LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 22:53

cezar.ch scrie:
apsalba scrie:zavera,
Iti doresc fire intinse in cupele LRS. Poti sa mergi la cate vrei. Sa fii atent doar la ce spui in pauza dintre manse ca sa nu te trezesti cu un bocanc in gura. Incearca sa eviti consumatorii de alcool in cantitati excesive. Stiu cat costa pentru ca am achitat ceva note de plata la niste convocari ale Adunarii Generale ale federatiei pe care le-am suportat din punct de vedere finaciar.
Competitiile oficiale insa, sunt de competenta altora.
Domnule preşedinte, vă mulţumesc pentru recomandări, dar :
- n-am veleitati de mare concurent, merg sa invat si sa cunosc elita spinning-ului romanesc. N-am jignit intentionat pe nimeni in viata mea si nu am intentia sa o fac nici de-acum inainte.
- treaba cu bocancul in gura este cam dificila, la cei aproape 2 metri si greutatea de 106 kg (cifra la zi) cu care ma "laud".
- nu consum decat foarte, foarte rar alcool. Un shot de 30 ml, de dragul socializarii, este limita mea maxima.

Daca a trebuit sa achitati note de plata in urma AG ale federatiei, este vina dvs. ca organizator si presedinte. Daca AG ale federatiei s-au transformat in beţii, nu mă mai miră situaţia actuală a federaţiei.
Cu astfel de subordonaţi, şansele de a ajunge undeva cu federaţia sunt nule.

Va fac si eu, in schimbul sfaturilor dvs., trei recomandari :
- schimbati-va colaboratorii din federatie. Cu betivii nu ajungeti prea departe.
- incercati metoda "exemplului personal" in ceea ce priveste atitudinea. Respecta, pentru a fi respectat.
- pentru procese, angajati un avocat redutabil. Nu ma pricep eu prea mult la legi, dar este pacat de iluziile dvs. Cu cat va faceti iluzii mai mari, cu atat mai mari vor fi deziluziile.
Asa cum procedati dvs., este peste puterile unui om sa reuseasca. Pacat de energia consumata si de luptele pe care le duceti pe forum, din care iesiti mereu "scarmanat".
Ce se intampla ? De ce postarea mea apare la altcineva ? :shock:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 22:56

Domnule preşedinte, vă mulţumesc pentru recomandări, dar :
- n-am veleitati de mare concurent, merg sa invat si sa cunosc elita spinning-ului romanesc. N-am jignit intentionat pe nimeni in viata mea si nu am intentia sa o fac nici de-acum inainte.
- treaba cu bocancul in gura este cam dificila, la cei aproape 2 metri si greutatea de 106 kg (cifra la zi) cu care ma "laud".
- nu consum decat foarte, foarte rar alcool. Un shot de 30 ml, de dragul socializarii, este limita mea maxima.

Daca a trebuit sa achitati note de plata in urma AG ale federatiei, este vina dvs. ca organizator si presedinte. Daca AG ale federatiei s-au transformat in beţii, nu mă mai miră situaţia actuală a federaţiei.
Cu astfel de subordonaţi, şansele de a ajunge undeva cu federaţia sunt nule.

Va fac si eu, in schimbul sfaturilor dvs., trei recomandari :
- schimbati-va colaboratorii din federatie. Cu betivii nu ajungeti prea departe.
- incercati metoda "exemplului personal" in ceea ce priveste atitudinea. Respecta, pentru a fi respectat.
- pentru procese, angajati un avocat redutabil. Nu ma pricep eu prea mult la legi, dar este pacat de iluziile dvs. Cu cat va faceti iluzii mai mari, cu atat mai mari vor fi deziluziile.
Asa cum procedati dvs., este peste puterile unui om sa reuseasca. Pacat de energia consumata si de luptele pe care le duceti pe forum, din care iesiti mereu "scarmanat".

Am repetat postarea, pe care mi-o asum !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 23:11

Nu este suficient sa consumi alcool daca consuma altii si va aflati prin preajma!
Nu mizati pe inaltime in fata unui mardeias!

I-am schimbat si culmea, proveneau tocmai de acolo unde vrei sa mergi tu. :lol:
Exemplul personal il am la indemana, practic tot lucru din federatie fiind facut de mine, dar altii s-au facut ca ploua.
Nu cred ca am jignit pe cineva inainte de a fi eu jignit.
Cat despre avocati, am ceva rezerve. Am avut nefericita experienta ca unii dintre ei sa fie cumparati de partea adversa.
Chiar daca un om nu reuseste, nu este scutit de a nu incerca. Chiar daca tii pui pe toti in cap. Repet, multi viteji dein acest spatiu vor deveni niste dizgratioasi pupatori de fund. O sa te convingi repede de acest adevar.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 23:16

apsalba scrie:Nu este suficient sa consumi alcool daca consuma altii si va aflati prin preajma!
Nu mizati pe inaltime in fata unui mardeias!

I-am schimbat si culmea, proveneau tocmai de acolo unde vrei sa mergi tu. :lol:
Exemplul personal il am la indemana, practic tot lucru din federatie fiind facut de mine, dar altii s-au facut ca ploua.
Nu cred ca am jignit pe cineva inainte de a fi eu jignit.
Cat despre avocati, am ceva rezerve. Am avut nefericita experienta ca unii dintre ei sa fie cumparati de partea adversa.
Chiar daca un om nu reuseste, nu este scutit de a nu incerca. Chiar daca tii pui pe toti in cap. Repet, multi viteji dein acest spatiu vor deveni niste dizgratioasi pupatori de fund. O sa te convingi repede de acest adevar.
OK, va doresc viata frumoasa si...poate candva veti reusi !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2013, 23:28

Mama lor de tocilari..Le-a ramas Bacovia in minte...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2013, 00:02

Sunt 100% de acord cu ce zice domn' prezident:
apsalba scrie: Nu cred ca am jignit pe cineva inainte de a fi eu jignit.
....dar cu doar ceva vreme in urma nea fane o da de gard:
apsalba scrie: Păi nu v-am tot spus eu că sunteți niște impostori?
Replica normala si fireasca a unuia care se simte pe buna dreptate jignit:
fishi scrie:Impostor esti tu cu mama ta!Tu dovedit....Nu pricep cum poti fi atat de abject.
(...aici corect ar fi fost:"cu mata", dar Cenusa, baiat finutz si cu educatie nu se coboara la nivelul interlocutorului) :lol:

...si cum e si normal ghici cine e ofensat?!
apsalba scrie:Cenușă, nu fi buruienos la gură! S-ar putea să regreți spusele fără control. Nu crezi?
Cum sa te lasi pe mana unuia care una zice si alta face, de la o zi la alta?!....cum naiba sa te mai inscri in federatie?! :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 08:02

Adelin, nici acum nu înțelegi? Nu trebuie să te înscrii în federație. În federație se înscriu cluburile sportive, nu pescarii sportivi. Tu trebuie doar să fi legitimat de federație. Nu ai cum să devii membru, ci doar membru de onoare, dacă o să ai rezultate deosebite și o să contribui la imaginea federației. Cât despre chestia cu impostura, nu este o jignire, ci constatarea unui adevăr. Dă-mi o dovadă certă că nu am dreptate. Cât despre chestia cu cenușă, mă refeream la faptul că va regreta când va veni cu cererea de afiliere și va trebui să mă privească în față. Și ca să vezi nu numai impostura, ci și infantilismul unora, nu ai decât să citez din Cristi Șerb, referitor la schimbarea președintelui. Cum să cataloghezi un asemenea om, care are ca scop pentru intrarea în federație, schimbarea conducerii acesteia. E ca și cum ai primi pe cineva în casa și după aceea îl găsești în pat cu nevastă-ta. Cum poți să-i cataloghezi pe asemenea indivizi?
PS Îți garantez că nu sunt un președinte dictator, așa cum susțin niște care probabil nu vor să lucreze ca să-și ascundă incompetența, dar sunt sunt ferm în toate deciziile pe care le iau din poziția în care acum mă găsesc. Deciziile luate în AG, nu se negociază și nici nu se schimbă. Se execută.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Feb 2013, 08:26

[quote="apsalba"]
E ca și cum ai primi pe cineva în casa și după aceea îl găsești în pat cu nevastă-ta. Cum poți să-i cataloghezi pe asemenea indivizi?

Simplu ,,Threesome ''

cu explicatiile de rigoare

http://en.wikipedia.org/wiki/Threesome

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2013, 08:27

Deciziile luate în AG, nu se negociază și nici nu se schimbă. Se execută.
Corect.Numa'sa nu fie prea multa zapada.. :lol: ca atunci nimeni nu mai ia decizii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Feb 2013, 08:37

[quote="apsalba"]

Și ca să vezi nu numai impostura, ci și infantilismul unora, nu ai decât să citez din Cristi Șerb, referitor la schimbarea președintelui. Cum să cataloghezi un asemenea om, care are ca scop pentru intrarea în federație, schimbarea conducerii acesteia.

Realist,daca era altcineva la conducerea federatiei cluburile se afiliau inca de la inceput,de cand s-a format federatia.

Scrie răspuns