LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 15:43

apsalba scrie:[
Cupele, zavera, cupele. Competițiile le fac alții!
PS Am avut și eu o discuție cu președintele ANPA. A recunoscut că nu a avut timp să învețe legea. Se ocupă cu bursa de pește. Oare avem pește să se vândă pe bursă? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Cupe, competiţii, turnee, meciuri...ce-or fi !
Eu vreau să merg alături de oamenii aceştia, este alegerea mea. Aveţi ceva împotrivă ?
Eu voi participa la evenimente, dvs. veţi privi, ca şi acum, printre ulucile gardului. Dacă asta-i alegerea dvs, no problem !
Dar mă îndoiesc că va fi şi a altora.

Domnule preşedinte, eu cred că vă plictisiţi SINGUR ! Aşa se explică postările dvs. Dacă le recitiţi, să zicem, peste o săptămână, nu vă faceţi cruce de ce aţi putut scrie ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2013, 16:00

[quoteEu vreau să merg alături de oamenii aceştia, este alegerea mea. Aveţi ceva împotrivă ?
Eu voi participa la evenimente.......][/quote]
Zavera te asteptam cu drag si la alte evenimente organizate de oameni pasionati si care se pricep la asta , vor fi cred destule in 2013 si toate OPEN :wink: .....chiar daca vor fi in afara turneului regulat. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Feb 2013, 16:10

vali stratonov scrie:[quoteEu vreau să merg alături de oamenii aceştia, este alegerea mea. Aveţi ceva împotrivă ?
Eu voi participa la evenimente.......]
Zavera te asteptam cu drag si la alte evenimente organizate de oameni pasionati si care se pricep la asta , vor fi cred destule in 2013 si toate OPEN :wink: .....chiar daca vor fi in afara turneului regulat. :wink:[/quote]

Mulţumesc, domnule Stratonov. Voi participa, atât de mult cât îmi va permite programul. Am multe de învăţat.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2013, 16:19

zavera scrie:
vali stratonov scrie:[quoteEu vreau să merg alături de oamenii aceştia, este alegerea mea. Aveţi ceva împotrivă ?
Eu voi participa la evenimente.......]
Zavera te asteptam cu drag si la alte evenimente organizate de oameni pasionati si care se pricep la asta , vor fi cred destule in 2013 si toate OPEN :wink: .....chiar daca vor fi in afara turneului regulat. :wink:
Mulţumesc, domnule Stratonov. Voi participa, atât de mult cât îmi va permite programul. Am multe de învăţat.[/quote]
Din cite am aflat despre tine(pe surse :D ) , stiu ca esti un om f ocupat dar si destul de tinar asa incit ai destul timp ca sa inveti :D :D :wink:
Te asteptam cu placere ..... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Feb 2013, 16:25

Domnule "Impatiens nolitangere" (adica slabanogul pentru tine) ,sfaturi sa le dai nepotilor tai pentru ca e singurul domeniu de virsta unde mai ai ,sau mai poti sa ai ,credibilitate. Iar despre junior....fii sigur ca numai daca ar fi avut capul de cauciuc ,cum ti-ai permis sa afirmi,ar urma sfaturile tale....Papagal ajuns singur cuc-uvea :lol1: .
zavera,felicitari si multumiri ! Vei fi primit oriunde cu bratele deschise ! Inca o data felicitari !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 11 Feb 2013, 16:59

cum apare cate un subiect despre LRS (si nu numai) , cum se viruseaza topicul :evil:

Chiar nu vreti sa-l pedepsim pe apslaba cu ceea ce uraste cel mai mult: INDIFERENTA TOTALA!!!

Incadrati-l la persoana non grata si gata, s-a terminat, vorbeste singur :wallbash:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2013, 18:22

În conformitate cu prevederile Deciziei nr. 233 din 28.05.2012 privind înfiinţarea Registrului Asociaţiilor de Pescari, la nivelul ANPA s-a instituit Registrul Asociaţiilor de Pescari cu două secţiuni:
- secţiunea pescuit sportiv în care sunt înscrise Structurile sportive care efectuează pescuit în scop sportiv pentru performanţă, în cadrul competiţiilor, recunoscute în conformitate cu prevederile OUG 26/2000 şi Legii nr. 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare;
- secţiunea pescuit recreativ în care sunt înscrise Asociaţiile care exploatează resursele acvatice în scop recreativ, de agrement, constituite în bazaOrdonanţei Nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare.
În acest sens asociaţiile/structurile de pescuit recreativ/sportiv, vor trebui să prezinte, în termen de 90 de zile începând de azi 30.05.2012, documentaţia reglementată de cadrul normativ în vigoare, pentru înscrierea în noul registru.
Asta apare pe sit la A.N.P.A.
2. în legătură cu legislaţia. Va fi modificată încă de la bază, adică Ord.23/2008 şi Legea 217/2009. Modificările vor fi făcute din nevoia de armonizare cu normativele UE din domeniu, va trebui să fie mai precisă şi mai protectivă cu mediul înconjurător.
Se vor clarifica, în sens etimologic, şi unii termeni de specialitate folosiţi în lege.
În mod obligatoriu, termenii pescuit sportiv şi pescuit recreativ/sportiv vor fi înlocuiţi cu termenul "pescuit de agrement".

Poate odata si odata ,se va face o clarificare permanenta ,in legatura cu acesti termeni..Deocamdata vad ca apar pe sit la A.N.P.A.....curios ,daca nu-i intereseaza 'pescuitul de performanta",la ce mama naibii or mai dat comunicatul de mai sus??Atita io ametit dom Popescu cu telefoanele,de nu mai stiu astia ce se intimpla prin sinapsele lor..Incredibil ce se poate intimpla cind isi baga ...........coada..

Ma intreb pe cind,...vinatoarea sportiva?? :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 22:09

gigi,
Aici este buba. ANPA are treaba cu administrarea resursei, nu cu administrarea pescuitului sportiv. Pescuitul ca activitate de agrement este definit tot de legea sportului, niste tipi neantelegand acest lucru si inventand nazbatii. Ce este curios, este faptul ca nimeni nu s-a sesizat ca pescuitul asta, asa de agrement cum vor unii sa-l boteze, este taxat din 2008. Cat au fost comunistii si cei 18 ani de democratie, pescuitul sportiv nu a fost taxat. Ramane de lamurit cum se imbuca cu acest text de lege:
Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza organizarea si functionarea sistemului national de educatie fizica si sport in Romania.
(2) In sensul prezentei legi, prin educatie fizica si sport se intelege toate formele de activitate fizica menite, printr-o participare organizata sau independenta, sa exprime sau sa amelioreze conditia fizica si confortul spiritual, sa stabileasca relatii sociale civilizate si sa conduca la obtinerea de rezultate in competitii de orice nivel.
(3) Termenii folositi in textul legii au semnificatia stabilita in anexa care face parte integranta din prezenta lege.

Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.

Anexa
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Aici sunt din nou incercari de tras spuza pe turta AGVPSR. Presedintele ANPA mi-a spus-o direct, desi in Decizia ICCJ spune clar ca AGVPSR reprezinta asociatiile de vanatori, nu de pescari sportivi.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 22:14

zavera,
Iti doresc fire intinse in cupele LRS. Poti sa mergi la cate vrei. Sa fii atent doar la ce spui in pauza dintre manse ca sa nu te trezesti cu un bocanc in gura. Incearca sa eviti consumatorii de alcool in cantitati excesive. Stiu cat costa pentru ca am achitat ceva note de plata la niste convocari ale Adunarii Generale ale federatiei pe care le-am suportat din punct de vedere finaciar.
Competitiile oficiale insa, sunt de competenta altora.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 11 Feb 2013, 22:45

apsalba scrie:zavera,
Iti doresc fire intinse in cupele LRS. Poti sa mergi la cate vrei. Sa fii atent doar la ce spui in pauza dintre manse ca sa nu te trezesti cu un bocanc in gura. Incearca sa eviti consumatorii de alcool in cantitati excesive. Stiu cat costa pentru ca am achitat ceva note de plata la niste convocari ale Adunarii Generale ale federatiei pe care le-am suportat din punct de vedere finaciar.
Competitiile oficiale insa, sunt de competenta altora.
Domnule preşedinte, vă mulţumesc pentru recomandări, dar :
- n-am veleitati de mare concurent, merg sa invat si sa cunosc elita spinning-ului romanesc. N-am jignit intentionat pe nimeni in viata mea si nu am intentia sa o fac nici de-acum inainte.
- treaba cu bocancul in gura este cam dificila, la cei aproape 2 metri si greutatea de 106 kg (cifra la zi) cu care ma "laud".
- nu consum decat foarte, foarte rar alcool. Un shot de 30 ml, de dragul socializarii, este limita mea maxima.

Daca a trebuit sa achitati note de plata in urma AG ale federatiei, este vina dvs. ca organizator si presedinte. Daca AG ale federatiei s-au transformat in beţii, nu mă mai miră situaţia actuală a federaţiei.
Cu astfel de subordonaţi, şansele de a ajunge undeva cu federaţia sunt nule.

Va fac si eu, in schimbul sfaturilor dvs., trei recomandari :
- schimbati-va colaboratorii din federatie. Cu betivii nu ajungeti prea departe.
- incercati metoda "exemplului personal" in ceea ce priveste atitudinea. Respecta, pentru a fi respectat.
- pentru procese, angajati un avocat redutabil. Nu ma pricep eu prea mult la legi, dar este pacat de iluziile dvs. Cu cat va faceti iluzii mai mari, cu atat mai mari vor fi deziluziile.
Asa cum procedati dvs., este peste puterile unui om sa reuseasca. Pacat de energia consumata si de luptele pe care le duceti pe forum, din care iesiti mereu "scarmanat".

Scrie răspuns