P?REREA VOASTR? CONTEAZ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: P?REREA VOASTR? CONTEAZ?
Popescu scrie:
Lucian BC,
Nu te enerva c?-?i cre?te colesterolul. Ce este deplasat în ceea ce am spus? Sau nu am dreptul la opinie pe un forum public? Spune-o drept, nu cu invective! S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta.
Uite cum sta treaba : Nu te cunosc, nu ma cunosti PUNCT.
Esti deranjabili si intrerupi orice discutie constructiva pe toate forumurile. Poate e o tehnica de a ta. Si mi se pare normal ca lumea sa se ia de tine
Dar treaba asta: S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta nu prea imi place cum suna. Asa ca te rog frumos sa-ti revizuiesti atitudinea fata de mine ptr ca nu te-am jignit cu nimic si nu am solicitat o intrevedere domn presedinte.
Auzi aici:s?-mi fie mil? de jena ta
Eu nu cred ca ai vrea sa stai in fata unui munte de moldovean de vreo doi metri trecut prin toate in viata de IGJR (Batalionul KFOR) vreo 13 ani.
Asa ca pentru inceput o luam sistematic:
Pasu 1: Te rog frumos sa ma lasiiii in pasiii uai!
Lucian BC,
Nu te enerva c?-?i cre?te colesterolul. Ce este deplasat în ceea ce am spus? Sau nu am dreptul la opinie pe un forum public? Spune-o drept, nu cu invective! S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta.
Uite cum sta treaba : Nu te cunosc, nu ma cunosti PUNCT.
Esti deranjabili si intrerupi orice discutie constructiva pe toate forumurile. Poate e o tehnica de a ta. Si mi se pare normal ca lumea sa se ia de tine
Dar treaba asta: S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta nu prea imi place cum suna. Asa ca te rog frumos sa-ti revizuiesti atitudinea fata de mine ptr ca nu te-am jignit cu nimic si nu am solicitat o intrevedere domn presedinte.
Auzi aici:s?-mi fie mil? de jena ta
Eu nu cred ca ai vrea sa stai in fata unui munte de moldovean de vreo doi metri trecut prin toate in viata de IGJR (Batalionul KFOR) vreo 13 ani.
Asa ca pentru inceput o luam sistematic:
Pasu 1: Te rog frumos sa ma lasiiii in pasiii uai!
Federatia asta a ta e numai ptr. spinning?
Du-te domnule prezident doua luni pe alte forumuri de crapisti, doua luni de stationar,fly,feeder...etc. Si dupa ce ai facut o tura deasta cand ne vine randul te poftim la discutii cu noutatile in materie de procese,adunari,jigniri,...etc.
Ce zici te prinzi?
Du-te domnule prezident doua luni pe alte forumuri de crapisti, doua luni de stationar,fly,feeder...etc. Si dupa ce ai facut o tura deasta cand ne vine randul te poftim la discutii cu noutatile in materie de procese,adunari,jigniri,...etc.
Ce zici te prinzi?
Esti exact ca o musca lovita de parbriz
Apropo domnule prezident,
stii ce are o musca in cap cand se loveste de parbrizul uneii masini care merge cu 200 de km/h

Apropo domnule prezident,
c..urul ? 
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Exact colegu!
Diseara la pvtv e seara "presedintilor". Oare la invitat Malin si pe domnu PREZIDENT 
- semlecangheorghe
- veteran

Corect ,nu mai este pe planeta asta federatie fara sportivi si concursuri...Ex clus! Federa?ia de la Alba este unic?.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Uite c? a început s?-?i mearg? mintea. Ai realizat într-un final c? federa?ia nu este pentru sportivi. Chestia aia cu concursurile nu o st?pâne?ti înc?, pentru c? federa?ia nu organizeaz? concursuri, ci competi?ii oficiale. La aceste competi?ii cluburile înscriu echipele, federa?ia având tangen?? doar cu loturile reprezentative selec?ionate pentru competi?iile interna?ionale. ?i înc? o chestie; organizarea se face dup? autorizare ?i recunoa?tere ca structur? sportiv?. Atât ?i nimit mai mult. Am v?zut în statutul LRS c? organizeaz? competi?ii oficiale. Este autorizat? în acest sens?semlecangheorghe scrie:Corect ,nu mai este pe planeta asta federatie fara sportivi si concursuri...Ex clus! Federa?ia de la Alba este unic?.
Lucian BC,
M-ai umplut de respect. Cei 2 m ?i faptul c? ai fost în teatrele de r?zboi sunt de toat? lauda. Un singur lucru s? re?ii; mintea nu se evalueaz? la kg/corp, iar educa?ia mea s-a f?cut în alte teatre.
Dac? cau?i în arhiva PVTV, g?se?ti mai multe interviuri cu mine decât cu orice alt pre?edinte.LucianBc scrie:Diseara la pvtv e seara "presedintilor". Oare la invitat Malin si pe domnu PREZIDENT
Absolut corect ...orice post care se respecta trebuie sa aiba in grila si emisiuni de divertisment .apsalba scrie:Dac? cau?i în arhiva PVTV, g?se?ti mai multe interviuri cu mine decât cu orice alt pre?edinte.LucianBc scrie:Diseara la pvtv e seara "presedintilor". Oare la invitat Malin si pe domnu PREZIDENT