Ahh, Zavera, nu puteai sa mai ai olecuta de rabdare... Oricum, confirm cele spuse de tine si discutate si de noi, azi dimineata, cu Dl Gherghisan, in biroul presedintelui ANPA din Str.Transilvaniei nr.2. Mai multe amanunte va detalia colegul meu, Cezar, presedintele APC 21, un pic mai tarziu...zavera scrie:Domnule preşedinte,apsalba scrie:Nici măcar nu știi câtă dreptate ai. Cu un singur amendament. Dacă nu faceți cum spun eu, vă desființați singuri. Urmărește ultimele decizii ANPA.![]()
![]()
![]()
![]()
Un prim pas pentru finanțarea pescuitului sportiv. Urmează al doilea, printr-o HG.
M-aţi făcut atât de curios, încât am sunat la noul preşedinte ANPA, dl.Gherghişan.
1. încep cu sfârşitul. M-a întrebat dacă sunt sportiv, din cadrul "federaţiei". I-am spus că, nu evident. Între altele, mi-a spus că-l exasperaţi zilnic cu telefoanele, cu tot felul de fantezii. Haideţi să nu dezinformăm pescarii !
2. în legătură cu legislaţia. Va fi modificată încă de la bază, adică Ord.23/2008 şi Legea 217/2009. Modificările vor fi făcute din nevoia de armonizare cu normativele UE din domeniu, va trebui să fie mai precisă şi mai protectivă cu mediul înconjurător.
Se vor clarifica, în sens etimologic, şi unii termeni de specialitate folosiţi în lege.
În mod obligatoriu, termenii pescuit sportiv şi pescuit recreativ/sportiv vor fi înlocuiţi cu termenul "pescuit de agrement".
ANPA nu este interesată de competiţiile de pescuit.
3. H.G 1016, privind cuantumul permiselor şi a licenţelor de pescuit va fi modificată, cu aplicare din 2014. Va dispărea gratuitatea pentru pensionari, iar restul taxelor vor fi uşor majorate.
Ca impresie geberală, noul preşedinte este un om tânăr, foarte "pe fază" şi nu vă sfătuiesc să încercaţi să-l îmbârligaţi.
Vă cunoaşte cariera, ştie şi de data de 07.11.2013.
Incă ceva. Odată cu trecerea la Min.Mediului, Consiliul Consultativ nu mai există. Toţi membrii lui au fost notificaţi. N-aţi primit notificarea ?
LRS Competitii la Rapitor in 2013 !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !
Nene Iancule,
Deciziile ICCJ sunt fantezii pentru dl. Gherghișan? Și legile facultative? Azi am avut și eu o discuție puțin mai sus, la minister. În putin timp domnul respectiv o să se trezească cu portăreii la ușă ca să pună în aplicare Decizia ICCJ:
Deciziile ICCJ sunt fantezii pentru dl. Gherghișan? Și legile facultative? Azi am avut și eu o discuție puțin mai sus, la minister. În putin timp domnul respectiv o să se trezească cu portăreii la ușă ca să pună în aplicare Decizia ICCJ:
-
- utilizator constant
Coane Fanica, Dl. Gherghisan are cunostinta si de acesta decizie...si de altele...apsalba scrie:Nene Iancule,
Domnule preşedinte, m-aţi făcut să sun iaraşi la dl. Cristian Gherghişan.apsalba scrie:Nene Iancule,
Cu aceeaşi amabilitate, după ce s-a consultat cu doi directori cu care era în şedinţă, mi-a răspuns că ANPA a aplicat imediat sentinţa ICCJ, înfiinţând registre separate pentru cluburi, respectiv asociaţii. Registrele au fost preluate de la MADR.
Oricum, odată cu modificarea de legislaţie, va dispare şi cuvântul "sportiv", generator de confuzii. Mulţumit?
PS 1 - chiar dacă veţi continua cu aiurelile astea, care n-au nici un rost, eu pe omul ăsta nu-l mai sun. Poate are şi altă treabă, de fapt sunt sigur de asta.
PS 2 - dl. Iancu D. are dreptate, prima convorbire am purtat-o imediat după ce dl.Gherghişan terminase o sedinţă cu o asociaţie de pescari din Bucureşti.

Și nu știe că să facă cu ele!
PS Vezi că decizia ICCJ ne este a federației!
zavera,
Nu știu cum a pus în aplicare Decizia Înaltei Curți, dar va constata executorul judecătoresc. Și probabil Parchetul.
Apropo, actele de dispoziție ale autorităților publice nu se publică în Monitorul oficial?
Nu știu cum a pus în aplicare Decizia Înaltei Curți, dar va constata executorul judecătoresc. Și probabil Parchetul.
Apropo, actele de dispoziție ale autorităților publice nu se publică în Monitorul oficial?
Ce mai poate inventa papagalul paranoic ???
Deveniţi puţin incoerent. Sau poate este doar o diversiune a dvs. Cine a spus că "decizia ICCJ" este (sau nu este) a federaţiei ?apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu vreţi dvs să-i lăsăm pe oamenii ăştia să organizeze competiţia ? Au destulă muncă de făcut.
Iar eu sunt direct interesant, pentru că vreau să particip măcar la două etape de OPEN. Mai ales că mi-au scris, pe privat, câţiva sportivi şi mi-au oferit ajutorul.
Le mulţumesc aici tuturor ! Voi apela, la momentul potrivit.
Cupele, zavera, cupele. Competițiile le fac alții!zavera scrie:Deveniţi puţin incoerent. Sau poate este doar o diversiune a dvs. Cine a spus că "decizia ICCJ" este (sau nu este) a federaţiei ?apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu vreţi dvs să-i lăsăm pe oamenii ăştia să organizeze competiţia ? Au destulă muncă de făcut.
Iar eu sunt direct interesant, pentru că vreau să particip măcar la două etape de OPEN. Mai ales că mi-au scris, pe privat, câţiva sportivi şi mi-au oferit ajutorul.
Le mulţumesc aici tuturor ! Voi apela, la momentul potrivit.
PS Am avut și eu o discuție cu președintele ANPA. A recunoscut că nu a avut timp să învețe legea. Se ocupă cu bursa de pește. Oare avem pește să se vândă pe bursă?

Bucus, ai prins voce? Vezi că ți-am postat ceva sfaturi pentru junior. Și lasă membrii biroului federal în pace pentru că va trebui să mergi cu basca în mână pe la ei.nucus scrie:Ce mai poate inventa papagalul paranoic ???