LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 11 Feb 2013, 14:18

zavera scrie:
apsalba scrie:Nici m?car nu ?tii cât? dreptate ai. Cu un singur amendament. Dac? nu face?i cum spun eu, v? desfiin?a?i singuri. Urm?re?te ultimele decizii ANPA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Un prim pas pentru finan?area pescuitului sportiv. Urmeaz? al doilea, printr-o HG.
Domnule pre?edinte,

M-a?i f?cut atât de curios, încât am sunat la noul pre?edinte ANPA, dl.Gherghi?an.

1. încep cu sfâr?itul. M-a întrebat dac? sunt sportiv, din cadrul "federa?iei". I-am spus c?, nu evident. Între altele, mi-a spus c?-l exaspera?i zilnic cu telefoanele, cu tot felul de fantezii. Haide?i s? nu dezinform?m pescarii !

2. în leg?tur? cu legisla?ia. Va fi modificat? înc? de la baz?, adic? Ord.23/2008 ?i Legea 217/2009. Modific?rile vor fi f?cute din nevoia de armonizare cu normativele UE din domeniu, va trebui s? fie mai precis? ?i mai protectiv? cu mediul înconjur?tor.
Se vor clarifica, în sens etimologic, ?i unii termeni de specialitate folosi?i în lege.
În mod obligatoriu, termenii pescuit sportiv ?i pescuit recreativ/sportiv vor fi înlocui?i cu termenul "pescuit de agrement".
ANPA nu este interesat? de competi?iile de pescuit.

3. H.G 1016, privind cuantumul permiselor ?i a licen?elor de pescuit va fi modificat?, cu aplicare din 2014. Va disp?rea gratuitatea pentru pensionari, iar restul taxelor vor fi u?or majorate.

Ca impresie geberal?, noul pre?edinte este un om tân?r, foarte "pe faz?" ?i nu v? sf?tuiesc s? încerca?i s?-l îmbârliga?i.
V? cunoa?te cariera, ?tie ?i de data de 07.11.2013.

Inc? ceva. Odat? cu trecerea la Min.Mediului, Consiliul Consultativ nu mai exist?. To?i membrii lui au fost notifica?i. N-a?i primit notificarea ?
Ahh, Zavera, nu puteai sa mai ai olecuta de rabdare... Oricum, confirm cele spuse de tine si discutate si de noi, azi dimineata, cu Dl Gherghisan, in biroul presedintelui ANPA din Str.Transilvaniei nr.2. Mai multe amanunte va detalia colegul meu, Cezar, presedintele APC 21, un pic mai tarziu...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 14:27

Nene Iancule,
Deciziile ICCJ sunt fantezii pentru dl. Gherghi?an? ?i legile facultative? Azi am avut ?i eu o discu?ie pu?in mai sus, la minister. În putin timp domnul respectiv o s? se trezeasc? cu port?reii la u?? ca s? pun? în aplicare Decizia ICCJ:

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 11 Feb 2013, 14:38

apsalba scrie:Nene Iancule,
Deciziile ICCJ sunt fantezii pentru dl. Gherghi?an? ?i legile facultative? Azi am avut ?i eu o discu?ie pu?in mai sus, la minister. În putin timp domnul respectiv o s? se trezeasc? cu port?reii la u?? ca s? pun? în aplicare Decizia ICCJ:
Coane Fanica, Dl. Gherghisan are cunostinta si de acesta decizie...si de altele...

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 15:00

apsalba scrie:Nene Iancule,
Domnule pre?edinte, m-a?i f?cut s? sun iara?i la dl. Cristian Gherghi?an.
Cu aceea?i amabilitate, dup? ce s-a consultat cu doi directori cu care era în ?edin??, mi-a r?spuns c? ANPA a aplicat imediat sentin?a ICCJ, înfiin?ând registre separate pentru cluburi, respectiv asocia?ii. Registrele au fost preluate de la MADR.
Oricum, odat? cu modificarea de legisla?ie, va dispare ?i cuvântul "sportiv", generator de confuzii. Mul?umit?

PS 1 - chiar dac? ve?i continua cu aiurelile astea, care n-au nici un rost, eu pe omul ?sta nu-l mai sun. Poate are ?i alt? treab?, de fapt sunt sigur de asta.
PS 2 - dl. Iancu D. are dreptate, prima convorbire am purtat-o imediat dup? ce dl.Gherghi?an terminase o sedin?? cu o asocia?ie de pescari din Bucure?ti.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 15:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
?i nu ?tie c? s? fac? cu ele!
PS Vezi c? decizia ICCJ ne este a federa?iei!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 15:11

zavera,
Nu ?tiu cum a pus în aplicare Decizia Înaltei ***?i, dar va constata executorul judec?toresc. ?i probabil Parchetul.
Apropo, actele de dispozi?ie ale autorit??ilor publice nu se public? în Monitorul oficial?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Feb 2013, 15:15

Ce mai poate inventa papagalul paranoic ???

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 15:18

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deveni?i pu?in incoerent. Sau poate este doar o diversiune a dvs. Cine a spus c? "decizia ICCJ" este (sau nu este) a federa?iei ?

Nu vre?i dvs s?-i l?s?m pe oamenii ??tia s? organizeze competi?ia ? Au destul? munc? de f?cut.
Iar eu sunt direct interesant, pentru c? vreau s? particip m?car la dou? etape de OPEN. Mai ales c? mi-au scris, pe privat, câ?iva sportivi ?i mi-au oferit ajutorul.
Le mul?umesc aici tuturor ! Voi apela, la momentul potrivit.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 15:32

zavera scrie:
apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deveni?i pu?in incoerent. Sau poate este doar o diversiune a dvs. Cine a spus c? "decizia ICCJ" este (sau nu este) a federa?iei ?

Nu vre?i dvs s?-i l?s?m pe oamenii ??tia s? organizeze competi?ia ? Au destul? munc? de f?cut.
Iar eu sunt direct interesant, pentru c? vreau s? particip m?car la dou? etape de OPEN. Mai ales c? mi-au scris, pe privat, câ?iva sportivi ?i mi-au oferit ajutorul.
Le mul?umesc aici tuturor ! Voi apela, la momentul potrivit.
Cupele, zavera, cupele. Competi?iile le fac al?ii!
PS Am avut ?i eu o discu?ie cu pre?edintele ANPA. A recunoscut c? nu a avut timp s? înve?e legea. Se ocup? cu bursa de pe?te. Oare avem pe?te s? se vând? pe burs?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 15:34

nucus scrie:Ce mai poate inventa papagalul paranoic ???
Bucus, ai prins voce? Vezi c? ?i-am postat ceva sfaturi pentru junior. ?i las? membrii biroului federal în pace pentru c? va trebui s? mergi cu basca în mân? pe la ei.

Scrie răspuns