NOUTATI DESPRE COMPETITIA AVP PE 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai de aia i se si spune pescuit la crap, pentru ca puncteaza numai crapul. in schimb spinningul se adreseaza celor care pescuiesc cu momeli artificiale. la fel ca la stationar, unde puncteaza toate speciile prinse folosind aceasta tehnica.Cozma scrie:.La campionatul de crap n-am auzit sa puncteze platica si carasul ,asta ca sa puncteze toata lumea..
regulamentul cips se gaseste aici, dar momentan este indisponibil.
http://www.cips-fips.com/fips-ed/index.html
...este indisponibil si datorita faptului ca regulament pt spin din barca nu exista la CIPS
cel folosit in rusia anul trecut a fost un regulament adoptat si de cips pentru concursul respectiv cat timp oficial la cips nu e decat pt mal
dar asta nu este un impediment pentru o competitie cat se poate de ok
bunicu zice bine ce zice numai ca din pacate nu avem 6 piste BUNE de stiuca in Romania
dar se poate merge cat de cat combinat
om vedea
cel folosit in rusia anul trecut a fost un regulament adoptat si de cips pentru concursul respectiv cat timp oficial la cips nu e decat pt mal
dar asta nu este un impediment pentru o competitie cat se poate de ok
bunicu zice bine ce zice numai ca din pacate nu avem 6 piste BUNE de stiuca in Romania
dar se poate merge cat de cat combinat
om vedea
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Eu am facut o propunere la care se poate gindi toata lumea implicata in spinning.Desigur ca soarta spinningului o va hotari adunarea reprezentantilor cluburilor.Mie nu mi se pare normal sa mergi la un campionat mondial la stiuca si in campionatul inen concuram la biban.Mai normal ar fi sa ajustam campionatul intern dupa campionatul mondial la care vrem sa participam.Dac de exemplu tinta noastra este campionatul mondial de pescuit la stiuca atunci in turneu ar trebui sa se regaseasca cel putin 2 sau 3 concursuri cu acst specific.
- StefanDinu
- veteran