PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 09:09

semlecangheorghe scrie:Domnu'Popescu...las-o balta..la pierdut procese esti campion..
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjk1MDIz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 09:14

Brae,lasa-ma pe mine cu legile...

De citiva ani urmezi calea asta..

Poate ca scopul in sine este nobil..

Ti-ai gasit sa apelezi la lege intr-o tara unde justitia este la cheremul aluia de este la putere..

Asa nu vei rezolva ever,nimic...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 09:24

Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Feb 2013, 09:38

semlecangheorghe scrie:Mda,observ ca atacurile la persoana sint obsesive...
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140... :lol:

Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???

gigi eu iti inteleg drama :D
dupa ce te-ai vazut cocotat in varful piramidei halieutice unde ai urcat fulminant chiar si pentru tine :D
au venit niste unii mai carcotasi asa si ti-au daramat universul ....si inca cu ce ....cu logica din aia bruta si nerindeluita....pfui ce naspa
termoclina a fost pusa la locul ei , spiral wrapul nu a fost inventat de mhx si nici probat primul de tine :D ....ciorapelul nu are nimic de a face cu cocalarul etc.....
deci repet te doare ....si nu trebuie sa ramana neplatita :D :D
ai vazut ca daca fabulezi ba ca-s prieten cu nu stiu cine , ba ca-mi fac lansete la ene si am nu stiu ce interes , ba ca lupu moralist ....nu prea tine ca esti plictisitor
Acu tu neavand in bagaje prea multa materie din aia cenusie cu care sa te lupti ,te-ai gandit ca daca esti smecher ajunge
veste trista ....nu ajunge....
Iti descoperi acum mari veleitati de ziarist .....de investigatie , nu oricare :D :D

Asa ca mai nou , tu te imaginezi in narcisismul tau , ca ai fi capabil sa pui intrebari incomode :D ....ca faci tu niste corelatii si descoperi lucruri nebanuite de nimeni :D :D ........esti doar comic :D

Jiji tu reusesti sa pui intrebari incomode..... doar pentru tine :D :D

in majoritatea timpului , ai o anumita candoare cu care spui prostii si esti simpatic , ne-am plictisi fara personajul gigi semlecan :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Feb 2013, 09:44

apsalba scrie:Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile!
Speram din tot sufletul,apropo's ai vazut filmul Shutter Island?Cam pe acolo unde se petrece actiunea e si locul tau?Chiar merita vazut si inteles ,evident!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 10:30

fishi scrie:
apsalba scrie:Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile!
Speram din tot sufletul,apropo's ai vazut filmul Shutter Island?Cam pe acolo unde se petrece actiunea e si locul tau?Chiar merita vazut si inteles ,evident!
Nu prea am timp, dar sunt convins că o să mi-l explici tu când vei veni la Alba Iulia pentru a-ți afilia clubul. O să-mi rezerv 5 minute în acest sens special pentru tine!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Feb 2013, 10:43

Nu merge,trebuie vazut.Daca merita .....voi veni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 10:46

Sorin scrie:
semlecangheorghe scrie:Mda,observ ca atacurile la persoana sint obsesive...
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140... :lol:

Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???

gigi eu iti inteleg drama :D
dupa ce te-ai vazut cocotat in varful piramidei halieutice unde ai urcat fulminant chiar si pentru tine :D
au venit niste unii mai carcotasi asa si ti-au daramat universul ....si inca cu ce ....cu logica din aia bruta si nerindeluita....pfui ce naspa
termoclina a fost pusa la locul ei , spiral wrapul nu a fost inventat de mhx si nici probat primul de tine :D ....ciorapelul nu are nimic de a face cu cocalarul etc.....
deci repet te doare ....si nu trebuie sa ramana neplatita :D :D
ai vazut ca daca fabulezi ba ca-s prieten cu nu stiu cine , ba ca-mi fac lansete la ene si am nu stiu ce interes , ba ca lupu moralist ....nu prea tine ca esti plictisitor
Acu tu neavand in bagaje prea multa materie din aia cenusie cu care sa te lupti ,te-ai gandit ca daca esti smecher ajunge
veste trista ....nu ajunge....
Iti descoperi acum mari veleitati de ziarist .....de investigatie , nu oricare :D :D

Asa ca mai nou , tu te imaginezi in narcisismul tau , ca ai fi capabil sa pui intrebari incomode :D ....ca faci tu niste corelatii si descoperi lucruri nebanuite de nimeni :D :D ........esti doar comic :D

Jiji tu reusesti sa pui intrebari incomode..... doar pentru tine :D :D

in majoritatea timpului , ai o anumita candoare cu care spui prostii si esti simpatic , ne-am plictisi fara personajul gigi semlecan :D :D

Brae,io nu am timp de citit romane...
Cliseul este clar,tu inteligent da bubuie,io prost d-ampunge..
Un lucru e sigur...dupa ce tu cu minutza ta,aia protejata pe falange ai zis ca ma ignori complet,acuma te lupti la scris romane,facindu-mi o analiza pina in adincurile ADN-ului... :lol:
Vehementa si amploarea reactiei,arata ca intrebarea numai comoda nu a fost... :lol: oricit incerci tu a sustine contrariul..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 10:47

Asa,si,sa iesim putin din norul de cerneala...
Domnu'Lazea in ce calitate pretindeti explicatii colegilor de master??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 10:58

fishi scrie:Nu merge,trebuie vazut.Daca merita .....voi veni.
Îți garantez că merită! Îmi mențin punctul de vedere că AG a ALRS din 15 februarie 2013 va fi și ultima.
Ultima oară modificat 05 Feb 2013, 11:00 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns