PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de ULK » 01 Feb 2013, 16:03

Asta a fost un raspuns gen Popesco :). Nu te ovliga nimeni .....dar musai marca banu :)

Vb. De Open nu am club nu am presedinte? Deci un participqnt oarecare....pulime adica.
Cu asa raspunsui trebuie atras oameni noi in fenomen...bravo.

Pana la urma e LRS sau SRL?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Feb 2013, 16:06

ULK scrie:Una e firma de afaceri si alta LRS.
Daca dl. Danoc sustine ca e ok ca treaba ce se face din banii mei sa ramana ascunsa ca pr. interna atunci eu ca pretendent sa zicem la un Open... zic pas. Open ? Cat de open? Pana marc banu'? :)
si cand cumperi mancare de la Carrefour ceri cifra de afaceri? :lol: parca si vad cum mergi cu bonurile de luna trecuta si la explici ca tu vrei sa vezi ce au facut cu banii tai :lol:

e simplu, platesti un serviciu care iti asigura diverse chestiuni (care se regasesc in anuntul concursului, stiu eu, cafea, buda, balizaj, arbitraj, balta, etc ...) daca vrei sa partici cum s-a mai zis, marci banul, daca nu esti multumit de stiu eu ce, probabil chemi protectia consumatorului :lol: dar in niciun caz nu soliciti bilantul :P

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 01 Feb 2013, 16:08

fishi scrie:Banul o sa-l platesti pentru a participa la concurs.Daca crezi ca merita il ,,marci'' daca nu........ cauti motive de transparenta.

Acum organizatorul trebuie sa dea cu subsemnatul si pentru ultimul participant...Exista cluburi si presedinti de club,acestia din urma pot obtine aceste informatii(bugete ,etc).
...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.
Analiza raportului de audit clarifica problemele, mult mai mult decat discutii unor (scuze) neprofesionisti, pe forum.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 16:13

@ULK
LRS este un ONG...
Nu te obliga nimeni sa dai bani daca nu participi la un eveniment... Da... Noi astia... 'Pulimea' daca ne convine dam banu si participam... daca nu... nu... la fel si cand disctam alte probleme cum ar fi pretul benzinei sau orice altceva... pot merge si cu transportul in comun sau trenul daca nu-mi convine pretul benzinei, nu ma obliga nimeni sa cumpar un produs sau serviciu... Daca chiar asa rau ma deranjeaza situatia actuala si vreau ceva mai bun pentru mine si pentru cei din jurul meu, pot infiinta si eu un ONG care face acelasi lucru, dar eu pun la dispozitie toate cele necesare, tarife mai mici, transparenta etc... Te incumeti? Nu cred... :) La urma urmei e o organizatie de drept privat... putin imi pasa ce fac si cum fac atat timp cat ii priveste pe ei si unde vor sa ajunga... cred ca avem alte probleme de rezolvat intai de toate :)

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2013, 16:13

@ulk

1)Nu e nici un ,, musai marca banu''
2)Nu e nici o ,,pulime''

Asta e o interpretare a ta personala.Fiecare din cei care au fost la concursuri au platit pentru un serviciu.(PUNCT)

...dar pe noi ne phute grija cat se castiga din organizare si nu concursul!!!!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2013, 16:15

zavera scrie:
fishi scrie:Banul o sa-l platesti pentru a participa la concurs.Daca crezi ca merita il ,,marci'' daca nu........ cauti motive de transparenta.

Acum organizatorul trebuie sa dea cu subsemnatul si pentru ultimul participant...Exista cluburi si presedinti de club,acestia din urma pot obtine aceste informatii(bugete ,etc).
...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.
Analiza raportului de audit clarifica problemele, mult mai mult decat discutii unor (scuze) neprofesionisti, pe forum.
@zavera

Sa inteleg ca PLATIM o firma care sa dea cu subsemnatul pentru oricine are chef sau nu-i convine pretul budelor(vorba lui Pikeman(

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 16:18

zavera scrie:...sau se voteaza in AGA necesitatea unui audit financiar, efectuat de o firma de profil. Raportul de audit, daca este corect intocmit, reflecta toate datele care intereseaza cluburile, sportivii.

Ai idee ce costuri presupune un astfel de audit? :) LRS se chinuie si asa cu bani putini si de multe ori descoperiti sa impinga caruta mai departe... In plus raportul de audit nu iti va putea spune daca banii au fost cheltuiti 'bine' pentru ca intervine acel principiu cu 'reaua credinta' care este foarte dificil de demonstrat... de multe ori in astfel de cazuri se emite un raport cu rezerve din partea auditorului ceea ce va duce la si mai multe controverse. :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Feb 2013, 16:46

Am inteles.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Feb 2013, 18:40

Vali,
Lucrurile nu sunt oarecum chiar asa :) Acum depinde la ce te referi... bilant ca termen propriu zis sau prin bilant -> setul de situatii financiare (bilant, cont de profit si pierdere, situatia modificarii cap. proprii, situatia fluxurilor de trezorerie, note explicative)
Bilantul este un document de sinteza si entitatile nu sunt obligate sa detalieze pozitiile mai mult decat prevad reglementarile in vigoare. Iar reglemantarile nu cer detalierea pozitiilor din bilant sau cont de profit si pierdere sau altceva... Nu vei vedea intr-un cont de profit si pierdere veniturile de la anumiti clienti (le vei vedea comasate) sau cheltuielile pentru ob. de inventar de exemplu (imprimanta nush de care atat, pixuri atat)...
Sunt lucruri de gestiune interna iar o analiza a situatiei economice nu ar avea o imagine fidela a ceea ce se intampla in organizatie doar pe baza unui set de documente publicate pe site-ul mfinante.

Faptul ca LRS vrea sau nu sa faca publice lucruri e gestiune interna este problema ei... nu poate fi obligata de oricine, in schimb poate capata o credibilitate mai mare facand si acest lucru...
Ionut , stiu cu sigurata despre ce vorbesti....nu de alta dar cam de 23 de ani lucrez in domeniu privat si de 20 de ani imi conduc singur mica mea afacere de familie....

Eu te intreb doar atit pe tine o fi ok daca in bilanturile contabile ale LRS , PUBLICE de altfel se regasesc urmatoarele :

-BILANT /2010 -venituri 85384 :cheltuieli 61077.....PROFIT 24307 :wink:
-BILANT / 2011-venituri 95448 :cheltuieli 117933....DEFICIT 22505 :roll:

Oare LRS cind a stat mai bine , contabiliceste sau managerial vorbind????? :roll:

P.S .Azi inca lipseste cu desavirsire soldul de banca (Dinu nu-l stie :( :shock: )....bilantul nu va aparea decit dupa depunerea lui in sfirsitul lui aprilie... si ne vom lamurii cum a stat LRS in 2012.

Am temerea ca banii gestionati pt. 2013 din CONTUL LRS e mult, mult mai subtirel decit cel lasat "mostenire" de mine la sfirsitul anului 2010.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 22:20

Da Vali, ar fi mai bine pentru lrs dpdv al interfeţei cu potenţialii concurenţi, sa înţeleagă rolul lrs-ului, si pentru potenţialii carcotasi că lrs nu este soorganizatie de folosit profitul în scopuri personale. De asemenea un plan cu privire la administrarea surplusului din visterie ar duce la o transparenţă totală. Toate aceste lucruri sunt opţiuni ptr conducerea lrs-ului...

Scrie răspuns