valistrati scrie: Lasind gluma la o parte cred ca avem in tara 6-8 piste cu bonitate mai mare ca Ghioroc,3 Lacuri ,Sacalaia unde sa putem tine etape in care sa se prinda peste .
Pana una alta, la 3 Lacuri s-a prins de doua ori mai bine decat la Belis, atat in 2006, cat si in 2007. Cifrele vorbesc.
Ca avem piste de bonitate mai buna nu ma indoiesc. Dar trebuie gasite, trebuie evaluate, trebuie sa se ajunga la o intelegere cu gestionarul/administratorul si trebuie gasit un organizator.
N-am vazut ca U Cluj sa-si organizeze meciurile pe terenurile din Bucuresti fiindca sunt mai bune!
Pe de alta parte cred ca, nefiind inca la nivel se sportivi profesionisti, multi nici macar la nivel de amatori, mie mi se pare ca sistemul cu 6 etape punctabile din 8 (sau din 9 sau 10, cate vor fi) e mai bun pentru ca iti permite sa lipsesti de la una-doua etape daca ai probleme. Cu 6 din 6 o absenta te poate scoate din ecuatie pe anul respectiv. Evident, asta e parerea mea, iar decizia se va lua de comun acord, la intalnirea de la Bucuresti.