NOUTATI DESPRE COMPETITIA AVP PE 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
NOUTATI DESPRE COMPETITIA AVP PE 2008
Daca se stie ceva despre pistele de concurs din turneu avp pe 2008..........am auzit ca se fac unele modificari

-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
cat timp nu s-au discutat inca la nivel organizatoric aspectele privitoare la competitia din anul urmator
cred ca rabdarea ar fi cea mai utila
referitor la postul tau stefane ,
hai sa nu transformam un topic in genul de stirile de la ora 5 din protv sau orice alt post media care si-au facut un rost din a incepe cu o baba violata s-au trei hoti prinsi in nu stiu ce colt de lume si care sunt romanasi de ai nostri
sunt tare curios daca se poate schimba ceva in mentalitatea pescarilor ce PARTICIPA efectiv la aceste actiuni si care pot arata lucrurile bune
zilnic sunt bombardat de negativism peste tot
aia nu e buna
aia nu populeaza
ailalti sunt mai pescari iar poza lor e mai reusita
bineinteles ca pestele cel mai mare e al "meu" in poza"mea" se vede mai bine etc
poate un exercitiu de iarna si o incercare de a arata si lucruri bune n-ar strica
pe alte topicuri vad incrancenarea unde merge cum se depaseste stadiul de discutie "tehnica" si se merge la persoana si uite asa ramanem cu singura solutie ...malul apelor
nu ma intrebati ce mi-a venit ca nu va spun...oare stiu ?
dar acest forum a legat prietenii frumoase chiar daca unele au durat mai mult sau mai putin,i-au facut pe multi sa descopere tehnici , scule , locuri noi etc
au facut oameni din colturile tarii sa stea frumos la o bere dupa concursuri sau dupa intalniri amicale prin fel de fel de locatii
in ultima vreme parca s-a schimbat si culoarea oamenilor nu numai a Dunarii
astept sa discutam ce a fost bun in anul competitional 2007
deci BUN....de perfectionat exista mereu cate ceva
dar ce v-a placut in 2007 e cumva mai greu de scris ?
cred ca rabdarea ar fi cea mai utila
referitor la postul tau stefane ,
hai sa nu transformam un topic in genul de stirile de la ora 5 din protv sau orice alt post media care si-au facut un rost din a incepe cu o baba violata s-au trei hoti prinsi in nu stiu ce colt de lume si care sunt romanasi de ai nostri
sunt tare curios daca se poate schimba ceva in mentalitatea pescarilor ce PARTICIPA efectiv la aceste actiuni si care pot arata lucrurile bune
zilnic sunt bombardat de negativism peste tot
aia nu e buna
aia nu populeaza
ailalti sunt mai pescari iar poza lor e mai reusita
bineinteles ca pestele cel mai mare e al "meu" in poza"mea" se vede mai bine etc
poate un exercitiu de iarna si o incercare de a arata si lucruri bune n-ar strica
pe alte topicuri vad incrancenarea unde merge cum se depaseste stadiul de discutie "tehnica" si se merge la persoana si uite asa ramanem cu singura solutie ...malul apelor
nu ma intrebati ce mi-a venit ca nu va spun...oare stiu ?
dar acest forum a legat prietenii frumoase chiar daca unele au durat mai mult sau mai putin,i-au facut pe multi sa descopere tehnici , scule , locuri noi etc
au facut oameni din colturile tarii sa stea frumos la o bere dupa concursuri sau dupa intalniri amicale prin fel de fel de locatii
in ultima vreme parca s-a schimbat si culoarea oamenilor nu numai a Dunarii
astept sa discutam ce a fost bun in anul competitional 2007
deci BUN....de perfectionat exista mereu cate ceva
dar ce v-a placut in 2007 e cumva mai greu de scris ?
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
N-am vrut sa deschid un post de facut galagie.
Am vrut sa identificam punctele slabe si sa tragem concluzii privind eliminarea acestor puncte.
Dar ...
Ce a fost bun la TAvP 2007?
1. nivelul tehnic al competitiei si al competitorilor. practic nu mai exista favoriti. exista 10, 15 oameni car pot oricand castiga.
2. nivelul organizarii. fara nici un fel de modestie dar Valea Argovei a fost un nou inceput
3. manse per concurs
4. acceptarea faptului ca un concurs nu este o activitate sociala. nu te face un motor campion si nici nu pierzi un concurs pentru ca ai o scula ieftina. utilizarea motoarelor electrice, a sonarelor a insemnat un pas inainte.
Ce nu a fost bun la TAvP 2007?
1. bibaniada. nu ca as avea ceva impotriva bibanului. dar cu ai da-o tot dupa biban alergi.
2. desi concurentii tind spre profesionism, arbitrajul se scalda inca in apele tulburi ale amatorismului si a lucrurilor facute pe genunchi.
Parerea mea !!!
Am vrut sa identificam punctele slabe si sa tragem concluzii privind eliminarea acestor puncte.
Dar ...
Ce a fost bun la TAvP 2007?
1. nivelul tehnic al competitiei si al competitorilor. practic nu mai exista favoriti. exista 10, 15 oameni car pot oricand castiga.
2. nivelul organizarii. fara nici un fel de modestie dar Valea Argovei a fost un nou inceput
3. manse per concurs
4. acceptarea faptului ca un concurs nu este o activitate sociala. nu te face un motor campion si nici nu pierzi un concurs pentru ca ai o scula ieftina. utilizarea motoarelor electrice, a sonarelor a insemnat un pas inainte.
Ce nu a fost bun la TAvP 2007?
1. bibaniada. nu ca as avea ceva impotriva bibanului. dar cu ai da-o tot dupa biban alergi.
2. desi concurentii tind spre profesionism, arbitrajul se scalda inca in apele tulburi ale amatorismului si a lucrurilor facute pe genunchi.
Parerea mea !!!
In cea de a doua parte a lunii ianuarie va fi intalnirea, probabil pe un 25, daca asta cade intr-o sambata (nu am un calendar 2008 la indemana). Pana atunci asteptam o clarificare a calendarului competitional international. Cel putin din punctul meu de vedere trebuie sa intre Delta cu minim o locatie, etapele sa puncteze dedicat pe specii si - asta ar mai fi de discutat - 6 etape, nu 8 (2 salau, 2 stiuca, 1 biban, 1 clean de exemplu) + realizarea a doua variante de taxe (una all inclusiv si alta cu cortul, acolo unde exista posibilitati de cazare la pensiuni sau la hotel). Si la organizarea arbitrajului mai este de lucrat. Sa nu uitam ca avem un regulament cadru de participare, de organizare si de arbitraj, toate functionale, dezbatute si testate. Asociatiile implicate in organizare au destul timp pentru a dezbate propunerile la nivel intern si de a veni la intalnire cu tema facuta.
P.S De bine de rau am trecut de pionierat. Urmeaza stadiul 2 in care trebuie sa devenim mai eficienti si sper ca Liga sa joace un rol serios in aceasta privinta.
P.S De bine de rau am trecut de pionierat. Urmeaza stadiul 2 in care trebuie sa devenim mai eficienti si sper ca Liga sa joace un rol serios in aceasta privinta.
La multi ani la toti pescarii!!!Pentru spinning anul 2007 a fost cu mult mai bun decit 2006 si infinit mai bun decit 2005.Eu sper sa mentinem acest trend si pe 2008.Pentru asta eu propun o mai mare apropiere de regulamentul campionatului la care vrem sa mergem.Daca vrem sa mergem la campionatul de pescuit din barca la stiuca atunci sa adaptam si noi regulamentul dupa acest campionat .Adica sa facem sase concursuri dedicate acestui tip de pescuit.Exemplul ese dat de crapisti ei merg la campionatul de crap si campionatul republican este adaptat la campionatul mondial.La campionatul de crap n-am auzit sa puncteze platica si carasul ,asta ca sa puncteze toata lumea.Daca dorim sa ridicam standardul competitiei trebuie sa facem la fel adica sa mergem pe specializare.Daca ei au reusit vom reusi si noi.Campionatele mondiale sunt concursuri foarte grele ca sa reusim trebuie sa adaptam si campionatul intern la cel de la mondiale ,altfel va fi o vesnica degringolada.Nu e normal ca la un concurs sa se pescuiasca la mai multe specii este ca si cind am juca pe acelas teren in acelas timp, uni fotbal iar alti hambal.Pe pista de concurs concurentii trebuie sa poarte numere la fel si albitrii.La intilnirea din ianuarie sa invitam reprezentanti tuturor cluburilor infiintate sau in curs de infiintare.
- StefanDinu
- veteran