PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de vali stratonov » 05 Feb 2013, 16:11

.Hai sa lasam orgoliile personale,scenarita,romanismele si sa mergem mai departe.Liga cred ca are alte probleme acuma,urmeaza AG cu multe animozitati si acum mai mult ca oricand e nevoie sa fim uniti.In rest, sa fii sanatos si sa-ti mearga bine pt. ca eu am altceva de facut si nu mai raspund.
Tot ceea ce am postat mai sus nu e scenarita ....ar fi fost bine sa ramina la acest stadiu.
E inca o dovada de proasta gestiune a lucrurilor facuta de acelasi personaj numit" brave hart dinu"... . :oops: :oops: :cry:
Pacat ca acum in ceasul al 13-lea o mina de oameni trebuie sa munceasca pt. a resuscita LRS , ajuns in colaps din toate punctele de vedere.....fara viziune, fara sponsori, fara mediatizare si cel mai grav fara concurenti.

Vedem ce se va intimpla dupa AG., ce piste ,ce arbitraj, ce taxe, ce mediatizare si pe ce participare se mizeaza. :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Feb 2013, 17:56

silviu.neagu scrie: Domnul coleg,trebuie sa intelegi ca regulile facute de oameni pot fi schimbate tot de oameni tocmai atunci cand nu pot fi respectate din varii motive..
de obicei regulile sunt facute pentru a fi respectate
la noi la romani citatul de mai sus e perceput ca normal
nicaieri afara odata ce te-ai inscris nu te mai poti retrage iar daca ai si platit se specifica clar NO REFUND .

asa cum spuneam ori te retrageai la timp si nu trebuie sa platesti NIMIC
ori te-ai retras dupa termenul limita si trebuia sa platesti .
orice alta semimasura e doar un compromis intre tine si cine o fi fost : dinu ..lrs...etc

daca nu toti , dar doar vreo 10 din master ar fi facut ca tine , in mod cert nu se intruneau veniturile necesare suportarii etapelor .

e doar inca un exemplu al dublei masuri prin care conducerea lrs a adus numeroase prejudicii

mi-a sarit in ochi acest lucru pentru ca la toate etapele de anul trecut la care am fost tu apareai pe liste ......asta sa inteleaga capul ala de lemn numit jiji de ce am intrebat

In conditiile in care tu ai adus prejudicii in primul rand banesti lrs , exclusiv din vina ta ,a-l lua la bani marunti pe stratonosv care a facut foarte multe pt lrs pe timpul si banii lui, si a-i explica moralizator in ce barca trebuie sa stea vis a vis de fedaratie si liga e o chestie deplasata.....

cand musca de pe caciula are 5 kg , maca pastrati un low profile .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 19:39

mi-a sarit in ochi acest lucru pentru ca la toate etapele de anul trecut la care am fost tu apareai pe liste

Drace,asta-i accident la locul de munca..
Ar trebui sa purtati ochelari de policarbonat la etape..vederea e lucru pretios..
Iti dai seama ce bine vei arata cu batic,ochelari si manusi far deshte??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 19:57

e doar inca un exemplu al dublei masuri prin care conducerea lrs a adus numeroase prejudicii

Nu ,e doar un exemplu din partea ta ,de a te da mare dupa razboi...caci dupa razboi multi viteji se arata..

Desi ai fost trezorier in 2011,te-ai retras...

Vad ca pe 2012,la functia trezorier,scrie....''L.R.S." :shock:

Poi cum vine aia??Ati cautat trezorier si nu ati gasit??Am inteles ca era singura functie platita...tu n-ai mai vrut-o,e normal,doar nu esti legat pe viata de ea...dar atunci??Nu s-a gasit nimeni sa preia aceasta functie??Totul a ramas pe umerii lui Dinu??
Sa recapitulam...de organizarea etapelor nu se mai ocupa cluburile..ok..da' cine se ocupa??Dinu??Singur??
Trezorier,nu mai este...cine se ocupa, Dinu??
Relatia cu sponsorii,si alte chestii care tin de treburile interne??Cine se ocupa,Dinu??

Poi vreti sa faca bietul om totul de unul singur??

Lazea tu esti foarte viteaz,da 'pe 2012 ai lasat tot balta si acum arati cu degetul....'conducerea'...

Brae,tu esti cam lup de ala moralist..

De nu punea Robert Boanta mina pe la organizare,la etape,praful se alegea de multe...Daca toti ar acuza ,numai, ca tine..

Orgoliiile nemasurate,si falsele sentimente de superioritate sint proprii vostri dusmani,si reusesc sa faca pagube cit nu pot face 10 Popesti si 10 Federatii la un loc..

As vrea sa maninc semintze si sa ma uit ca la footbal,dar nush de ce naiba imi pasa mie..poate pentru ca as vrea sa fie macar un lucru bun in rahatu' asta de tara..

.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 05 Feb 2013, 20:52

N-ati inteles nimic. Mai cititi odata.Hai ,sa fiti sanatosi si la punga grosi !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Feb 2013, 08:20

Desi ai fost trezorier in 2011,te-ai retras...

Vad ca pe 2012,la functia trezorier,scrie....''L.R.S." :shock:

Poi cum vine aia??Ati cautat trezorier si nu ati gasit??Am inteles ca era singura functie platita...tu n-ai mai vrut-o,e normal,doar nu esti legat pe viata de ea...dar atunci??Nu s-a gasit nimeni sa preia aceasta functie??Totul a ramas pe umerii lui Dinu??
Gigi draga esti in eroare .....sorry
1.Lazea a fost trezorier in 2010 nu in 2011.

2.Nici o functie din LRS nu e platita .

3.Desi la statut scrie ca se candideaza pt. fiecare functie , mai putin pe cea a scretarului LRS care e numit de presedinte , nu sa mai procedat asa dupa plecarea mea din 2010.

Sa vehiculat ideea ca presedintele sa "vina" in fata AG a LRS cu o echipa pe care EL si-o formeaza...ca-i mai ok.

Daca in 2011 sau gasit cu chiu cu vai si trezorier si secretar general in administratia dinu pt. 2012 cind nu au mai fost candidaturi pe nici o functie deoarece dinu ramas SIGURUL candidat LRS, unele functii sau ocupat pe telefon, vezi cazul vicelui todorescu care a fost intrebat si pe urma votat de AG . in urma unui telefon dat in timpul AG-ului. :oops: :oops:

Asa mergind lucurile , a ramas ca dinu sa-si completeze echipa e conducere cu cine si cind vrea...ca nu a mai gasit pe nimeni cu care sa lucreze e evident , dar asta nu inseamna gigi draga ca e victima cuiva ....decit propria lui victima.
De nu punea Robert Boanta mina pe la organizare,la etape,praful se alegea de multe...
Intradevar externalizarea organizarii a fost pt LRS in 2012 cea mai buna decizie .....din pacate au fost si acolo sincope si de multe ori o dificila comunicare intre "organizatorul boanta" si presedintele unic.
De ce crezi totusi ca aceasta intelegere intre Boanta si LRS a durat atit de putin???? :roll: :roll:
Te las pe tine sa ghicesti....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2013, 08:29

semlecangheorghe scrie: De nu punea Robert Boanta mina pe la organizare,la etape,praful se alegea de multe...Daca toti ar acuza ,numai, ca tine..
Din pacate cam asta s-a intamplat si cu Boanta, lumea l-a acuzat de invarteli in propriu interes, dupa ce mai toata lumea stie ca s-a implicat trup si suflet, lasand la o partea implicarea financiara :(

Multi se retrag din posturile cheie in LRS, iar motivul principal il contituie tocmai aceste reprosuri, acuze si neintelegeri vesnice. Daca nu exista consens, bunatate si intelegere, in permanenta vor exista conflicte cu dezavantaje generalizate! Dar nu stiu cati inteleg sau cati se fac ca nu o inteleg...
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 06 Feb 2013, 11:11

Gyorg scrie: Multi se retrag din posturile cheie in LRS, iar motivul principal il contituie tocmai aceste reprosuri, acuze si neintelegeri vesnice. Daca nu exista consens, bunatate si intelegere, in permanenta vor exista conflicte cu dezavantaje generalizate! Dar nu stiu cati inteleg sau cati se fac ca nu o inteleg...
mare adevar.... dar e tipic romanesc :(
scenarita... ala are interes la organizare, altul are interes la piste, altu manareste chestionaru, altu nu mai face fata... si alte atacuri subtile....

e timpul sa intelegeti cu toti ca asta indeparteaza lumea de actualul LRS!

nu cred ca cineva ar vrea sa intre intr-un cerc in care exsita doar bisericute (cluburi) si polite si interese...dar aceste interese numai ale pescarului nu sunt!. Si nu ma refer la populisme (parerea mea) de mers la vasle.. sau electrice toti si la fel sa pescuim toti cu aceleasi bete de alun...sau oricum nu mai scumpe de 100 lei ca sa fie ok pt toata lumea :)

my 50cents....zavera ai legatura :P :lol:
pe ~~~

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 11:27

Daca nu exista consens, bunatate si intelegere, in permanenta vor exista conflicte cu dezavantaje generalizate! Dar nu stiu cati inteleg sau cati se fac ca nu o inteleg...
Exact asa se vede din exterior...
Il vad pe Lazea,mai sint si altii sint sigur..Il face pe omul ala..'prost'.In public.Omul se supara ..normal..acuze,reprosuri...
La polul opus il vad pe Robert Boanta...nu am vazut sa faca prost pe nimeni,si cind a fost sa puna mina,sa vazut..

Personal am apreciat un lucru,la Boanta,si daca tot e vorba de parerea outsiderilor o sa o spun..

Am participat in 2010 la open-ul de la Sarulesti,organizat de W.S.B.
Desi nu fac parte din club si nu faceam nici atunci,am considerat ca e de datoria mea sa ajut la organizare,acolo unde trebuie pus mina...Am fost repartizat sub 'aripa' lui Robert... :D

Lucrurile care trebuiau facute ,nu erau dintre cele tocmai mai placute..
Trebuiau umflate barcile arbitrilor,si facuta balizarea sectoarelor de concurs.De alte treburi sa ocupat alta echipa...
Ce vreau sa spun este ca Robert putea foarte bine sa spuna:
-Ia pune-ti voi mina si umflati barcile si voi,intrati pe apa si legati balize..
Ei,n-a fost asa...A pus el insusi mina la umflatul barcilor,si lasarea acestora la apa,si apoi am urcat toti intr-o barca mare cu motor puternic si ne-am udat cu totii,legind si lansind la apa baloanele de balizaj ...Nici macar o secunda nu am simtit din partea lui o atitudine de superioritate,desi in ceea ce ma priveste avea toate motivele sa o aibe,avind in vedere ca eram un outsider la primul lui concurs..

Daca mai multi s-ar implica in felul asta,credeti-ma, s-ar simti.

Am vazut critici la adresa lui Dinu,dar ma intreb,daca in locul lor erau fapte ca ale lui Boanta,nu era mai bine??De ce aceia care il critica nu s-au oferit ei insisi,sa ocupe locurile ramase libere..nimeni nu si-a asumat raspundere oficiala,dar multi critica..e bine??

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 06 Feb 2013, 11:28

haralambie scrie:
Gyorg scrie: Multi se retrag din posturile cheie in LRS, iar motivul principal il contituie tocmai aceste reprosuri, acuze si neintelegeri vesnice. Daca nu exista consens, bunatate si intelegere, in permanenta vor exista conflicte cu dezavantaje generalizate! Dar nu stiu cati inteleg sau cati se fac ca nu o inteleg...
mare adevar.... dar e tipic romanesc :(
scenarita... ala are interes la organizare, altul are interes la piste, altu manareste chestionaru, altu nu mai face fata... si alte atacuri subtile....

e timpul sa intelegeti cu toti ca asta indeparteaza lumea de actualul LRS!

nu cred ca cineva ar vrea sa intre intr-un cerc in care exsita doar bisericute (cluburi) si polite si interese...dar aceste interese numai ale pescarului nu sunt!. Si nu ma refer la populisme (parerea mea) de mers la vasle.. sau electrice toti si la fel sa pescuim toti cu aceleasi bete de alun...sau oricum nu mai scumpe de 100 lei ca sa fie ok pt toata lumea :)

my 50cents....zavera ai legatura :P :lol:
Domnule Haralambie,

Şi eu cred că dl.Gyorg a făcut o radiografie exactă a situaţiei, dar...astea sunt moravurile, ăştia sunt oamenii, cu ei trebuie să se iasă la defilare. Suntem români, deci latini, contestatari şi bârfitori de cafenea (la fel ca francezii, italienii, spaniolii), dar avem alte calităţi, poate mai preţioase.
Dacă am fi fost nemţi, suedezi sau englezi, lucrurile au stat cu totul altfel. Dar ar fi fost plictisitor. :wink:
Oricum, ceea ce este pozitiv este faptul că nimeni nu contestă LRS ca formă de organizare, toată lumea recunoaşte progresul şi eforturile (mai puţin dl.preşedinte Popescu, dar dânsul este din alt film :wink: )...aşa că, treaba va merge înainte şi după 15 februarie 2013. Sunt convins de asta.

Scrie răspuns