PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de vali stratonov » 30 Ian 2013, 12:40

MatrixVR5 scrie:Vali , mai ocupi postul de vice in Federatie ?
Uite cum apari in momentul acesta :
http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
:respekt:
Stefane, dupa cum stii mi-am dat demisia la inceputul anului si fii sigur ca nu m-am sucit . :mrgreen:
Cu siguranta voi fi inlocuit la prima adunare generala cum e normal si la fel de sigur dupa aceea se vor opera si modificarile peste tot.
Pina atunci or fi avind oamenii din federatie mai multe lucruri de facut decit sa ma stearga pe mine de pe sit.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 30 Ian 2013, 12:42

:lol: Oameni ocupati in Federatie ! Se fac recrutari de primavara ??? :mrgreen:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 31 Ian 2013, 01:01

vali stratonov scrie: Domnule coleg Silviu neagu, chiar daca o sa te dezamagesc putin afla te rog ca ma mindresc cu toata activitatea mea depusa in folosul fenomenului in toate cele 3 perioade (nu 2 cum le-ai enuntat tu).

1. Cu cea dinainte de a fi presedinte LRS pt. ca am participat inca de la inceputurile competitiilor de spinning si am fost printre cei care si-au adus aportul la infiintarea LRS.

2.Cel mai mult ma mindresc cu activitate despusa ca presedinte a LRS in2010 , timp in care fenomenul competitional a traversat perioada ei de virf atit ca participare cit si ca buget, bani regasiti in visteria LRS..... eu am lasat ceva in urma mea , chiar daca unii nu vor sa recunoasca asta. :P

3.Nu am de ce sa nu ma mindresc de realizarile mele chiar daca am parasit LRS in 2011 , din cite stii am organizat un concurs in 2012 la care lumea a avut doar cuvinte de lauda .Anul acesta daca voi fi sanatos vei mai vedea citeva actuni "marca Vali Stratonov "la care te invit cu placere sa bem o bere. :wink:

Din pacate in cadrul federatiei si din postura de vicepresedinte la competitii nu am avut ocazia sa fac mare lucru din motivele stiute (lipsa CIS, lipsa sportivi , etc).Nu inteleg ce vint asi fi semanat si ce furtuna trebuie sa culeg. :oops: :roll: :roll: :roll:

P.S .
Ca sa fie clar imi mentin parerea ca e necesara o federatie de pescuit , dar una pentru pescari, cu pescari si in folosul pescarilor , nu altefel:wink:
Domnul coleg Vali Stratonov hai sa n-o lungim: ai fost (bravo), ai facut (FELICITARI),ai tradat (RUSINE),te-ai intors (bravo),o gresala recunoscuta este pe jumatate iertata, dar las-o asa ca-i mai bine (momentan)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2013, 13:10

Domnul coleg Vali Stratonov hai sa n-o lungim: ai fost (bravo), ai facut (FELICITARI),ai tradat (RUSINE),te-ai intors (bravo),o gresala recunoscuta este pe jumatate iertata, dar las-o asa ca-i mai bine (momentan)
Asa zic si eu, las-o tu asa si nu te mai "bata grija " de mine.....si daca tot vrei sa analizezi ceva , analizeaza-te pe tine si actiunile tale.....lasa paiul din ochii mei ca no sa vezi birna din ochi tai. :roll: :D
Numa bine.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Ian 2013, 15:08

eu tot n-am inteles daca Silviu Neagu si-a platit restantele la Master de anu trecut
am pus o intrebare si s-a facut ca ploua .

ca daca el e ....si nu a platit stau sa ma intreb ca ce chestie il judeca el pe vali stratonov vis a vis de lrs....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 31 Ian 2013, 15:47

Sorin,am anuntat ca ma retrag din master inca din luna Februarie,cand inca mai putea fi promovat cineva de la open.Faptul ca nu a fost promovat nimeni nu este vina mea.Cu toate acestea din spirit de solidaritate cu sportivii LRS am platit taxa pentru lotul national stiind ca n-o sa pot participa la master.In rest iti doresc succes si putere de munca in tot ceea ce intreprinzi.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Ian 2013, 16:08

e ceva ce nu are sens
exista o data de inscrieie si o data limita de plata a inscrierii .

daca te retragi inainte nu platesti nimic
daca te retragi dupa acea data , trebuie sa platesti tot .

si atunci cum te-ai retras din febriarie dar ai platit inscrierea ?
pe toatele listele de concurs ulterioare , apareai cu numele .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 01 Feb 2013, 12:11

8) de ce trebuie sa platim taxe supimentare pentru a concura in divizia master????
8) de ce nu se afiseaza cheltuielile de etapa dupa fiecare etapa ???
8) de ce se accepta revenirea in master a celor care care au retrogradat in divizia open???

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 12:24

De fraieri!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 01 Feb 2013, 12:38

PREDATOR scrie:8) de ce trebuie sa platim taxe supimentare pentru a concura in divizia master????
8) de ce nu se afiseaza cheltuielile de etapa dupa fiecare etapa ???
8) de ce se accepta revenirea in master a celor care care au retrogradat in divizia open???
Parerea mea este :
1. - Din cauza sponsorilor !
2. - Deoarece nu se solicita de catre Cluburi si LRS-ul uneori uita !
3. - Din cauza ca la Master trebuie sa fie un nr. fix de concurenti , iar unii sportivi din Master prefera Opanul.

:respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Scrie răspuns