PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
singuru cliseu gigi e ala ca esti imbinarea perfecta intre prostie si fudulie ....
tu in sinea ta realizezi treaba asta da vrei cu orice pret sa nu se vada si cu cat incerci mai mult cu atat se vede mai mult .....
ai inteles sau trebuie sa-ti desenez?
dupa traumele cu termoclina incerci cu disperare sa platesti niste polite si nu exista postari in care sa nu te legi de mine ....no ai si tu o probelma .
n-ai sanse jiji depinde doar de tine sa realizezi treaba asta ....
legat de intrebarea ta aia desteapta ....tu ai inteles ce ti-a explicat vali stratonov sau si alea erau romane ?
tu in sinea ta realizezi treaba asta da vrei cu orice pret sa nu se vada si cu cat incerci mai mult cu atat se vede mai mult .....
ai inteles sau trebuie sa-ti desenez?
dupa traumele cu termoclina incerci cu disperare sa platesti niste polite si nu exista postari in care sa nu te legi de mine ....no ai si tu o probelma .
n-ai sanse jiji depinde doar de tine sa realizezi treaba asta ....
legat de intrebarea ta aia desteapta ....tu ai inteles ce ti-a explicat vali stratonov sau si alea erau romane ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Brae Freud...imi acorzi prea mult din timpul tau ca angajat al unei institutii bancare,ca sa nu fie prea evident ca intrebarea te riciie..
Mah,stie seful tau cu ce te ocupi in timpul serviciului??

Mah,stie seful tau cu ce te ocupi in timpul serviciului??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
da , stie
e langa mine si se distreaza copios de ce poti sa scrii
multumim ,
multumim ,
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Astea sunt părerile voastre? Și vă întrebați de ce tot zic eu că AG din 15 februarie va fi și ultima. Vă sugerez să aprobați dizolvarea LRS conf. art. 57 din OG 26/2000 pentru a nu mai pierde timpul. Să nu ziceți că nu ați știut.
Ba ,du-te in....unde vrei,dar du-te o data !
Sunt convins că direcția de deplasare este de la tine spre mine și nu în altă direcție. Îți lași barbă dacă nu ai dreptate?nucus scrie:Ba ,du-te in....unde vrei,dar du-te o data !

Chelia nu te prinde, nu de alta!
PS Păcat! Aveai și tu șansa să ajungi președinte. Prea târziu! Dacă nu mă ascultați, o să fi ultimul președinte al LRS, cel care îi va semna actele de deces. Să fie primit!
- semlecangheorghe
- veteran
Sorin scrie:da , stie
multumim ,
Am inteles...si la servici esti de tot risul...inclusiv al sefului

Si io naivul care credeam ca esti de cascadorii risului numai in barca cu batic pe fata si manusi pe miini,in plina vara..

Stiu,stiu ,acuma urmeaza o peroratie despre termoclina,spiralwrap si mhx.Ah,si ciorapi....cum de i-am uitat??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- junior
Domnul coleg Vali Stratonov,hai sa ne lamurim:anul trecut la 2-3 zile dupa ce sa retras Mircea Teodorescu si mai cineva de la master l-am sunat pe Stefan Dinu si i-am spus ca ma retrag de la master,mi-a spus ca nu se mai poate.Este o mare diferenta intre un sportiv care nu participa o etapa si altul care se retrage inainte de inceperea competitiei,cand inca se mai poate promova un sportiv de la open.Parerea mea este ca aceasta imperfectiune a sistemului(cu completarea locurilor de la master pana la momentul inceputului competitiei, nu uitati este plina criza) poate fi reglementata la adunarea generala de anul acesta.Stefan Dinu si-a facut datoria respectand regulile existente si eu sper ca la AG sa apara reglementari noi in acest sens.Cu toate ca nu stiam cine o sa fie campionii am achitat cotizatia pentru lotul national fara sa particip la master.
-
- veteran
Domnule coleg Silviu Neagu, cu respect te contrazic in ceea ce-l priveste pe presedintele la care faci referiren si pe care il consideri ca res[pectat regulile si regulamentele in vigoare...Stefan Dinu si-a facut datoria respectand regulile existente si eu sper ca la AG sa apara reglementari noi in acest sens.Cu toate ca nu stiam cine o sa fie campionii am achitat cotizatia pentru lotul national fara sa particip la master.
Argumentez:
1. daca tot l-ai anuntat in timp ca te retragi de ce nu a dacut demersuri sa te inlocuiasca?
2. de ce ti-a acceptat banii pt. lot daca stia ca nu vei venii la etape, stiind ca va accumula datorii?
3. de ce te-a nominalizat in sedinta AG ca ai avea datorii fata de LRS prin neparticiparea la etapele la care CULMEA ai fost trecut de fiecare data pe foile de arbitraj.?
Iarta-ma ca-ti spun , dar ceva e putred in Danemarca.

Eu nu zic ca tu nu l-ai anuntat din timp ca nu vii , nu te acuz de rea credinta in ceea ce priveste contributia catre lotul national, dar atita timp cit ai fost pe fiecare fisa de inscriere la etapa nominalizat TOT de catre dinu e normal sa si platesti etapele la care nu ai participat....asa e fair play fata de colegii tai din lista de Master care au platit taxele atunci cind nu au participat.
P.S. De ce esti pus pe lista datornicilor LRS , daca dreptatea e de partea ta?
Cine ar fi normal sa "plateasca oalele sparte" de vre-o 1800 lei , tu , dinu sau le va suporta LRS ???

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- junior
Domnul coleg,trebuie sa intelegi ca regulile facute de oameni pot fi schimbate tot de oameni tocmai atunci cand nu pot fi respectate din varii motive.Hai sa lasam orgoliile personale,scenarita,romanismele si sa mergem mai departe.Liga cred ca are alte probleme acuma,urmeaza AG cu multe animozitati si acum mai mult ca oricand e nevoie sa fim uniti.In rest, sa fii sanatos si sa-ti mearga bine pt. ca eu am altceva de facut si nu mai raspund.silviu.neagu scrie: P.S. De ce esti pus pe lista datornicilor LRS , daca dreptatea e de partea ta?
Cine ar fi normal sa "plateasca oalele sparte" de vre-o 1800 lei , tu , dinu sau le va suporta LRS ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()