PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marcel gheorghita
senior
senior

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de marcel gheorghita » 28 Ian 2013, 14:08

La Rogojesti s-a pescuit in toamna cu succes, in general o partida se solda cu 10-30 buc/stiuca intre 300gr-2 kg, si zeci de bibani peste 18 cm. Ar trebui facute niste teste de balta, pentru ca nu cred ca localnicii au putut scoate tot pestele in toamna.
Cat despre bude, imi amintesc ca la ultimul concurs desfasurat acolo, organizatorii au amenajat ceva in acest sens.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2013, 22:50

apsalba scrie:
pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie:Ptiu,banul ochiul dracului..

Deja se umbla la butoane si tilifoane fara fir...dupa toate discutiile de aici alegerile LRS se vor face dupa antipatii si prietenii si nu va prima interesul general ...sper ca AGul sa nu ma dezamageasca din nou :lol: vedem daca cerculetele au ramas facute :))
Sara faina
Dar la ce te asteptai pikeman? Combinatorul gyorg face legea in LRS. Voi sunteti doar carnea de tun. Pe la Alba Iulia drumurile sunt curatate de zapada si se circula normal. Asa ca stiti ce aveti de facut. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Ati mai ratat o sansa in 2011. Oricum, pana la urma tot aici veti ajunge. Numai prostii nu inteleg acest lucru.
mai jafule de om, ti-am scris undeva sa nu mai vorbesti cu mine daca nu ma adresez tie, cred ca am vorbit chiar si respectuos desi ma repet nu am pic de respect fata de tine, cat de ipocrit poti fi ? suficient incat sa ma fi sunat sa vin vicecampion la federatie dupa ce te-am facut troaca de porci nu? am schimbat placa pentru ca ti-ai cerut-o singur :lol: marsh la troaca, e bun cucuruzu? :lol: iti mai dau daca ceri :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Ian 2013, 22:53

Din relatarile voastre am inteles ca voi v-ati dat la cucuruz. E aspra frunza de bostan? :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca esti cumva vreun sfant, imi dai voie sa te ating? :lol: :lol: :lol: :lol:

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 29 Ian 2013, 00:13

vali stratonov scrie:silviu.neagu scrie:Vali Stratonov,cred ca locul tau este in FEDERATIESi eu care credeam ca e linga cazanul tau cu mincare de fasole. ::roll: :wallbash: :D
Vali Stratonov , ma asteptam la atacul tau ,dar nu ma asteptam sa uiti asa repede trecutul apropiat cand vibrai in barca "PRIETENULUI" .Cum pot sa cred ca te-ai vaccinat si esti sincer si dezinteresat cauzei LRS ???

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 29 Ian 2013, 13:05

Vali Stratonov , ma asteptam la atacul tau ,dar nu ma asteptam sa uiti asa repede trecutul apropiat cand vibrai in barca "PRIETENULUI" .Cum pot sa cred ca te-ai vaccinat si esti sincer si dezinteresat cauzei LRS ???
Domnule coleg' Silviu Neagu , eu nu te atac deloc ca nu am motiv , iti raspund insa la "micile petarde " pe care le tot arunci pe aici la adresa mea ....nu prea inteleg ce te mina sa faci asta :roll: , dar ma rog , esti liber sa o faci daca iti face placere....

In ceea ce priveste interesul fata de cauza LRS , iti rapuns doar atit..... asi dori ca fiecare dintre cei ce va tot dati cu parerea pe aici sa va implicati in LRS macar 20 % cit am facut-o eu in ultimii ani si lucrurile ar lua o alta intorsatura .
Pina atunci insa fata de mine si de implicarea mea in fenomen veti ramine doar niste chibiti... nimic mai mult , imi pare rau sa va spun asta. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Ian 2013, 13:10

suficient incat sa ma fi sunat sa vin vicecampion la federatie dupa ce te-am facut troaca de porci nu? am schimbat placa pentru ca ti-ai cerut-o singur
:lol: :lol: Io zic sa te grabesti...
Adelin si-o facut deja pozele.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Ian 2013, 13:20

apsalba scrie:Daca esti cumva vreun sfant, imi dai voie sa te ating? :lol: :lol: :lol: :lol:
doar daca platesti taxa de inscriere in fan clubul meu, eventual trimite pozele in avans in cazul in care raman fara hartie igienica :lol: :lol: :lol:

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 29 Ian 2013, 21:07

silviu.neagu scrie: Domnule coleg' Silviu Neagu , eu nu te atac deloc ca nu am motiv , iti raspund insa la "micile petarde " pe care le tot arunci pe aici la adresa mea ....nu prea inteleg ce te mina sa faci asta :roll: , dar ma rog , esti liber sa o faci daca iti face placere....

In ceea ce priveste interesul fata de cauza LRS , iti rapuns doar atit..... asi dori ca fiecare dintre cei ce va tot dati cu parerea pe aici sa va implicati in LRS macar 20 % cit am facut-o eu in ultimii ani si lucrurile ar lua o alta intorsatura .
Pina atunci insa fata de mine si de implicarea mea in fenomen veti ramine doar niste chibiti... nimic mai mult , imi pare rau sa va spun asta. :wink:
Domnule coleg, Vali stratonov ,am retinut parerea ta despre restul lumii de aici.N-am inteles prea bine cu care parte a activitatii tale te mandresti ?Cu cea dinainte de presedentia LRS,(cand lucrurile decurgeau oarecum normal).sau cu cea de dupa cand erai vice federal?
Nu ti-ai dat seama ca faptele tale vorbesc despre tine mai mult decat 10 forumuri.Cand semeni vant culegi furtuna.In rest numai de bine...poate ne intalnim la un concurs sa bem o bere impreuna.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Ian 2013, 12:06

N-am inteles prea bine cu care parte a activitatii tale te mandresti ?Cu cea dinainte de presedentia LRS,(cand lucrurile decurgeau oarecum normal).sau cu cea de dupa cand erai vice federal?
Domnule coleg Silviu neagu, chiar daca o sa te dezamagesc putin afla te rog ca ma mindresc cu toata activitatea mea depusa in folosul fenomenului in toate cele 3 perioade (nu 2 cum le-ai enuntat tu).

1. Cu cea dinainte de a fi presedinte LRS pt. ca am participat inca de la inceputurile competitiilor de spinning si am fost printre cei care si-au adus aportul la infiintarea LRS.

2.Cel mai mult ma mindresc cu activitate despusa ca presedinte a LRS in2010 , timp in care fenomenul competitional a traversat perioada ei de virf atit ca participare cit si ca buget, bani regasiti in visteria LRS..... eu am lasat ceva in urma mea , chiar daca unii nu vor sa recunoasca asta. :P

3.Nu am de ce sa nu ma mindresc de realizarile mele chiar daca am parasit LRS in 2011 , din cite stii am organizat un concurs in 2012 la care lumea a avut doar cuvinte de lauda .Anul acesta daca voi fi sanatos vei mai vedea citeva actuni "marca Vali Stratonov "la care te invit cu placere sa bem o bere. :wink:

Din pacate in cadrul federatiei si din postura de vicepresedinte la competitii nu am avut ocazia sa fac mare lucru din motivele stiute (lipsa CIS, lipsa sportivi , etc).Nu inteleg ce vint asi fi semanat si ce furtuna trebuie sa culeg. :oops: :roll: :roll: :roll:

P.S .
Ca sa fie clar imi mentin parerea ca e necesara o federatie de pescuit , dar una pentru pescari, cu pescari si in folosul pescarilor , nu altefel:wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 30 Ian 2013, 12:28

Vali , mai ocupi postul de vice in Federatie ?
Uite cum apari in momentul acesta :
http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
:respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Scrie răspuns