NOUTATI DESPRE COMPETITIA AVP PE 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 07 Ian 2008, 16:55

Ovidiu...tot fara suparare....cum iti explici ca in ciuda "schiului nautic" inafara pistei de concurs se prindea super bine clean, chiar si in antrenamente capturile au fost f numeroase? Iar cu cat ne-am apropiat de data fixata pt concurs, capturile pe pista de concurs au scazut numeric, culminand cu zilele de concurs. Explicatia este clara...cred eu. Eu cred ca trebuie respectate niste regimuri care tin de locatie si specia de peste tinta in acel concurs. Nimeni nu va interzice antrenamentele pe restul lacului.
Conditiile de concurs pe un lac de munte sunt complet altele decat pe pistele private...unde un patron poate face legea. Din pacate pe apele publice asa se aplica legea, iar ei chemati sa o faca inchid ochii. Atat la 3 Lacuri cat si la Belis au fost chemati si prezenti cei ce trebuiau sa impiedice intrarea altor ambarcatiuni de agrement pe zona de concurs. Numai este vina organizatorilor.....au facut tot ce este posibil legal. Dar asta nu justifica o hotarare de a exclude aceste piste. Conditiile, fie ele bune sau mai putin bune, au fost valabile pt toti.
Cat despre inregimentarea la 8 concursuri obligatorii....consider ca este prea mult. Prea putini dintre participanti traiesc doar din pescuit....astfel incat timpul sa le permita deplasarea garantata la toate etapele. Suntem oameni cu totii....si nu cred ca astfel de masuri vor duce la cresterea numarului de participanti si a interesului.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Ian 2008, 17:05

nici prin cap nu mi-a tercut sa ma refer eu la excluderea vreunei piste ...no way
cat despr interes ...pai iarasi apelam la logica cu cat duci fenomenul in mai multe parti cu atat iti e mai usor sa aduci mai multi adepti ...
in principiu despre numarul concursurilor am zis ca e normal sa puncte cate sunt ...se stabilesc 6 ok ...se stabilesc 8 ...iarasi ok dar nu e normal sa nu puncteze toate participarile ...iar ce vb aici sunt parerile noastre personale evident
cum va fi om vedea:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Ian 2008, 18:37

daca cineva acumuleaza in 2-3 etape cele mai multe puncte, si nu participa la celelalte, este vreo problema?
sa zicem ca un participant ajunge la primele 2 etape...face furori printre pesti... aduna o groaza de puncte (cele mai multe), iar apoi nu-l mai vede nimeni urmatoarele 6 etape... este vreo problema, in a fi declarat campion :?:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Ian 2008, 19:02

Nu-i nici o problema cu conditia ca niciunul dintre ceilalti concurenti sa nu acumuleze in cele 8 etape cele 40 de puncte obtintute de concurentul dat exemplu. 8)
Tu ce crezi e posibil? :lol: :lol: :lol:
Daca e ajuns sau depasit il poti numi "campionul primelor 2 etape" :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Ian 2008, 19:12

e posibil!
sau altefl spus sunt sanse mari, diferite de zero...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 07 Ian 2008, 19:36

Aceste discutii au rolul de a scoate in evidenta opiniile participantilor si a organizatorilor dar unde sunt opinii divergente se va vota la adunarea de la sfirsitul lunii.In linii mari eu vad citeva formule care se vor pune la vot :1) sase concursuri ,trei la stiuca ,unul la clean unul la biban si unul la salau. 2)sase concursuri doua la stiuca doua la biban si doua la salau. 3) opt concursuri trei la stiuca doua la salau doua la biban si una la clean. Si variantele pot continua. Dupa parerea mea reprezentantii cluburilor care vor vota soarta turneului trebuie sa aleaga un turneu care tine cont de campionatul mondial de pescuit stiuca sau vor tine cont de interese de club .In orce caz la intrunirea cluburilor vor avea discutii furtunoase.Cu acest prilej anunt ca sa infiintat "COZMA FISHING CLUB"Sentinta judecatoreasca a fost pronuntata la data de 19 decembrie 200.

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 07 Ian 2008, 19:39

Diun graba nu sa tastat bine anul -2007

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2008, 19:59

Felicitari Bunicule!!! Sa-ti traiasca si sa-ti umple panoplia cu trofee!
Esti cu o saptamana mai tanar decat Aqua Fishing Club!
Acu sa vedem ce transferuri de marca apar! :lol:
tine cont de campionatul mondial de pescuit stiuca
Aci inteleg ca mai e o mica problema, anume ca s-ar putea sa se tina la pastrav, nu la stiuca. Iar asta se decide abia la adunarea generala FIPS-CIPS.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 07 Ian 2008, 20:01

dar daca s-ar face la somon ce facem :(

amadeus
junior
junior

Mesaj de amadeus » 07 Ian 2008, 23:24

Vorbim de Campionate mondiale,de regulamente internationale,de FIPS,CIPS ca sa avem ce discuta si sa ne vada lumea ce frumos vislim pe net.
Preluam ce vrem din aceste regulamente,dar numai ce ne intereseaza si ce ne convine in rest sprit-pauza.
1.La un campionat mondial cu 2 saptamini inainte de concurs nimeni dar absolut nimeni nu pescuieste pe pistele de concurs.
2.Este obligator sa ai cirligele fara barbeta si sa scoti pestele numai cu minciocul.
3.La campionatul mondial din 2004 s-a pescuit la pastrav pt ca era singurul peste din apa,probabil ca daca se prindea un clean era punctat.
De ce treceti peste aceste puncte si nu le cerereti sa fie cuprinse in regulamentul de concurs.Este ca nu prea ne convin.Sint reglementari internationale.
Daca in 2009 v-a fi un campionat mondial la bass propun sa avem o etapa in care sa se concureze la bass sau nu mai trimitem nici un lot pt ca nu am mai avut nici o etapa dedicata bassului.
Lotul national se selecteaza dupa un turneu(campionat) in care au demonstrat ca stiu sa prinda peste (indiferent de specie) chiar si pe locatii pe care nu le cunosc.
Dorim sa avem campioni care is buni pe locatii stiute si nevolnici pe cele necunoscute,buni la o specie pe care o stiu si incepatori la speciile pe care nu le cunosc.Eu personal vreau un lot in care sa existe numai pescari
care stiu sa se adapteze tuturor conditiilor de concurs pe ori ce apa si la ori ce rapitor.
Sigur ca ce a fost in 2007 nu se va mai repeta(sper ca am invatat ceva) si se va organiza un turneu(campionat) cit mai bun.
Scuze pt interventie si sper sa reflectati la cele spuse. Renel

Scrie răspuns