PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
exact
te-ai prins............esti foarte destept
te-ai prins............esti foarte destept
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran

Poi el ar trebui sa stie bugetul,si atunci se naste intrebarea-de ce nu s-au onorat premiile??
Hai zi ,sau e secret,cine-i contabil??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi , .....
de ce crezi ca daca stiu cine e contabil ar trebui sa-ti raspund tie ?
pe bune , ce resorturi interioare de nebanuita inteligenta te fac sa presupui ca ti-as raspunde tie la intrebari ?
intra pe site la lrs si vezi ca sunt niste adrese ale unor oficiali
deci le scrii frumusel , te prezinti cine esti , si le spui ca te mananca in c....uriozitate cine se ocupa de contabilitatea lrs
si astepti raspuns .....
de ce crezi ca daca stiu cine e contabil ar trebui sa-ti raspund tie ?

pe bune , ce resorturi interioare de nebanuita inteligenta te fac sa presupui ca ti-as raspunde tie la intrebari ?

intra pe site la lrs si vezi ca sunt niste adrese ale unor oficiali
deci le scrii frumusel , te prezinti cine esti , si le spui ca te mananca in c....uriozitate cine se ocupa de contabilitatea lrs
si astepti raspuns .....

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Eu nu am intrebat de contabilitatea L.R.S.
Tu esti ca Ene,peste tot vezi confirmari ale scenariilor din mintea ta..
Cu riscul sa ma repet,am intrebat de ce nu s-au dat primele pentru primii clasati in master 2012..
Chiar si tu ai intelectul necesar pentru a remarca diferenta dintre cele doua lucruri....PRIME MASTER2012-CONTABILITATE L.R.S...acu' ca am scris cu majuscule,ai perceput diferenta ??
De ce contabilul??
Simplu..oare cine a tot intrebat pe Silviu de nush ce cotizatie...??
Daca pentru chestii contabile trebuie sa intreb 'oficicialii',tu in ce calitate il intrebi pe Silviu de cotizatia lui??
Nu te mai obosi,nu astept un raspuns...esti prea aprins sa discuti rational si civilizat..
Tu esti ca Ene,peste tot vezi confirmari ale scenariilor din mintea ta..
Cu riscul sa ma repet,am intrebat de ce nu s-au dat primele pentru primii clasati in master 2012..
Chiar si tu ai intelectul necesar pentru a remarca diferenta dintre cele doua lucruri....PRIME MASTER2012-CONTABILITATE L.R.S...acu' ca am scris cu majuscule,ai perceput diferenta ??
De ce contabilul??
Simplu..oare cine a tot intrebat pe Silviu de nush ce cotizatie...??
Daca pentru chestii contabile trebuie sa intreb 'oficicialii',tu in ce calitate il intrebi pe Silviu de cotizatia lui??
Nu te mai obosi,nu astept un raspuns...esti prea aprins sa discuti rational si civilizat..
.
.
tu crezi ca lipsa ta de inteligenta o poti compensa cu smecherie ?
nu tine
bate campii in continuare
nu tine
bate campii in continuare
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Mda,observ ca atacurile la persoana sint obsesive...
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140...
Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???
Cea mai buna metoda de a abate atentia de la intrebari ..incomode...
Evident,metoda pretinde I.Q. peste 140...

Deci,in ce calitate pretinzi domnia ta explicatii de la un coleg de Master,in legatura cu cheltuielile lui personale???
Ultima oară modificat 05 Feb 2013, 08:41 de către semlecangheorghe, modificat 1 dată în total.
.
.
-
- veteran
Gigi , eu cred ca Sorin e indreptatit sa intrebe de ce Silviu NEAGU nu si-a platit concursurile la care sa "angajat" sa participe la inceputul anului.....era o intelegere si o datorie a celor de la Master sa-si plateasca taxele chiar daca nu au prticipat in varii motive.Daca pentru chestii contabile trebuie sa intreb 'oficicialii',tu in ce calitate il intrebi pe Silviu de cotizatia lui??
Asa au platit TOTI cei care nu au fost la vre-o etapa de MASTER , cu singura diferenta cu cea de azi ca ei nu erau din acelasi club cu presedintele LRS.

Acum LRS are "de primit" (virtual bineinteles

Scriptic domnul presedinte brave hart a avut grija sa-i treca pe lista de viitoare incasari , asa cum a trecut si cei 3000 lei pe care ii are de primit din partea lui Popescu ca si cheltuieli de judecata...

Sincer SPER ca nu acesti bani sa fie singurii din contul LRS sau banii de plecare a lotului in Irlanda.

Pentra ca daca-i asa e trist.....foarte trist.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Poi daca Sorin nu este intre 'oficiali' are tot atita dreptate sa-l intrebe pe Silviu,cam cit am eu sa intreb de premii..
Poate asa,de la inaltimea ametitoare a I.Q.-ului sau ,se va vedea in deplinatatea maxima a arogantzei domniei sale..
Poate asa,de la inaltimea ametitoare a I.Q.-ului sau ,se va vedea in deplinatatea maxima a arogantzei domniei sale..
.
.
Eronat. Popescu nu datorează cheltuieli de judecată nimănui. Procesul nu este terminat și soluția finală nu este cunoscută. S-ar putea ca Popescu să ceară cheltuieli de judecată LRS.
- semlecangheorghe
- veteran
Domnu'Popescu...las-o balta..la pierdut procese esti campion..
.
.