LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 10:57

Cenușă, nu fi buruienos la gură! S-ar putea să regreți spusele fără control. Nu crezi?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Feb 2013, 10:58

Nuantele astea nu le pricepi tu, Popescule:

"...COMPETITIILE OFICIALE..."
"... LA CARE SUNT AFILIATE."

Dar lasa ca ai timp destul sa meditezi la ele. Si pana in 7 noiembrie, si dupa ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 11 Feb 2013, 11:12

apsalba scrie:Cenușă, nu fi buruienos la gură! S-ar putea să regreți spusele fără control. Nu crezi?
Popescu,eu ma abtin,cat pot ,cand faci oameni pe care nu-i cunosti(inclusiv eu) impostori,cam cum voiai sa ti se raspunda!?Indiferent ce vei oferi vreodata lumea nu te vrea.Si din fericire nu vei putea NICIODATA sa-i subjugi.Nu-mi sta in caracter sa fiu ,,buruienos '' dar nu o sa stau sa-ti tolerez defecatiile verbale.Pot fi insa foarte direct.

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 11 Feb 2013, 11:16

Nu-i mai dati atata atentie si lasatil in lumea lui.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2013, 11:58

razvan m. scrie:Gresit !
Zilele trecute invocai art.2 din Legea sportului, care zice:

Art. 2. - (1) Educaţia fizică şi sportul sunt activităţi de interes naţional sprijinite de stat.
..........
(5) Practicarea educaţiei fizice şi sportului este un drept al persoanei, fără nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este liberă şi voluntară şi se realizează independent sau în cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaşte şi garantează persoanei fizice şi juridice dreptul la libera asociere în scopul constituirii structurilor sportive.

Le-ai uitat ? Sau iarasi ai citit dar nu ai priceput, de ti-a rezultat ca numai tu ai dreptul sa organizezi competitii sportive la nivel national ?!

Fugi bre d-acilea, ca ne incurci ! :lol:

Hai ca mai ai de obtinut doua-trei hartii si se urneste si corabia ta din loc !
Imagine

Razvan...io cred ca il flatezi cu o asemenea comparatie..In imagine avem ditai corabia adevarata,cu sistem propriu de propulsie si cirmire..Ce are dom capitan,nu i-as zice nici arca,ca nah ,arca a avut scopuri nobile...mai degraba e o pluta de busteni :lol: taiati din topor,ciopliti din tesla :lol: :lol: ,si legati intre ei cu fringhii imaginare,si, bine-nteles netratata corepunzator contra actiunii apei..si lansata la apa simultan cu rostirea incantatiei...''doamne da sa tina...'' :lol: :lol:
Sistemul de propulsie se bazeaza nu pe alizeu sau alt curent de aer constant ci pe amenintarea..'daca nu suflati cum vreau eu,va desfiintez''.. :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 12:09

Nici măcar nu știi câtă dreptate ai. Cu un singur amendament. Dacă nu faceți cum spun eu, vă desființați singuri. Urmărește ultimele decizii ANPA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Un prim pas pentru finanțarea pescuitului sportiv. Urmează al doilea, printr-o HG.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2013, 12:44

Eu nu am cum sa ma desfiintez ca inca nici macar nu m-am infiintat...sint persona fizica,sau pentru domnia ta...persona non grata :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 13:02

Băi gigi,
tu ești un tip simpatic, bun de păstrat. Proștii sunt în altă parte.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 13:55

apsalba scrie:Nici măcar nu știi câtă dreptate ai. Cu un singur amendament. Dacă nu faceți cum spun eu, vă desființați singuri. Urmărește ultimele decizii ANPA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Un prim pas pentru finanțarea pescuitului sportiv. Urmează al doilea, printr-o HG.
Domnule preşedinte,

M-aţi făcut atât de curios, încât am sunat la noul preşedinte ANPA, dl.Gherghişan.

1. încep cu sfârşitul. M-a întrebat dacă sunt sportiv, din cadrul "federaţiei". I-am spus că, nu evident. Între altele, mi-a spus că-l exasperaţi zilnic cu telefoanele, cu tot felul de fantezii. Haideţi să nu dezinformăm pescarii !

2. în legătură cu legislaţia. Va fi modificată încă de la bază, adică Ord.23/2008 şi Legea 217/2009. Modificările vor fi făcute din nevoia de armonizare cu normativele UE din domeniu, va trebui să fie mai precisă şi mai protectivă cu mediul înconjurător.
Se vor clarifica, în sens etimologic, şi unii termeni de specialitate folosiţi în lege.
În mod obligatoriu, termenii pescuit sportiv şi pescuit recreativ/sportiv vor fi înlocuiţi cu termenul "pescuit de agrement".
ANPA nu este interesată de competiţiile de pescuit.

3. H.G 1016, privind cuantumul permiselor şi a licenţelor de pescuit va fi modificată, cu aplicare din 2014. Va dispărea gratuitatea pentru pensionari, iar restul taxelor vor fi uşor majorate.

Ca impresie geberală, noul preşedinte este un om tânăr, foarte "pe fază" şi nu vă sfătuiesc să încercaţi să-l îmbârligaţi.
Vă cunoaşte cariera, ştie şi de data de 07.11.2013.

Incă ceva. Odată cu trecerea la Min.Mediului, Consiliul Consultativ nu mai există. Toţi membrii lui au fost notificaţi. N-aţi primit notificarea ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Feb 2013, 14:14

Deci dati click pe userul apsalba acolo unde posteaza , apoi aveti optiunea "Adauga ca persoana neagreata" si se face liniste...
Iote cam asa :

Imagine

Scrie răspuns