http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjk1MDIzsemlecangheorghe scrie:Domnu'Popescu...las-o balta..la pierdut procese esti campion..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjk1MDIzsemlecangheorghe scrie:Domnu'Popescu...las-o balta..la pierdut procese esti campion..
semlecangheorghe scrie:Mda,observ ca atacurile la persoana sint obsesive...
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140...
Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???
Speram din tot sufletul,apropo's ai vazut filmul Shutter Island?Cam pe acolo unde se petrece actiunea e si locul tau?Chiar merita vazut si inteles ,evident!apsalba scrie:Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile!
Nu prea am timp, dar sunt convins că o să mi-l explici tu când vei veni la Alba Iulia pentru a-ți afilia clubul. O să-mi rezerv 5 minute în acest sens special pentru tine!fishi scrie:Speram din tot sufletul,apropo's ai vazut filmul Shutter Island?Cam pe acolo unde se petrece actiunea e si locul tau?Chiar merita vazut si inteles ,evident!apsalba scrie:Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile!
Sorin scrie:semlecangheorghe scrie:Mda,observ ca atacurile la persoana sint obsesive...
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140...
Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???
gigi eu iti inteleg drama![]()
dupa ce te-ai vazut cocotat in varful piramidei halieutice unde ai urcat fulminant chiar si pentru tine![]()
au venit niste unii mai carcotasi asa si ti-au daramat universul ....si inca cu ce ....cu logica din aia bruta si nerindeluita....pfui ce naspa
termoclina a fost pusa la locul ei , spiral wrapul nu a fost inventat de mhx si nici probat primul de tine....ciorapelul nu are nimic de a face cu cocalarul etc.....
deci repet te doare ....si nu trebuie sa ramana neplatita![]()
![]()
ai vazut ca daca fabulezi ba ca-s prieten cu nu stiu cine , ba ca-mi fac lansete la ene si am nu stiu ce interes , ba ca lupu moralist ....nu prea tine ca esti plictisitor
Acu tu neavand in bagaje prea multa materie din aia cenusie cu care sa te lupti ,te-ai gandit ca daca esti smecher ajunge
veste trista ....nu ajunge....
Iti descoperi acum mari veleitati de ziarist .....de investigatie , nu oricare![]()
![]()
Asa ca mai nou , tu te imaginezi in narcisismul tau , ca ai fi capabil sa pui intrebari incomode....ca faci tu niste corelatii si descoperi lucruri nebanuite de nimeni
![]()
........esti doar comic
![]()
Jiji tu reusesti sa pui intrebari incomode..... doar pentru tine![]()
![]()
in majoritatea timpului , ai o anumita candoare cu care spui prostii si esti simpatic , ne-am plictisi fara personajul gigi semlecan![]()
Îți garantez că merită! Îmi mențin punctul de vedere că AG a ALRS din 15 februarie 2013 va fi și ultima.fishi scrie:Nu merge,trebuie vazut.Daca merita .....voi veni.