Vb. De Open nu am club nu am presedinte? Deci un participqnt oarecare....pulime adica.
Cu asa raspunsui trebuie atras oameni noi in fenomen...bravo.
Pana la urma e LRS sau SRL?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si cand cumperi mancare de la Carrefour ceri cifra de afaceri?ULK scrie:Una e firma de afaceri si alta LRS.
Daca dl. Danoc sustine ca e ok ca treaba ce se face din banii mei sa ramana ascunsa ca pr. interna atunci eu ca pretendent sa zicem la un Open... zic pas. Open ? Cat de open? Pana marc banu'?
...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.fishi scrie:Banul o sa-l platesti pentru a participa la concurs.Daca crezi ca merita il ,,marci'' daca nu........ cauti motive de transparenta.
Acum organizatorul trebuie sa dea cu subsemnatul si pentru ultimul participant...Exista cluburi si presedinti de club,acestia din urma pot obtine aceste informatii(bugete ,etc).
@zaverazavera scrie:...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.fishi scrie:Banul o sa-l platesti pentru a participa la concurs.Daca crezi ca merita il ,,marci'' daca nu........ cauti motive de transparenta.
Acum organizatorul trebuie sa dea cu subsemnatul si pentru ultimul participant...Exista cluburi si presedinti de club,acestia din urma pot obtine aceste informatii(bugete ,etc).
Analiza raportului de audit clarifica problemele, mult mai mult decat discutii unor (scuze) neprofesionisti, pe forum.
zavera scrie:...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.
Analiza raportului de audit clarifica problemele, mult mai mult decat discutii unor (scuze) neprofesionisti, pe forum.
Ionut , stiu cu sigurata despre ce vorbesti....nu de alta dar cam de 23 de ani lucrez in domeniu privat si de 20 de ani imi conduc singur mica mea afacere de familie....Vali,
Lucrurile nu sunt oarecum chiar asaAcum depinde la ce te referi... bilant ca termen propriu zis sau prin bilant -> setul de situatii financiare (bilant, cont de profit si pierdere, situatia modificarii cap. proprii, situatia fluxurilor de trezorerie, note explicative)
Bilantul este un document de sinteza si entitatile nu sunt obligate sa detalieze pozitiile mai mult decat prevad reglementarile in vigoare. Iar reglemantarile nu cer detalierea pozitiilor din bilant sau cont de profit si pierdere sau altceva... Nu vei vedea intr-un cont de profit si pierdere veniturile de la anumiti clienti (le vei vedea comasate) sau cheltuielile pentru ob. de inventar de exemplu (imprimanta nush de care atat, pixuri atat)...
Sunt lucruri de gestiune interna iar o analiza a situatiei economice nu ar avea o imagine fidela a ceea ce se intampla in organizatie doar pe baza unui set de documente publicate pe site-ul mfinante.
Faptul ca LRS vrea sau nu sa faca publice lucruri e gestiune interna este problema ei... nu poate fi obligata de oricine, in schimb poate capata o credibilitate mai mare facand si acest lucru...