PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de Danoc » 01 Feb 2013, 13:34

PREDATOR scrie:8) de ce trebuie sa platim taxe supimentare pentru a concura in divizia master????
8) de ce nu se afiseaza cheltuielile de etapa dupa fiecare etapa ???
8) de ce se accepta revenirea in master a celor care care au retrogradat in divizia open???

1) Care sunt acele taxe suplimentare?
2) Cheltuielile de etapa sunt disponibile CD al LRS, iar la cerere cred ca pot fi puse la dispozitia presedintilor de club. Concurentii sau cluburile care solicita pot sa primeasca factura. Nu stiu firme care sa-si faca publica activitatea contabila, cred ca sunt pb de bucatarie interna.
3) Cred ca s-a hotarat sa nu se mai accepte asta si nici accederea din Open in afara primilor clasati care urmeaza sa promoveze conform algoritmului de calcul (pt reducerea nr in Master). N-am la indemana PV....asa ca numai stiu daca se incepe din 2013 sau 2014.
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 13:42

Care a fost logica înființării LRS dacă sportivii participă ca persoane fizice? Și participă și alții care n-au calitatea de membri? Care mai este rostul cluburilor? Doar așa, că dă bine? Un clasament al cluburilor nu se face? Doar LRS este compusă din cluburi, nu din persoane fizice!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Feb 2013, 14:13

Nu stiu firme care sa-si faca publica activitatea contabila, cred ca sunt pb de bucatarie interna.
:D :D :D :D
Crezi gresit domnule coleg'.
Toate firmele din Romania au bilantul contabil PUBLIC .

De exemplu:
http://www.mfinante.ro/agentinume.html?pagina=domenii
http://www.mfinante.ro/numeCod.html

Aici introduci numele sau codul unic de inregistrare si vezi cum sta fiecare ....
Daca a depus sau nu bilant contabil in 2011 ...in curind se depune pt 2012 :roll: :roll: :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 15:18

vali stratonov scrie: :D :D :D :D
Crezi gresit domnule coleg'.
Toate firmele din Romania au bilantul contabil PUBLIC .

De exemplu:
http://www.mfinante.ro/agentinume.html?pagina=domenii
http://www.mfinante.ro/numeCod.html

Aici introduci numele sau codul unic de inregistrare si vezi cum sta fiecare ....
Daca a depus sau nu bilant contabil in 2011 ...in curind se depune pt 2012 :roll: :roll: :roll:
Vali,
Lucrurile nu sunt oarecum chiar asa :) Acum depinde la ce te referi... bilant ca termen propriu zis sau prin bilant -> setul de situatii financiare (bilant, cont de profit si pierdere, situatia modificarii cap. proprii, situatia fluxurilor de trezorerie, note explicative)
Bilantul este un document de sinteza si entitatile nu sunt obligate sa detalieze pozitiile mai mult decat prevad reglementarile in vigoare. Iar reglemantarile nu cer detalierea pozitiilor din bilant sau cont de profit si pierdere sau altceva... Nu vei vedea intr-un cont de profit si pierdere veniturile de la anumiti clienti (le vei vedea comasate) sau cheltuielile pentru ob. de inventar de exemplu (imprimanta nush de care atat, pixuri atat)...
Sunt lucruri de gestiune interna iar o analiza a situatiei economice nu ar avea o imagine fidela a ceea ce se intampla in organizatie doar pe baza unui set de documente publicate pe site-ul mfinante.

Faptul ca LRS vrea sau nu sa faca publice lucruri e gestiune interna este problema ei... nu poate fi obligata de oricine, in schimb poate capata o credibilitate mai mare facand si acest lucru...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Feb 2013, 15:34

so trezit contabilul somer si inca student :lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 15:37

pikeman scrie:so trezit contabilul somer si inca student :lol: :lol: :lol:
Voteaza ... am vorbit noi cine :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Feb 2013, 15:43

Ionut the carp scrie:
pikeman scrie:so trezit contabilul somer si inca student :lol: :lol: :lol:
Voteaza ... am vorbit noi cine :lol:
nush bre, io nu tiu minte, nu prea vorbesc cu - copchii, auzi sa te cheme "Ionutz" pe forum :oops: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Feb 2013, 15:51

Una e firma de afaceri si alta LRS.
Daca dl. Danoc sustine ca e ok ca treaba ce se face din banii mei sa ramana ascunsa ca pr. interna atunci eu ca pretendent sa zicem la un Open... zic pas. Open ? Cat de open? Pana marc banu'? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2013, 15:58

Banul o sa-l platesti pentru a participa la concurs.Daca crezi ca merita il ,,marci'' daca nu........ cauti motive de transparenta.

Acum organizatorul trebuie sa dea cu subsemnatul si pentru ultimul participant...Exista cluburi si presedinti de club,acestia din urma pot obtine aceste informatii(bugete ,etc).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2013, 16:02

ULK scrie:Una e firma de afaceri si alta LRS.
Daca dl. Danoc sustine ca e ok ca treaba ce se face din banii mei sa ramana ascunsa ca pr. interna atunci eu ca pretendent sa zicem la un Open... zic pas. Open ? Cat de open? Pana marc banu'? :)
Cand mergi sa cumperi ceva, orice, de la magazin, primesti un raport financiar privind pretul produsului, detaliat pe toti factorii ce concura la stabilirea acelui pret?

Ii dau dreptate lui fishi...

Scrie răspuns