cezar.ch scrie:apsalba scrie:zavera,
Iti doresc fire intinse in cupele LRS. Poti sa mergi la cate vrei. Sa fii atent doar la ce spui in pauza dintre manse ca sa nu te trezesti cu un bocanc in gura. Incearca sa eviti consumatorii de alcool in cantitati excesive. Stiu cat costa pentru ca am achitat ceva note de plata la niste convocari ale Adunarii Generale ale federatiei pe care le-am suportat din punct de vedere finaciar.
Competitiile oficiale insa, sunt de competenta altora.
Domnule preşedinte, vă mulţumesc pentru recomandări, dar :
- n-am veleitati de mare concurent, merg sa invat si sa cunosc elita spinning-ului romanesc. N-am jignit intentionat pe nimeni in viata mea si nu am intentia sa o fac nici de-acum inainte.
- treaba cu bocancul in gura este cam dificila, la cei aproape 2 metri si greutatea de 106 kg (cifra la zi) cu care ma "laud".
- nu consum decat foarte, foarte rar alcool. Un
shot de 30 ml, de dragul socializarii, este limita mea maxima.
Daca a trebuit sa achitati note de plata in urma AG ale federatiei, este vina dvs. ca organizator si presedinte. Daca AG ale federatiei s-au transformat in beţii, nu mă mai miră situaţia actuală a federaţiei.
Cu astfel de subordonaţi, şansele de a ajunge undeva cu federaţia sunt nule.
Va fac si eu, in schimbul sfaturilor dvs., trei recomandari :
- schimbati-va colaboratorii din federatie. Cu betivii nu ajungeti prea departe.
- incercati metoda "exemplului personal" in ceea ce priveste atitudinea. Respecta, pentru a fi respectat.
- pentru procese, angajati un avocat redutabil. Nu ma pricep eu prea mult la legi, dar este pacat de iluziile dvs. Cu cat va faceti iluzii mai mari, cu atat mai mari vor fi deziluziile.
Asa cum procedati dvs., este peste puterile unui om sa reuseasca. Pacat de energia consumata si de luptele pe care le duceti pe forum, din care iesiti mereu "scarmanat".