LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 21:45

......pssst,nu-i dezlegare la caterinca...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Ian 2011, 11:17

Injuraturile acelea au avut un scop,acela de a curata topicul asta cel putin de clone si mizeriile lor...Ca nu v-a deranjat faptul ca Fan -ul si-a mutat si aici razboiul lui cu Adelin....Unica modalitate era sa stirnesc putin moderatorii ,ceea ce s-a si intimplat... Rolling Eyes

..........................................................................................................
Din nou sunteti pe linga subiect in cazul meu...tocmai ca ma deranjat si am luat pozitie.
Din pacate nu aveti nici un merit in acest demers de curatare a topicului ....
din contra ati fost unul care turna gaz pe foc .

Curatenia pe acest topic sa datorat rugamintii mele catre moderatorul Michael pe care l-am rugat chiar sa inchida acest topic in cazul in care continuati aici cu razboiul clonelor...

In rest nu cred ca mai e cazul sa va dau explicatii despre cum vor functiona lucrurile in vitoarea Federatie nu de alta dar nu sunteti nici un practicant al acestui sport ,din cite stiu nu sunteti membru al vreunui club sportiv si nici semnatar al actului constitutiv al Federatiei .

Daca vreodata veti intelege ce se intimpla in materie de competitii ,aveti posibilitatea sa aderati la un club sau chiar sa va infiintati un club sportiv de pescuit Eventual sa va afiliati la vre-o structura existenta daca veti dori iar deabia pe urma veti avea posibilitatea sa comentati si chiar sa schimbati ceea ce nu va convine .

Din interiorul fenomenului nu de afara ,ca de pe marginea drumului nu are nici un impact.

Acesta-i sfatul pe care vi-l dau eu....si e moca. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Ian 2011, 13:02

Domnu Stratonov,discutam doar, ca de aia este forum...Si eu ma bucur ca topicul a fost curatat de clone...Multumesc si pentru sfaturi...Pentru mine este limpede ce este vorba goala si ce nu... :wink: Mult succes...

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Ian 2011, 14:19

semlecangheorghe scrie:Domnu Stratonov,discutam doar, ca de aia este forum...Si eu ma bucur ca topicul a fost curatat de clone...Multumesc si pentru sfaturi...Pentru mine este limpede ce este vorba goala si ce nu... :wink: Mult succes...
Multumesc .Succes si dumeavoastra in ceea ce veti dori sa intreprindeti..

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Ian 2011, 11:51

Concluzionând: federaţia va furniza mijloacele financiare pentru desfăşurarea competiţiilor? Asta va însemna pentru spinning: taxa pista, arbitraj, asistenţă medicală de prim ajutor, trofee?
Să presupun că şi pentru logistica necesară desfăşurării concursurilor tot federaţia se va ocupa?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2011, 11:57

valistrati scrie:Injuraturile acelea au avut un scop,acela de a curata topicul asta cel putin de clone si mizeriile lor...Ca nu v-a deranjat faptul ca Fan -ul si-a mutat si aici razboiul lui cu Adelin....Unica modalitate era sa stirnesc putin moderatorii ,ceea ce s-a si intimplat... Rolling Eyes

..........................................................................................................
:
Nu inteleg Vali, unde am murdarit eu acest topic?!...eu doar am facut curat dupa mizeria lasata de Fan, sau poate imi explici mai exact despre ce vorbesti... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2011, 12:07

Adelin...este o greseala, care provine din modul cum pune Vali un citat....tu acum defapt l-ai citat pe Gheorghe(citat fiind la randul lui de Vali...in stilul lui , cu puctulete)...Nu, are rost sa degenereze si mai tare discutia din cauza asta :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 12:17

"""Gerula scrie:
Saul LRS-ul .

Sincer, nu cred ca am mai auzit de vreun sport in care sportivul afiliat la un club de prima divizie isi plateste absolut toate cheltuielile pe care le presupune participarea la un Campionat National. La spinning au fost destul de multe cazuri de genul asta . """

N-ai auziiit??? :roll: Pai normal ca tu umbli creanga printre mumii...Ia de aici:

"""CONDIȚII DE PARTICIPARE ÎN COMPETIȚII

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

7 Echipele se deplasează pentru disputarea competiţiilor de campionat pe cont propriu, suportând cheltuielile aferente, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. ''''

Si stai ca astea nu sint singurele cheltuieli pe care trebuie sa le suporte pescarul de competitie...Sint toate ,acolo,in proiectul vostru de regulament sau cum ii zice...

Acuma sa zicem lucrurilor pe nume:nimeni nu se asteapta sa participe"fara grija cheltuielilor".Si nimeni nu cauta"ce este mai ieftin"...Dar de aici si pina la a prosti lumea in fata ca "pescarii nu vor mai duce grija cheltuielilor" este cale lunga,lunga.....Si pe mine unul ,cel putin,ma deranjeaza mult campania asta electorala construita pe vorbe goale....

Si ma deranjeaza si falsitatea gazetarasului mirlitar ,care zicea ceva de genul"cine va impiedica cluburile ,ca, dupa constituire sa il schimbe pe Popescu ,daca nu le convine..."??
Ii v-a impiedica ,tolomacule,insusi statutul federatiei ,care ii confera scaunul prezidential ,pe 4 ani cu posibilitate de prelungire....Parca vad....dinastia Popescuuu,si cronicarul acesteia Culae Tetraedru,zis si Mirlitarul... :lol:
Si cum v-a ridica careva vreo obiectie,pac,persona non grata,si s-a zis cu el...
Halal...

Si ma mai deranjeaza la statutul federatiei,faptul ca nu este nici un punct clar,limpede ,despre cum poate sa sustina federatia financiar un club ,care poate n-are sponsori...Toate exprimarile in acest sens sint ambigue si neclare...
Clar domnu Gerula???Zii, ai mai invatat care ii obletele si care salaul.??

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 25 Ian 2011, 12:19

Adelin scrie:
valistrati scrie:Injuraturile acelea au avut un scop,acela de a curata topicul asta cel putin de clone si mizeriile lor...Ca nu v-a deranjat faptul ca Fan -ul si-a mutat si aici razboiul lui cu Adelin....Unica modalitate era sa stirnesc putin moderatorii ,ceea ce s-a si intimplat... Rolling Eyes

:
Nu inteleg Vali, unde am murdarit eu acest topic?!...eu doar am facut curat dupa mizeria lasata de Fan, sau poate imi explici mai exact despre ce vorbesti... :roll:
Adeline cuvintele de mai sus apartin colegului de forum si concetateanului semelcangheorghe nicidecum ale mele.

Daca citeai ce sa scris si mai ales cine a scris poate nu ma luai acum la rost pe mine pt. ceva ce nu am spus. :oops: :cry:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2011, 12:19

Gigi, tu nu ai inteles esenta. Nu Federatia sustine financiar cluburile, ci taman invers. :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns