O varianta de compromis
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In zona asta, a Timisoarei, n-am auzit vre-odata sa se organizeze concurs de spinning. Este si de inteles, pt. ca nu prea sunt ape bune pt. asa ceva.
Daca ar fi sa particip la zonalele Transilvania, e clar ca sunt dezavantaja, pt. ca cei din zona au acces mult mai facil la apele de acolo.
Nu stiu cum, dar aceste concursuri trebuie sa ofere sanse cat de cat egale pt. toti concurentii.
In fine, nu ma mai bag in aceste discutii. Imi cer scuze.
Daca ar fi sa particip la zonalele Transilvania, e clar ca sunt dezavantaja, pt. ca cei din zona au acces mult mai facil la apele de acolo.
Nu stiu cum, dar aceste concursuri trebuie sa ofere sanse cat de cat egale pt. toti concurentii.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- senior
nu te agita cu propunerea !!!
tata , nu te ambala prea tare aproape ce spui tu am prapus in cadrul sedintei ( am participat la ea) si Vivi a expediat-o scurt ca pe o tampenie.
eu propusesem ca varianta 9 concusuri in sistem open (indiferent locatia ca zona ) din care sa puncteze 5 sau 6 la alegere ( fiecare putand participa la cate vrea si unde vrea) . Acest sistem ar fi putut rezolva si falsa problema a "costurilor mari' ale unui sistem open.
Nu am nimic cu Vivi dar tata el a venit chitit cu solutia la pachet sperand a aderam cu elan toti la ea . Nu a iesit asa .
In lipsa de alte argumente solide sa indus impresia ca in sistem open s-ar bara vezi domne accesul generatiilor tinere de inflacarati lansatori de naluci care ar da navala la zonale dar nu au bani in sistem open . Bai tata m-am tanpit eu sau nu mai intelege nimeni nimic .
Ce atrage tata mai mult ? Un sistem endemic de organizare in care se intalnesc intre 7-15 concuranti locali sau teoretic si logic unul open ( unde pe langa cei locali vin si altii din alte zone ) .
Si de fapt "ce ne mana pe noi in lupta ?" la astfel de conursuri mari ambitii de campioni ? nu cred ! , mari orgolii zonle ? nu cred ! pe mine cel putin ma ineresat (si din cauza asta am fost ) ATMOSFERA TATA!
Cei care au participat la concursuri stiu asta .Cu ce te stimuleaza un sistem zonal in care in mare parte concurezi cu aceiasi prieteni cu care mergi la peste ? eu stiu ca abia asteptam concursurile in care ne intalneam cu toti din toate zonele si ce bine ne simteam .
Apropo de cand cei care vor open sunt tata cei mai plini de bani , de timp si baram accesul tinerilor ! E o FALSA PROBLEMA ! Toti traim in RO. Nu s-au strans in cele 4 asociatii pro open toti BOIERII plini de bani care isi permit si dincolo proletariatul revoltat . Fiti siguri ca toate asociatiile sunt eterogene nu caste.
Tendentios pusa pe forumu-ri a fost pusa si problema dotarii concurentilor( vezi posesori de G.Loomis , Sage etc. ) . Nu de participantii la Campionatul intern era vorba ( unde poti da linistit cu ce vrei ) ci de o eventuala echipa nationala care sa ne reprezinte si pe care sa o ajutam eventual cu o dotare mai de doamne ajuta .Mie cel putin asta imi suna un pic altfel decat ce sa discutat pe forum .
M-AM RACORIT !!!!! UN PIC!!!!
Revenind la propunere nu cinteaza ce vrei daca nu corespunde IDENTIC cu punctul de vedere al AGVPS .
Lasa sa fie anul asta doua variante si vedem unde ne simtim mai bine !!!
Participarea la concursuri este o optiune individuala si depinde de tine cat vrei sa te implici ca timp si bani ( daca vrei sa devii campion ( cine vrea?) dovedeste asta!) M-am tampit e ?
Ne vedem la OPEN ( pt toata tara ) caci altfel se vad doar cei 10 finalisti !!!
eu propusesem ca varianta 9 concusuri in sistem open (indiferent locatia ca zona ) din care sa puncteze 5 sau 6 la alegere ( fiecare putand participa la cate vrea si unde vrea) . Acest sistem ar fi putut rezolva si falsa problema a "costurilor mari' ale unui sistem open.
Nu am nimic cu Vivi dar tata el a venit chitit cu solutia la pachet sperand a aderam cu elan toti la ea . Nu a iesit asa .
In lipsa de alte argumente solide sa indus impresia ca in sistem open s-ar bara vezi domne accesul generatiilor tinere de inflacarati lansatori de naluci care ar da navala la zonale dar nu au bani in sistem open . Bai tata m-am tanpit eu sau nu mai intelege nimeni nimic .
Ce atrage tata mai mult ? Un sistem endemic de organizare in care se intalnesc intre 7-15 concuranti locali sau teoretic si logic unul open ( unde pe langa cei locali vin si altii din alte zone ) .
Si de fapt "ce ne mana pe noi in lupta ?" la astfel de conursuri mari ambitii de campioni ? nu cred ! , mari orgolii zonle ? nu cred ! pe mine cel putin ma ineresat (si din cauza asta am fost ) ATMOSFERA TATA!
Cei care au participat la concursuri stiu asta .Cu ce te stimuleaza un sistem zonal in care in mare parte concurezi cu aceiasi prieteni cu care mergi la peste ? eu stiu ca abia asteptam concursurile in care ne intalneam cu toti din toate zonele si ce bine ne simteam .
Apropo de cand cei care vor open sunt tata cei mai plini de bani , de timp si baram accesul tinerilor ! E o FALSA PROBLEMA ! Toti traim in RO. Nu s-au strans in cele 4 asociatii pro open toti BOIERII plini de bani care isi permit si dincolo proletariatul revoltat . Fiti siguri ca toate asociatiile sunt eterogene nu caste.
Tendentios pusa pe forumu-ri a fost pusa si problema dotarii concurentilor( vezi posesori de G.Loomis , Sage etc. ) . Nu de participantii la Campionatul intern era vorba ( unde poti da linistit cu ce vrei ) ci de o eventuala echipa nationala care sa ne reprezinte si pe care sa o ajutam eventual cu o dotare mai de doamne ajuta .Mie cel putin asta imi suna un pic altfel decat ce sa discutat pe forum .
M-AM RACORIT !!!!! UN PIC!!!!
Revenind la propunere nu cinteaza ce vrei daca nu corespunde IDENTIC cu punctul de vedere al AGVPS .
Lasa sa fie anul asta doua variante si vedem unde ne simtim mai bine !!!
Participarea la concursuri este o optiune individuala si depinde de tine cat vrei sa te implici ca timp si bani ( daca vrei sa devii campion ( cine vrea?) dovedeste asta!) M-am tampit e ?
Ne vedem la OPEN ( pt toata tara ) caci altfel se vad doar cei 10 finalisti !!!
-
- senior
Pe Bega nu se pot organiza ?Adi_ scrie:In zona asta, a Timisoarei, n-am auzit vre-odata sa se organizeze concurs de spinning. Este si de inteles, pt. ca nu prea sunt ape bune pt. asa ceva.
Lucian Constantin
Pipera - Ilfov
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Re: nu te agita cu propunerea !!!
sofoneamihai scrie:
... In lipsa de alte argumente solide sa indus impresia ca in sistem open s-ar bara vezi domne accesul generatiilor tinere de inflacarati lansatori de naluci care ar da navala la zonale dar nu au bani in sistem open . Bai tata m-am tanpit eu sau nu mai intelege nimeni nimic .
Ce atrage tata mai mult ? Un sistem endemic de organizare in care se intalnesc intre 7-15 concuranti locali sau teoretic si logic unul open ( unde pe langa cei locali vin si altii din alte zone ) ...
Estimarile dumitale sunt subiective. Noi avem alta parere. In zonale +TF vin mai multi. si contam pe 20-30 pescari la fiecare concurs zonal. dar asta e doar parerea noastra. neinflacarata.
sofoneamihai scrie: eu propusesem ca varianta 9 concusuri in sistem open (indiferent locatia ca zona ) din care sa puncteze 5 sau 6 la alegere ( fiecare putand participa la cate vrea si unde vrea) . Acest sistem ar fi putut rezolva si falsa problema a "costurilor mari' ale unui sistem open.
am mai spus-o si o mai spun odata si de cate ori va fi nevoie.
nu e corect asa. e departajare pe criterii financiare. unu merge la toate concursurile si alege 4, cele mai bune ca punctaj, care-i convin si unu merge doar la 4concursuri k are bugetu si timpul limitate si poate ca la unu e vremea proasta, la unu' nu se prinde etc.
probabilitatea ca sa obtii un rezultat bun din 3-4 concursuri este mai mica decat daca participi la toate si scoti de-acolo ce-i mai bun pt. tine.
sa promovezi acest sport/pasiune este chiar indicat, si unde in alta parte mai bine decat in campionatul national? fara sa fiu tendentios sustin ca PP vrea sa promoveze "generatiile tinere de inflacarati lansatori de naluci". de ce nu? cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine. eu zic ca asa ne putem apropia de target.ul propus: bani la lot si federatie. ca sa nu mai asistam la haos si dictatura. adica ceea ce am vazut la intalnire.sofoneamihai scrie: in lipsa de alte argumente solide sa indus impresia ca in sistem open s-ar bara vezi domne accesul generatiilor tinere de inflacarati lansatori de naluci care ar da navala la zonale dar nu au bani in sistem open . Bai tata m-am tanpit eu sau nu mai intelege nimeni nimic .
sofoneamihai scrie: Ne vedem la OPEN ( pt toata tara ) caci altfel se vad doar cei 10 finalisti !!!
eu zic ca ramane de vazut unde ne vedem.

imi cer scuze ca am extras citatele dar n-am cautat sa schimb intelesul celor sustinute de dumneata.
tata.

Marius Livadaru
Iasi
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Bun, eu as dori totusi un simplu da sau nu din partea presedintilor asociatiilor. Inteleg ca la un moment dat Mihai Sofronea a propus ceva gen Open pe sistemul cele mai bune rezultate, ce propun eu acum este cu totul altceva.
Leba, consultati-va la PP si rugati-l pe Luigi Hatman sa posteze aici pozitia oficiala a asociatiei voastre in legatura cu acest proiect.
Leba, consultati-va la PP si rugati-l pe Luigi Hatman sa posteze aici pozitia oficiala a asociatiei voastre in legatura cu acest proiect.
Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
Sofoneamihai"Tendentios pusa pe forumu-ri a fost pusa si problema dotarii concurentilor( vezi posesori de G.Loomis , Sage etc. ) . Nu de participantii la Campionatul intern era vorba ( unde poti da linistit cu ce vrei ) ci de o eventuala echipa nationala care sa ne reprezinte si pe care sa o ajutam eventual cu o dotare mai de doamne ajuta .Mie cel putin asta imi suna un pic altfel decat ce sa discutat pe forum"
sal mihai:
eu sunt "pustiul" fara experienta in viziunea lui VT,care a pus aceasta problema.eu am pus aceasta problema nu din faptul ca nu am,ci din faptul ca daca lansetele mele corespund cerintelor mele si eu prind cu ele nu conteza ca la o etapa sau la mondiale,atunci ce se mai cere de la mine frate?aca un concurent are un singur wobler,sau oscilanta in mai multe exemplare si el prinde la toate concursurile,si ajunge campion national,asta inseamna ca el nu merita sa reprezinte romania?
voi ce credeti,ca daca francezii,italienii sau englezii au scule de mii si mii de euro,asta inseamna ca sunt mai buni pescari?nu frate nu cred asta....credeti ca daca bunicu da cu o lanseta de 100k si mulineta de 200k asta inseamna ca el nu mai prinde peste?ba bine ca nu,el va continua sa prinda peste pt ca stie,nu pt ca are scule.
si daca eu prind cu maver in tara,de sa ma duc afara cu alte scule?( fost un exemplu nu reclama)acolo stiucile nu trag decat la scule de firma?
ma scuzati,poate m-am aprins,dar asta e parerea mea si cred ca si a multor altora.
numa` bine si sa ne vedem pe balta
sal mihai:
eu sunt "pustiul" fara experienta in viziunea lui VT,care a pus aceasta problema.eu am pus aceasta problema nu din faptul ca nu am,ci din faptul ca daca lansetele mele corespund cerintelor mele si eu prind cu ele nu conteza ca la o etapa sau la mondiale,atunci ce se mai cere de la mine frate?aca un concurent are un singur wobler,sau oscilanta in mai multe exemplare si el prinde la toate concursurile,si ajunge campion national,asta inseamna ca el nu merita sa reprezinte romania?
voi ce credeti,ca daca francezii,italienii sau englezii au scule de mii si mii de euro,asta inseamna ca sunt mai buni pescari?nu frate nu cred asta....credeti ca daca bunicu da cu o lanseta de 100k si mulineta de 200k asta inseamna ca el nu mai prinde peste?ba bine ca nu,el va continua sa prinda peste pt ca stie,nu pt ca are scule.
si daca eu prind cu maver in tara,de sa ma duc afara cu alte scule?( fost un exemplu nu reclama)acolo stiucile nu trag decat la scule de firma?
ma scuzati,poate m-am aprins,dar asta e parerea mea si cred ca si a multor altora.
numa` bine si sa ne vedem pe balta

1. O varianta in genul care ai propus-o la noi a fost discutata fugitiv inca inainte de intilnirea de la Bucuresti. Nu e nimic nou sub soare.Gerula scrie: Leba, consultati-va la PP si rugati-l pe Luigi Hatman sa posteze aici pozitia oficiala a asociatiei voastre in legatura cu acest proiect.
2. Cred ca am dovedit pina acum ca suntem destul de flexibili in gindire. Dorinta unora de discuta de pe pozitii de forta, e optiunea lor.
3. Nu s-a ajuns in situatia creata datorita nou. Deci, nu suntem noi cei care trebuie sa facem un pas pentru iesirea din impas (na, ca am dat-o'n rime).
Pina acum din calculele facute au iesit doar variantele negative.
Suntem mai noi prin zona, dar... (completati punctele cu primele cuvinte venite in minte.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Cred ca demersul nu este inteles destul de clar. Sunt convins ca n-am inventat eu apa calda si probabil ca daca mi-a venit mie ideea asta le-o mai fi venit si altora. Ideea era daca asociatiile ar fi dispuse sa mearga pe acest proiect, caz in care ma voi ocupa eu personal de convingerea lui VT, iar daca acest lucru se dovedeste a fi imposibil, de convingerea sefilor lui din AGVPS. Te asigur ca o serie de articole dure in cateva ziare centrale de mare tiraj nu le-ar fi deloc indiferente la acest moment lui Selaru&co.
Cu lacrimi Bastus!