Daca nu exista consens, bunatate si intelegere, in permanenta vor exista conflicte cu dezavantaje generalizate! Dar nu stiu cati inteleg sau cati se fac ca nu o inteleg...
Exact asa se vede din exterior...
Il vad pe Lazea,mai sint si altii sint sigur..Il face pe omul ala..'prost'.In public.Omul se supara ..normal..acuze,reprosuri...
La polul opus il vad pe Robert Boanta...nu am vazut sa faca prost pe nimeni,si cind a fost sa puna mina,sa vazut..
Personal am apreciat un lucru,la Boanta,si daca tot e vorba de parerea outsiderilor o sa o spun..
Am participat in 2010 la open-ul de la Sarulesti,organizat de W.S.B.
Desi nu fac parte din club si nu faceam nici atunci,am considerat ca e de datoria mea sa ajut la organizare,acolo unde trebuie pus mina...Am fost repartizat sub 'aripa' lui Robert...
Lucrurile care trebuiau facute ,nu erau dintre cele tocmai mai placute..
Trebuiau umflate barcile arbitrilor,si facuta balizarea sectoarelor de concurs.De alte treburi sa ocupat alta echipa...
Ce vreau sa spun este ca Robert putea foarte bine sa spuna:
-Ia pune-ti voi mina si umflati barcile si voi,intrati pe apa si legati balize..
Ei,n-a fost asa...A pus el insusi mina la umflatul barcilor,si lasarea acestora la apa,si apoi am urcat toti intr-o barca mare cu motor puternic si ne-am udat cu totii,legind si lansind la apa baloanele de balizaj ...Nici macar o secunda nu am simtit din partea lui o atitudine de superioritate,desi in ceea ce ma priveste avea toate motivele sa o aibe,avind in vedere ca eram un outsider la primul lui concurs..
Daca mai multi s-ar implica in felul asta,credeti-ma, s-ar simti.
Am vazut critici la adresa lui Dinu,dar ma intreb,daca in locul lor erau fapte ca ale lui Boanta,nu era mai bine??De ce aceia care il critica nu s-au oferit ei insisi,sa ocupe locurile ramase libere..nimeni nu si-a asumat raspundere oficiala,dar multi critica..e bine??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.