LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de razvan m. » 12 Feb 2013, 10:57

Nada !!!! :lol: :lol: :lol:

De aici se vede inca o data, daca mai era nevoie, cata treaba are Popescu cu pescuitul. Cum dreacu sa dai nada concurentilor, cand nada este o alegere foarte personala a fiecarui competitor, alegere de care depinde in cele din urma, intr-o buna masura, rezultatul din clasament ?!!! :lol:

Ca si cum la pescuitul la rapitor ai da concurentilor naluci ca sa pescuiasca in concurs sau muscarilor muste. Un "cadou" complet inutil.
Mai bine dadeai bere Popescule de banii aia. Contribuia la buna dispozitie a sportivilor si poate nu mai plecau atat de suparati. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 11:04

Nada s-a făcut la comanda pescarilor sportivi și a fost pusă la dispoziția acestora de către firma Trabuco, federația achitând contravaloarea ei. Fiecare pescar sportiv al federației a primit inclusiv găleți personalizate ale firmei Trabuco, pe care le-au luat acasă.
PS Am văzut rezultatele nefaste ale berii asupra pescarilor sportivi ai LRS! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 12 Feb 2013, 11:04 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2013, 11:04

Pai el a zis ca le-a dat ''nada=nimic'', :lol: :lol: :lol: :lol:
Poti sa zici ca a mintit??
Ca nada-nada,si-o facut-o fiecare cum so priceput.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2013, 12:29

apsalba scrie: PS Îți garantez că nu sunt un președinte dictator, așa cum susțin niște care probabil nu vor să lucreze ca să-și ascundă incompetența, dar sunt sunt ferm în toate deciziile pe care le iau din poziția în care acum mă găsesc. Deciziile luate în AG, nu se negociază și nici nu se schimbă. Se execută.
:lol: :lol: :lol: :lol: Arata-mi in istorie un singur exemplu de dictator carea a recunoscut ca e dictator.... :roll: Dictatorul nu se vede ca e rau, el vrea intotdeauna doar binele poporului si lupta in cele mai multe cazuri pt o cauza dreapta...doar ca o face cu mijloace pe care doar el le intelege si le accepta, cei care nu sunt de acord cu el sunt indepartati prin forta si catalogati ca: dusmanii poporului.

...ce zici, nu suna a ceva familiar?!
:roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Feb 2013, 12:34

El nu e dictator de fapt. Singura sa vina este ca nu comunica suficient cu poporul. :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Feb 2013, 12:51

apsalba scrie: Fiecare pescar sportiv al federației a primit inclusiv găleți personalizate ale firmei Trabuco, pe care le-au luat acasă.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mai Popica , tu la cafenea cred ca ai face furori :lol: :lol: , auzi la el , galeti personalizate :lol: :lol: :lol:

hai la Popica in federatie , unde-s galetile personalizate :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2013, 13:23

...are umor... :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 13:40

Sunt curios care va fi primul club din LRS care se va afilia la AGVPSR. Cred că WSB pentru ca Adelin să plece în Irlanda!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2013, 14:25

Nu o sa ajungi sa traiesti sa o vezi pe asta....imi pare rau, varsta nu iti va da aceasta satisfactie. Daca o fi sa nu plecam in Irlanda fi sigur ca nu o sa venim sa ne inchinam tie. Si ti-am mai spus ca suntem oameni de cuvant. Asa ca nu mai spera sa iei pe nimeni cu japca, ai o varsta la care ar fi trebuit sa sti ca fu.taiu se face cu acordul ambelor parti.Daca vrei sa te satisfaci, va trebui sa ti-o faci singur :( ...cand visezi la noi ai doar dreptu' la o Manuela :P , e tot ce ti-a ramas! :cry: Sory, :roll: uite iti mai putem da un sfat: pt a mai indulci putin placerea ai putea sa iti :arrow: bagi un borcan cu gem in fund :shock: ... :elkgrin: Spor la "treaba"...actul de satisfactie solitara e la mana presedintelui! :lol: :lol: :lol: ....hai nea Fane, da-i in cap pt Irlanda! :headbash:
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2013, 14:35

Am reținut punctul tău de vedere și ți-l respect. Numai să nu ți-l schimbi prea curând.

Scrie răspuns