LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 08:47

Cenușă,
Curios cum de mă știau cluburile fără să mă fi văzut în viața lor. Dacă era bună intenție, măcar se prezentau, nu boicotau adunarea constitutivă. Nu erau obligate să se afilieze. Atunci s-a ales și conducerea federației. Dacă Cenușă ar sta bine cu aritmetica, ar realiza penibilul de care dă dovada. Cluburile fondatoare erau 10, cluburile LRS erau minim 15. Așa că scuze de genul celor invocate de Cenușă sunt pentru oligofreni. Sau poate că la LRS conducătorii se știu dinainte?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Feb 2013, 08:55

Eu cunosc un singur oligofren.Nu-i dau numele pentru ca il stie toata lumea.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 08:59

Nu mi-l prezinți și mie dacă îl cunoști? De mult vreau să te cunosc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2013, 09:04

Cenușă,
Curios cum de mă știau cluburile fără să mă fi văzut în viața lor
Poi nah,unii mai citesc pe net,una alta...Cupa Baracuda spre exemplu...si mai sint si altele..cum sa nu te cunoasca...esti mai cunoscut pe partea asta decit Bentu si Selaru,ca daca intrebi pe cineva ,cine conduce a.j.v.p.s.,pun pariu ca nu stie,da cine conduce federatia...stie toata lumea...esti unicul presedinte pe planeta asta peste o federatie ,cu cluburi facute din pix,si fara nici un sportiv real ,fara nici o competitie oficiala,doar cu ...vorbe..Poi,cum sa nu te cunoasca lumea atunci??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Feb 2013, 09:12

[quote="apsalba"
De mult vreau să te cunosc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nu o sa ai ocazia.Mama m-a invatat de mic sa nu vorbesc cu.........,nu pot scrie pentru ca voi fi catalogat rasist!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 09:16

Întradevăr, Cupa Baracuda este o competiție de referință, dacă o analizezi corect. Chiar dacă premiile s-au dat mai târziu, a fost singura competiție cu taxe infimă și premii foarte mari. De reținut că membri FNPSR nu au plătit taxă de participare și federația le-a pus la dispoziție nada, și le-a suportat cazarea la Hotelul Doripesco. A mai făcut cineva așa ceva? Vezi și părțile bune, nu numai așa zisele părți rele. Cine are cohones poate recunoaște acest lucru.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 09:17

fishi scrie:[quote="apsalba"
De mult vreau să te cunosc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu o sa ai ocazia.Mama m-a invatat de mic sa nu vorbesc cu.........,nu pot scrie pentru ca voi fi catalogat rasist![/quote]
Am înțeles Cenușă. Tu ești personajul, dacă și acum mama ta te învață. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Feb 2013, 09:36

Hai sa lasam lumea sa-si spuna parerea.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 09:55

fishi scrie:Hai sa lasam lumea sa-si spuna parerea.
Primul tău răspuns inteligent!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2013, 10:29

apsalba scrie:Întradevăr, Cupa Baracuda este o competiție de referință, dacă o analizezi corect. Chiar dacă premiile s-au dat mai târziu, a fost singura competiție cu taxe infimă și premii foarte mari. De reținut că membri FNPSR nu au plătit taxă de participare și federația le-a pus la dispoziție nada, și le-a suportat cazarea la Hotelul Doripesco. A mai făcut cineva așa ceva? Vezi și părțile bune, nu numai așa zisele părți rele. Cine are cohones poate recunoaște acest lucru.

Asta-i versiunea federalo-popesciana.

In realitate ,premiile s-au platit cu procurorul la usa,printr-o procedura umilitoare(unul dintre concurenti,de exemplu,era prin Spania,si teoretic ar fi trebuit sa vina in Alba ca sa-si ridice premiul) :!: ..

Cit despre hotel si cazare,unii concurenti au dormit claie peste gramada ,visind frumos ca federatia le va deconta plata pentru aceasta,lucru care nu s-a intimplat,din cite stiu eu..

Mai ramine nada...felicitari..aici nu am nimic de zis,poate ca asa a fost,da'cine stie cum a ajuns si aia...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns