LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 11:32

apreciez raspunsul si daca am continua in nota asta poate s-ar mai detensiona situatia.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2011, 13:44

melculbeat scrie:apreciez raspunsul si daca am continua in nota asta poate s-ar mai detensiona situatia.
Domnule coleg ' sunt dispus oricarei discutii constructive referitoare la fenomenul competitional....evident bazate pe realitate nu pe fictiune.

Tensiunile aparute vin din cauza unor catetinci ieftine fara substanta si de la atacurile la persoana venite de la oameni care nu inteleg exact fenomenul...

Fiecare dintre noi e liber sa faca ce doreste,unde doreste si cu cine doreste ...ca unora le place sau nu e o alta discutie.

Nu am auzit in cele 100 de pagini de pina acum prea multe opinii despre necesitatea sau nu infiintarii unei federatii de profil ... eventualele beneficii daca ele exista , sau opinii contra infiintari fedratiei dar bazate pe alte sloganuri decit astea cu "federatia lui popescu", "popescu fura banii" , "prostii lui popescu" etc .

In atare conditii nu cred ca se poate discuta si nici nu merita discutat ...

La intrebari decente si pertinente voi raspunde de fiecare data fara probleme...altfel nu am de gind sa-mi pierd timpul si energia.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Ian 2011, 18:16

...sscuze pentru "off-topic" !

FELICITARI !
...domnului Michael , moderator , care prin interventia prompta , a dus la restabilirea normalitatii in topic.

...keep going ! :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 19:34

Conform cu cap.2,art.14.,aliniat1,litera g,f f) să răspundă solidar cu membrii lor individuali în ceea ce privește executarea obligațiilor financiare față de CIPS și FRPSC, după caz;

g) să achite integral cotizația și celelalte obligații financiare față de FRPSC, în condițiile și la termenele stabilite de prevederile statutului și regulamentelor FRPSC;

Conform art.i8,alimiat 1,litera a,;

1. Adunarea Generală poate să excludă un membru în următoarele situaţii:

a) dacă acesta nu îşi îndeplineşte obligaţiile financiare faţă de FRPSC;

Si mai este una draguta foc,dar sa nu deviem...

Articolul 37 – Alegerea şi mandatul preşedintelui

1. Preşedintele Federaţiei Române de PESCUIT SPORTIV ŞI CASTINGeste ales de Adunarea Generală a FRPSC, pentru un mandat de 4 ani. Preşedintele poate fi reales. Adunarea Generală poate aproba organizarea alegerilor după împlinirea termenului de 4 ani, dar nu mai târziu de 6

Conform art 48,surse de finantare
c) cotizaţii, taxe, contribuţii, penalităţi potrivit prevederilor prezentului statut, regulamentelor şi normelor proprii

Articolul 51 – Cotizaţia anuală

1. Fiecare membru afiliat la federaţie plăteşte o cotizaţie anuală, care trebuie achitată integral până la data de 31 martie a anului în curs.

2. Cotizaţia anuală a noilor membri pentru anul în cauză va fi plătită în termen de 30 de zile de la hotărârea Adunării Generale care i-a admis ca membri, sau, după caz, de la hotărârea Comitetului Executiv de afiliere provizorie.

3. Cuantumul cotizaţiei anuale este fixat de Adunarea Generală, la propunerea Comitetului Executiv

CAPITOLUL III

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

CONDIȚII DE PARTICIPARE ÎN COMPETIȚII

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

7 Echipele se deplasează pentru disputarea competiţiilor de campionat pe cont propriu, suportând cheltuielile aferente, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Na bun asta ii proiectul de regulament,am spicuit citeva reglementari financiare,deoarece.....iata ce declara cineva...

Gerula scrie:
Saul LRS-ul .

Sincer, nu cred ca am mai auzit de vreun sport in care sportivul afiliat la un club de prima divizie isi plateste absolut toate cheltuielile pe care le presupune participarea la un Campionat National. La spinning au fost destul de multe cazuri de genul asta .

Destule cazuri?
Total gresit ....majoritatea sportivilor din pacate .

Astea au fost posibilitatile de pina acum ....doritorii si pasionatii de competitii au facut eforturi mari sa participe atit la antrenamente cit si la etape. Iar sumele nu au fost deloc mici ....va pot garanta asta.

Sper in cel mai scurt timp dupa infiintarea Federatiei cei investiti cu partea economica a Federatiei sa poata atrage surse de finantare care sa rezolve problemele legate de taxa de balta si de arbitraj...cu alte cuvinte sportivul participant la competitiile Federatiei sa aibe doar grija pescuitului iar clubul din care face parte sa poata sa-I sustina partea de cheltuiala cu deplasarea.

Sa asteptam sa vedm actele de infiintarepe masa si vom vorbi pe urma.vali136
trecut prin multe

Domnule Stratonov ,cu tot respectul ,a-ti studiat acest proiect de regulament???Daca da ,cum explicati ca pescarii "nu vor mai avea grija taxelor",ocupindu-se numai de pescuit,cind punctele mai sus mentionate contrazic direct aceasta afirmatie....???Sau poate nu l-ati studiat...Hmm,iar nu-i bine..As aprecia un raspuns la obiect ,fara aluzii la clone,si alte mizerii de genu asta???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2011, 20:09

"
Sper in cel mai scurt timp dupa infiintarea Federatiei cei investiti sa se ocupe de partea economica a Federatiei sa poata atrage surse de finantare care sa rezolve problemele legate de taxa de balta si de arbitraj...cu alte cuvinte sportivul participant la competitiile Federatiei sa aibe doar grija pescuitului iar clubul din care face parte sa poata sa-I sustina partea de cheltuiala cu deplasarea."
......................................................................................................
Daca ati fi citit cu atentie ce am scris si nu ati fi dat propria interpretare aceasta in care afirmati:

"nu vor mai avea grija taxelor"....raspunsul va era la indemina .

Faceti afirmatii pe care eu nu le-am facut incercind din nou sa dati alta turnura celor scrise de mine.

Cititi va rog ce am scris eu nu ceea ce ati fi vrut dumeavoastra sa scriu... :oops:

Nu am afirmat nicaieri ca in cadrul viitoarei federatii cluburile si sportivii NU vor avea obligatii financiare .

Eu am spus si imi mentin afirmatia ca sportivii din cadrul Federatiei NU vor mai plati TAXE DE BALTA ,si nici ARBITRAJUL asa cum sa intimplat pina acum.

Grija de-a obtine fondurile necesare pt. plata taxelor de balta , asistenta medicala obligatorie plus arbitrajul cad in sarcina Federatiei...

Suna suficient de clar?

Cluburile au menirea sa se ocupe si de atragerea resurselor financiare permise de lege pt. bunastarea clubului si implicit sa directioneze sumele si spre sustinerea deplasarii sportivilor la concursuri asta daca asa vor hotari incadrul clubului .

Cum vor gestiona cluburile acest lucru ramine de vazut si in plus este treaba interna a fiecarui club in parte.

P.S. Va aduc la cunostiinta ca acest proiect a suferit modificari facute chiar de membrii fondatori ai viitoarei Federatii.
Aveti putintica rabdare pina cind vor iesi actele definitive si irevocabile si in acel moment statutul si actele de consituire vor deveni publice.

In plus chestiunea clonelor va preocupa in mod deosebit pe d-voastra nu pe mine si chiar am rugaminte sa incercati sa nu mai introduce-ti in discutie acesta chestiune macar in topicul acesta ,deschis de mine.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 20:22

cu alte cuvinte sportivul participant la competitiile Federatiei sa aibe doar grija pescuitului iar clubul din care face parte sa poata sa-I sustina partea de cheltuiala cu deplasarea.

" Sportivul sa aibe doar grija pescuitului......" Imi pare rau daca eu am inteles altceva..

7 Echipele se deplasează pentru disputarea competiţiilor de campionat pe cont propriu, suportând cheltuielile aferente, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Ce se intelege prin "echipe"..."cont propriu"......"cheltuieli aferente"??
"Echipa" este tot una cu "clubul"?Daca da,clubul de unde ia bani pentru aceste cheltuieli....sa zicem ca n-are sponsor,sau acesta acopera prea putin....oare nu tot pescarul sportiv plateste??

Daca "echipa " nu-i tot una cu" clubul ",unde se da intelesul corect al cuvintului,pentru ca eu la definirea termenilor ,data la inceputul regulamentului.. nu l-am gasit..

Cine si cum hotaraste ca o persoana este" non grata"??

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2011, 20:51

semlecangheorghe scrie:cu alte cuvinte sportivul participant la competitiile Federatiei sa aibe doar grija pescuitului iar clubul din care face parte sa poata sa-I sustina partea de cheltuiala cu deplasarea.

" Sportivul sa aibe doar grija pescuitului......" Imi pare rau daca eu am inteles altceva..

7 Echipele se deplasează pentru disputarea competiţiilor de campionat pe cont propriu, suport�nd cheltuielile aferente, �n conformitate cu dispoziţiile legale �n vigoare.

Ce se intelege prin "echipe"..."cont propriu"......"cheltuieli aferente"??
"Echipa" este tot una cu "clubul"?Daca da,clubul de unde ia bani pentru aceste cheltuieli....sa zicem ca n-are sponsor,sau acesta acopera prea putin....oare nu tot pescarul sportiv plateste??

Daca "echipa " nu-i tot una cu" clubul ",unde se da intelesul corect al cuvintului,pentru ca eu la definirea termenilor ,data la inceputul regulamentului.. nu l-am gasit..

Cine si cum hotaraste ca o persoana este" non grata"??

1. DA.

2. Nu ati inteles deoarece ati scos din context cuvintele intentionat ... :oops:

3.E treaba interna a clubului cum si de unde aduce fonduri. Comform legii sunt multiple modalitati de-a face rost de fonduri banesti , legal....

4.Echipele sunt echipe nu cluburi ,probabil ca stiti ca la crap se pescuiete in echipa ,probabil ca intr-un viitor nu prea indepartat se va pescui si la spinning tot in echipe....cam cum se pescuieste afara . :wink:

5. idem cu pct. 2.N-are clubul sponsor? Federatia va sprijini cluburile sa-si gaseasca surse de finantare , dar nu le poate finanta ea.

6.Cu privire la organizarea competitiilor interne, regulamentele se vor reviziu , modifica si aproba in biroul fedral. Ceea ce ati citat pina acum sunt doar proiectele inaintate spre discutie ...forma finala dupa infiintare. :wink:

7. Despre eventualele persoane (a) non grata nu imi aduc aminte ce scrie la statut pt. ca nu ma intereseaza acest lucru.

De ce intrebati va e frica cumva sa nu fiti declarta persoana non grata dupa cite injuraturi si caterinci la adresa unor oameni pe care nici nu-i conoasteti ati facut in ultima vreme pe acest sit ? :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 21:19

Nu am scos din context intentionat nimic si n-are de ce sa imi fie rusine..
Am pus accentul pe acele puncte care vorbesc despre obligatiile financiare are membrilor,restul nu m-a interesat pe moment...

Scuze daca nu imi place sa fiu prostit in fata.Am ca argument faptul ca atit dumneata cit si domnu presedinte Popescu,aveti drept cap de campanie electorala asta-ca sportivii nu vor mai trebuii sa isi faca prea mari griji financiare....Ori eu,am inteles contrariul din punctele mai sus subliniate,nu ma faceti sa le mai pun odata pe tapet..
Acolo scrie clar:echipele isi vor face deplasarea si cheltuielile aferente pe cont propriu...Nu le-am scris eu, ci ala de-a facut statutul.....daca numiti asta" caterinca si injuraturi"Tin sa va amintesc ca distinsul vostru presedinte are si el o afinitate spre caterinca("gonflabilele" :D ),ori la pozitia si pregatirea dumnealui ,inseamna ca este un exemplu demn de urmat pentru palmasi ca mine...nu-i asa?? :lol:
Cit despre injuraturi nu vi le-am adresat dvs,nici d-lui Popescu si pot purta o discutie civilizata...Injuraturile acelea au avut un scop,acela de a curata topicul asta cel putin de clone si mizeriile lor...Ca nu v-a deranjat faptul ca Fan -ul si-a mutat si aici razboiul lui cu Adelin....Unica modalitate era sa stirnesc putin moderatorii ,ceea ce s-a si intimplat... :roll:

Cit despre "persona non grata"as fi curios daca exista corespondent in alte federatii,si nu mi-e teama de asemenea denumire pentru ca acolo zice ca persona non grata este persoana care aduce atingere si bla,bla,bla..federatiei,ori eu nu am absolut nimic contra federatiei,este un lucru foarte bun,atita ca este facuta de o persoana nu tocmai potrivita,a carui reputatie este binecunoscuta pe toate forumurile pe unde am aruncat o privire....Asadar pretentia ca nu-i cunosc pe anumiti oameni este eronata(intentionat? :oops: ),deoarece reputatia le merge inainte precum buzduganul zmeului....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 21:23

Si daca permiteti o sugestie din partea unei "persona non grata"ca si mine ,ar fi foarte oportun sa introduceti concursuri pentru copii .Sau poate n-am citit eu tot proiectul ,scuze in cazul asta..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2011, 21:40

....hai ma Gigi, adicaterea tu nu participi in concursurile organizate(ipotetic vorbind) de fedeatia lu popescu, dar vrei sa iti trimiti copilul sa le ia premiile?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns