PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Feb 2013, 15:33

Aha,..'actiune penala''..probabil de aici aversiunea fata de cuvintul...'cazier'... :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2013, 12:23

Sorin scrie:eu tot n-am inteles daca Silviu Neagu si-a platit restantele la Master de anu trecut
am pus o intrebare si s-a facut ca ploua .

ca daca el e ....si nu a platit stau sa ma intreb ca ce chestie il judeca el pe vali stratonov vis a vis de lrs....

Da nici io nu ma pot abtine sa nu te intreb,ca ce chestie il judeci tu pe Silviu,din moment ce L.R.S.-ul nu a platit primilor clasati in Campionatul National 2012 premiile in bani,premii care erau prevazute in bugetul pe 2012 al L.R.S....Dupa cum vezi,plin de lupi moralisti pe aici...

Poate ar trebui sa intrebam contabilul de chestia asta..Chiar,cine-i contabil la voi?? :roll:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2013, 12:29

Nu s-au plătit premiile? Ce chestie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2013, 12:31

Chiar domnia ta ar trebui sa taci,mai ales in privinta asta...Nu era vorba de premiile de la etape,era vorba de ..primele,sa le zic asa,pe care le primesc primii trei clasati,sau primii cinci,nu mai retin exact..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2013, 12:58

Păi mă nea Caisă, pe mine m-ați porcăit de nu m-am văzut. Și eu am dat premii, nu ciubucuri. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Poate se dau acum, la ultima Adunare Generală! :lol: :lol: :lol: :lol:
Parcă văd ce se vor da „prima la stânga”! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Feb 2013, 13:58

semlecangheorghe scrie:
Sorin scrie:eu tot n-am inteles daca Silviu Neagu si-a platit restantele la Master de anu trecut

ca daca el e ....si nu a platit stau sa ma intreb ca ce chestie il judeca el pe vali stratonov vis a vis de lrs....

Da nici io nu ma pot abtine sa nu te intreb,ca ce chestie il judeci tu pe Silviu,din moment ce L.R.S.-ul nu a platit primilor clasati in Campionatul National 2012 premiile in bani,premii care erau prevazute in bugetul pe 2012 al L.R.S....Dupa cum vezi,plin de lupi moralisti pe aici...

Poate ar trebui sa intrebam contabilul de chestia asta..Chiar,cine-i contabil la voi?? :roll:

Si nici eu nu ma pot abtine sa te intreb : te vezi pe undeva prin discutia aia?
mi se pare ca nu ....nu fac referire la tine si nimeni din cei in discutie nu-ti cer tie parerea
Ai ramas nesatisfacut din clinciurile cu mine de te tot legi de ce spun ?...fa un topic separat si injura-ma vartos si fa-ma cum vrei tu daca ai asa o mare chemare interna si de nestavilit si amintirile te chinuiesc.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Feb 2013, 14:25

Ooooooo,ce noutate gigi draga ....cum nu s-au platit inca premiile pt cei clasati pe primele locuri????

Sa nu mai fie oare bani in conturi sau so fi sucit presedintele -contabil- casier dinu brave heart :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Cum drak sa intimplat asta tocmai acuma cind 3 membrii ai lotului sunt din clubul lui Silviu Neagu, club care la sustinut si VOTAT pe presedintele LRS din 2011 pina azi roll: :roll: :roll:

Sa se fi miniat pina si "dumnezeu" si sa gindit ca e vremea "scadentelor" :roll: sau o fi doar o simpla coincidenta? :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2013, 15:03

Sorin scrie:
semlecangheorghe scrie:

Si nici eu nu ma pot abtine sa te intreb : te vezi pe undeva prin discutia aia?
mi se pare ca nu ....nu fac referire la tine si nimeni din cei in discutie nu-ti cer tie parerea
Ai ramas nesatisfacut din clinciurile cu mine de te tot legi de ce spun ?...fa un topic separat si injura-ma vartos si fa-ma cum vrei tu daca ai asa o mare chemare interna si de nestavilit si amintirile te chinuiesc.

Nah si tu .....ce te-ai 'oparit 'asa,dragule??
Prin discutia aia ,ma vad exact cum te-ai vazut si tu in discutia cu baitcastingul...sau in aia cu inelele microwave,sau...etc..
Si daca nu stii sa citesti titlul topicului este.....
PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Nah,cred ca pe tine te chinuiesc amintirile,din moment ce la o intrebare absolut legitima-De ce nu s-au onorat primele locurilor fruntase pe campionat??- sari ca ars,si nu vezi decit vendette personale...

Am facut eu vreo supozitie,insinuare etc,in directia asta??Am pus o intrebare,zicindu-mi ca contabilul ar trebui sa stie cel mai bine ce si cum,nu??

Nah,trebuie sa stim si noi ,cocalarii,cam de unde bate vintul,daca vrem sa intram pe apa,sau te pomenesti ca n-ar trebui sa speram la luxul de a fi informati??

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Feb 2013, 15:12

gigi bati campiile urat......da na nu e nicio noutate ....
nu sar ca ars ca nu am de ce da vad ca te tot mananca .....cauti cu orice pret sa te legi de ce zic si sa-mi cauti samanta de scandal
vezi-ti de treburi

daca vrei sa stii ceva legat de premii de ce nu intrebi tu conducerea lrs ?
sau pe cine o fi indreptatit sa-ti raspunda ?.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2013, 15:18

Parca ziceai ca nu mai vorbesti cu mine.... 8) :lol:

Deocamdata vad ca in legatura cu subiectul in cauza-premiile-esti unicul care se agita... :mrgreen:

.

Scrie răspuns