PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2013, 09:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Federatia va primeste cu bratele deschiseee...

Domnu' Popescu,totusi,chiar asa stapinire de sine ca la domnia ta nu am vazut..Titanica de-a dreptul, as zice..

Sa fii chemat la Bucuresti,ca sa primesti C.I.S.-ul,si nimic sa nu ne spui??

Poi se poate??

Combinatorul gyorg face legea in LRS
Ca sa vezi...spiritul lui Gerula a intrat in tine.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Ian 2013, 09:27

pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie:Ptiu,banul ochiul dracului..

Deja se umbla la butoane si tilifoane fara fir...dupa toate discutiile de aici alegerile LRS se vor face dupa antipatii si prietenii si nu va prima interesul general ...sper ca AGul sa nu ma dezamageasca din nou :lol: vedem daca cerculetele au ramas facute :))
Sara faina
Dar ce credeai Pikemoane , ca se lasa "Scoala Ardeleana" de ciolan? :twisted:
Baietii astia nu au din pacate nimic comnun cu interesul general...ei au doar impresia ca sunt cei mai indreptatiti sa conduca destinele LRS .....macar daca ar fi in stare sa o faca. :roll: :roll: :roll:

Aceleasi cluburi conduse de aceiasi indivizi fac ceea ce au facut intoteauna ....trag sfori , sunt cei mai vehementi in alocutinuni, niciodata ei nu gresesc cu nimic dar din pacate pt. LRS nici nu au facut ceva bun care sa ramina in "istorie" .... din contra.

Vezi ultimii 2 ani de conducere a lui Dinu alaturi de vicepresedintele "albanez " Todorescu :roll: in ce stadiu au adus LRS.....

Ce raport sau dare de seama , ce venituri si cheltuieli ???Povesti frate ....azi nu se stie la nivel de LRS care e soldul de casa a ligii sau citi bani sunt pt. echipa nationala :roll:

In noiembrie 2010 cu toate cheltuielile platite la ZI , LRS avea in conturi aprox. 15 000 euro.
Azi dupa 2 ani de mandat a lui Brave Hart oare citi bani sunt????
Chici chicitoarea mea .

P.S . Basca , se puna azi problema depunerii candidaturii pe functii conform statutului LRS, ceea ce ar fi normal ... :D :D :D :D au uitat baietii buni ca presedintele dinu nu avea asa ceva iar vicele todorescu a fost propus si VOTAT in plenul AG-ului de anul trecut pe telefoane :oops: :oops:

Sincer daca si de data asta o sa iasa la vot candidatura lui Bunghez sustinut de catre aceiasi indivizi ....LRS Nu mai are nici o sansa sa redevina ceea ce a fost cindva .
Cu regret spun asta.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 27 Ian 2013, 13:28

apsalba scrie: Oricum, pana la urma tot aici veti ajunge.
Suna asemanator cu o celebra reclama la pompe funebre: "Faci ce faci, dar tot la noi ajungi!" Raposarea federatiei e aproape....
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 27 Ian 2013, 13:31

vali stratonov scrie:
pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie:Ptiu,banul ochiul dracului..

Deja se umbla la butoane si tilifoane fara fir...dupa toate discutiile de aici alegerile LRS se vor face dupa antipatii si prietenii si nu va prima interesul general ...sper ca AGul sa nu ma dezamageasca din nou :lol: vedem daca cerculetele au ramas facute :))
Sara faina
Dar ce credeai Pikemoane , ca se lasa "Scoala Ardeleana" de ciolan? :twisted:
Baietii astia nu au din pacate nimic comnun cu interesul general...ei au doar impresia ca sunt cei mai indreptatiti sa conduca destinele LRS .....macar daca ar fi in stare sa o faca. :roll: :roll: :roll:

Aceleasi cluburi conduse de aceiasi indivizi fac ceea ce au facut intoteauna ....trag sfori , sunt cei mai vehementi in alocutinuni, niciodata ei nu gresesc cu nimic dar din pacate pt. LRS nici nu au facut ceva bun care sa ramina in "istorie" .... din contra.

Vezi ultimii 2 ani de conducere a lui Dinu alaturi de vicepresedintele "albanez " Todorescu :roll: in ce stadiu au adus LRS.....

Ce raport sau dare de seama , ce venituri si cheltuieli ???Povesti frate ....azi nu se stie la nivel de LRS care e soldul de casa a ligii sau citi bani sunt pt. echipa nationala :roll:

In noiembrie 2010 cu toate cheltuielile platite la ZI , LRS avea in conturi aprox. 15 000 euro.
Azi dupa 2 ani de mandat a lui Brave Hart oare citi bani sunt????
Chici chicitoarea mea .

P.S . Basca , se puna azi problema depunerii candidaturii pe functii conform statutului LRS, ceea ce ar fi normal ... :D :D :D :D au uitat baietii buni ca presedintele dinu nu avea asa ceva iar vicele todorescu a fost propus si VOTAT in plenul AG-ului de anul trecut pe telefoane :oops: :oops:

Sincer daca si de data asta o sa iasa la vot candidatura lui Bunghez sustinut de catre aceiasi indivizi ....LRS Nu mai are nici o sansa sa redevina ceea ce a fost cindva .
Cu regret spun asta.
Cred ca ai uitat la final indemnul:
La ataaaaac baietii mei!
Aqua Fihing Club

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Ian 2013, 19:39

Cred ca ai uitat la final indemnul:
La ataaaaac baietii mei!
Imi pare tare rau , dar acest slogan va apartine voua ....si nu de azi de ieri :D :D :D
Nu inteleg ce va mina in "lupta " asta inutila ....nu au fost deajuns cei 2 ani in care protejatul vostru Brave Hart Dinu impreuna cu vicele todorescu au adus LRS? :oops: :oops:
Se poate mai jos decit atita?

Acuma sincer chiar crezi in proiectele si planurile de management ale lui Bunghez :roll: :oops: :cry: sau e doar o opozitie fata de grupul de initiativa "bucuresteana" ?

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 27 Ian 2013, 21:58

Vali Stratonov,cred ca locul tau este in FEDERATIE

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 27 Ian 2013, 23:32

"Rolul Openului este de a fi pepiniera esalonului superior, mediul competitional de formare al viitorilor performeri, usor de abordat de catre orice pescar."

Considerand afirmatia de mai sus 100% valabila, nu inteleg de ce nu se incearca , doar la open, calificari (si concursuri) regionale, avand astfel costuri mai mici, baza de selectie mai mare si implicit interes mai mare .

Ma gandesc ca in loc de 5-6 concursuri nationale, sa fie 3 regionale si 4 nationale de ex.

Ar fi astfel ~ 40 concurenti x8 regiuni = 320 concurenti; primii 10 din fiecare regiune au dreptul la etapele nationale (~80 oameni + cei 20 retrogradati din master) din care primii 20 ar intra la master .

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Ian 2013, 08:37

silviu.neagu scrie:Vali Stratonov,cred ca locul tau este in FEDERATIE
Silviu , nu mai sunt la curent
stiu ca te-ai retras din master dar nu stiu si daca ai platit restul de taxe asa cum era prevazut

daca fac vreo confuzie imi cer scuze
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 28 Ian 2013, 08:57

andriipopa75 scrie:"Rolul Openului este de a fi pepiniera esalonului superior, mediul competitional de formare al viitorilor performeri, usor de abordat de catre orice pescar."
Considerand afirmatia de mai sus 100% valabila, nu inteleg de ce nu se incearca , doar la open, calificari (si concursuri) regionale, avand astfel costuri mai mici, baza de selectie mai mare si implicit interes mai mare .
Ma gandesc ca in loc de 5-6 concursuri nationale, sa fie 3 regionale si 4 nationale de ex.
Ar fi astfel ~ 40 concurenti x8 regiuni = 320 concurenti; primii 10 din fiecare regiune au dreptul la etapele nationale (~80 oameni + cei 20 retrogradati din master) din care primii 20 ar intra la master .
Cred ca tinta de viitor asta este si asa ar fi normal sa fie, doar ca exista cateva pb serioase:
1) Lipsa pistelor la toate speciile tinta in fiecare regiune. Adica, de exemplu, in Ardeal ne-ar fi extrem de greu de gasit o pista buna de salau...si aprope imposibil una de stiuca. Cum ar fi sa facem regionale in Ardeal si sa concuram langa Bucuresti?
2) Interesul inca scazut pe plan national.....dovada numarul scazut de participanti la Open (unde poate participa oricine) la etapele organizate in provincie: Belis, Bicaz, Siriu.
Aqua Fihing Club

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Ian 2013, 13:15

silviu.neagu scrie:Vali Stratonov,cred ca locul tau este in FEDERATIE
Si eu care credeam ca e linga cazanul tau cu mincare de fasole. ::roll: :wallbash: :D

Scrie răspuns