PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de pikeman » 02 Feb 2013, 02:06

la nivel de decizii oricum ca si parere personala presedintele nu poate favoriza diverse cluburi , de multe ori o decizie incorecta a activat votul cluburilor sau chiar AG-ul, in fond nu inteleg inversunarea asta 1vs1 intre jumatatile de votanti gen 7/6 pentru ca oricum nu presedintele decide, greseala e ca la fel ca in poilitica nefiind echidistant presedintele a ajutat majoritatea votanta, unde a fost echidistanta si medierea problemelor? oare o sa avem un vot si un presedinte echidistant? neimplicarea in problemele cluburilor 1vs1 ar trebui sa il preocupe pe presedintele viitor...inca ma intreb daca se va intampla? in fond AG si regulamentul ar trebui sa rezolve problemele care apar pe apa :p

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 02 Feb 2013, 09:05

Ai idee ce costuri presupune un astfel de audit? :) LRS se chinuie si asa cu bani putini si de multe ori descoperiti sa impinga caruta mai departe... In plus raportul de audit nu iti va putea spune daca banii au fost cheltuiti 'bine' pentru ca intervine acel principiu cu 'reaua credinta' care este foarte dificil de demonstrat... de multe ori in astfel de cazuri se emite un raport cu rezerve din partea auditorului ceea ce va duce la si mai multe controverse. :)[/quote]

1. Sunt constient că un audit costă bani, chiar destul de mulţi faţă de resursele LRS, dar se poate analiza dacă merită.
2. Auditul are, după cat cunosc eu, meritul de a face o fotografie exactă şi neutră a situaţiei, dar are şi rolul de a identifica zonele manageriale unde, pe plan financiar, lucrurile scarţie. Ultimul, dar cel mai important rol, este acela de a propune soluţii.
3. Cred că ideea de "rea credinta" sau "buna credinta" nu sunt de competenta auditorilor. In peste 95 % din rapoartele de audit (dupa statistici publice), se descopera erori involuntare, dar costisitoare. Acestea pot fi indreptate, pentru perioadele care urmeaza.
4. Atunci cand este vorba de cifre, care sunt prin excelenta obiective, discutiile neprofesioniste si bazate pe intuitii si banuieli au intotdeauna efect distructiv si agraveaza situatia.

Fata de situatia prezentata de dl.Vali Stratonov, trecerea intr-un singur an de la o rata profit de 30 % la deficit de peste 20 %, reprezinta un real semn de ingrijorare, iar evolutia nefavorabila trebuie oprita

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2013, 10:05

Auditul o sa constate ca LRS este in insolventa si nu poate fi evitat falimentul decat in urma unei infuzii masive de numerar. Cine este dispus sa o faca?

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 02 Feb 2013, 11:21

Daca intrebam cum se cheltuiesc banii de la liga este o mare problema , pe noi nu trebuie sa ne intereseze castigurile organizatorilor chiar daca taxele se maresc de la an la an... daca este asa de rau,daca nu sunt bani la liga vizavi de organizarea etapelor de concurs nu inteleg de ce se inghesuie lumea sa conduca LRS (2tabere :lol: ) ,chiar daca sunt mai putini concurenti decat in anii precedenti ....
De ce trebuie sa platesc taxa de concurs la Master daca nu concurez la etapa respectiva???? ...sa contribui la un buget al ligii care doar unii au dreptul sa-l cunoasca ....????
Sa speram ca in 2013 cei clasati pe podium vor primii banii cash la festivitatea de premiere 8) nu sa facem poze cu plancarde desenate in brate :lol: si sa primim banii dupa o saptamna doua ,trei :P

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2013, 11:44

De unde bani daca mustaria este in faliment?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Feb 2013, 13:54

Fata de situatia prezentata de dl.Vali Stratonov, trecerea intr-un singur an de la o rata profit de 30 % la deficit de peste 20 %, reprezinta un real semn de ingrijorare, iar evolutia nefavorabila trebuie oprita
Sper sa nu se inteleaga cumva gresit , eu nu spun ca a dus presdintele impreuna cu CD al LRS banii acasa, doamne fereste .... pot spune insa cu tarie ca din pacate managementul "administatiei dinu" in cei 2 ani de mandat a fost unul defectuos, total netransparent si fara viziune....

Asta coroborat si cu scaderea numarului de participanti din OPEN, participanti care inpingeau fenomenul mai departe si in plus aduceau o contributie baneasca IMPORTANTA pr LRS.

Asteptam cu nerabdare sa aflam care este soldul la zi al LRS si daca banii pt. participarea echipei nationale in Irlanda din toamna se regasesc in conturi.....asa cum e normal sa fie .

Altfel imi va parea tare rau de eforturile lui Buzatu, Spiac , Adelin, Boanta si Voicu care se vor dovedi inutile in cazul in care bugetul pt. ei e mic , sau inexistent. :oops:
Nu mi-asi dori sa fiu in pielea lor....sincer.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2013, 18:38

apsalba scrie:Auditul o sa constate ca LRS este in insolventa si nu poate fi evitat falimentul decat in urma unei infuzii masive de numerar. Cine este dispus sa o faca?

Mai bine te-ai abtine..Tu ai lasat in urma un birou second hand si un scaun schiop..aia e insolventa..Ride hirb, de oala sparta cum ar veni..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Feb 2013, 20:39

@ Gigi

Gigi, tu stii de care Adelin e vorba in textul de mai sus ca ar veni la toamna in Irlanda:wink: ...e vorba cumva chiar de..."The Adelin" al nostru de pe forum :oops: Nu de alta, da sa stiu sa-l astept la aeroport cu flori si "reteta" de voblere castigatoare :lol:
Oare se stie deja locatia din Irlanda :?: (poate pune cineva un link cu locatia)...nu de alta da sa fac si eu o incursiune,doua, sa vad ce si cum :mrgreen:

p.s. Pikeman-e, daca vii si tu , sa nu uiti sa-mi aduci sacul de "seminte de bostan" ,promis mai demult :wink: ......ca fac si eu "frumos" la tine cuuuu...neste whiskey :mrgreen: :mrgreen:
p.p.s. Ahhhh,spuma pescuitului romanesc de spinning la mine'n batatura....ce altceva!!!!mai poti sa-ti doresti de la viata :oops: :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2013, 21:45

Poi nu stiu ce legatura are cu mine... :shock:
N-am baut azi lapte.. :idea:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Feb 2013, 22:47

semlecangheorghe scrie:Poi nu stiu ce legatura are cu mine... :shock:
N-am baut azi lapte.. :idea:
Nu stiu ce-ai crezut, dar eu vroiam numai o informatie de la tine...puteai raspunede usor cu DA sau NU(este el) :idea:
De ce ti-am adresat tie intrebarea :!: Simplu, tot timpul te-am considerat un OM mult mai accesibil(popular) decat multi altii de pe acest forum(no. offence), asa ca mi-am permis :oops: Si daca-mi permiti in continuare,cu voia ta, o sa se mai repete :wink: :respekt:

Scrie răspuns