LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 13:11

Da mai.... :roll:, ...avusei o revelatie :roll: ,....ca si participantii la cupa Baracuda-F.N.P.S.R.....ahaaaa....Organizam concursul-voi platiti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 16:32

: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Ianuarie 25th, 2011, 3:20 pm

Orice federatie are prevederi statutare referitoare la sanctiuni. Sanctiunile se dau atat pentru abateri de natura sportiva, cat si pentru abateri de natura administrativa.

Problema aici nu e preluarea puterii prin intermediul jocului democratic (asta e natural sa se intample, mai devreme sau mai tarziu). Eu vorbesc de preluarea puterii de catre acele persoane care au facut totul ca federatia sa nu ia fiinta. Sunt doua lucruri diferite."""

Sanctiunile respective nu pot fi aplicate retroactiv.. :lol: :lol: :lol: Si una este sa te pronunti impotriva unei federatii si alta este sa te pronunti impotriva caracterului indoielnic a celui care o infiinteaza,caracter care reiese din neplata premiilor la concursuri anterioare,aducerea unei asociatii in pragul dizolvarii si insolvabilitatii......sa continui??Daca n-a fost capabil sa conduca o asociatie ,acolo,va conduce bine ditai federatia???
Mai ales ca este sutinut de persoane care nu cunosc nici macar speciile de baza a pestilor din apele noastre... :oops: :oops: :oops:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2011, 18:09

Domnule semelcan,
Nu am avut ocazia sa ne cunostem si cred ca niciunul nu am pierdut ceva. Asociatia pe care eu am infiintat-o si de unde am plecat din motivele pe care chiar tu le-ai citat mai sus (vezi jocul "democratic"), nu a ajuns in insolventa datorita mie. Dovada faptul ca aociatia pe care am infiintat-o ulterior functioneaza bine mersi, iar din cea anterioara au mai iesit doi pui. Nu ma intereseaza functiile de conducere, ci atingerea unui obiectiv; infiintarea federatiei sportive. Cei care vor consimti sa adere la acest proiect (care nu mai poate fi oprit) sunt liberi sa o faca. Cine va conduce noua federatie, doar membri ei pot decide. Problema este ca cel sau cei desemnati sa o conduca sa fie capabili sa o faca. Ce este asa complicat?
PS Denumirea generica "Federatia lui Popescu", ma onoreaza prin prisma faptului ca am fost capabil sa ii pun bazele in vederea constituirii. Dar trebuie sa recunosti ca este un termen incorect si folosit in mod rautacios. Cu bine.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Ian 2011, 18:29

Elena UDREA preÅŸedinte !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Ian 2011, 18:44

Elena UDREA preÅŸedinte !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 18:54

Domnu popecsu io va cred pa cuvint..Numa ca, nus cum naiba se face,ca desi nu va intereseaza functiile ,presedintele sta bine mersi 4 ani ,nituit pe scaun,plus posibilitatea de prelungire... :roll: Da io mi-s rau si circotas din fire nu trebuie sa va luati dupa mine,ca doar discutam, si cine-s io sa ma opun unei forte ca dvs....Ce ve-ti dori sa faceti ,faceti...O singura rugaminte:minti-ti-ne mai frumos, mai original...ce naiba ,altfel e plictisitor...Chestii de genul ca "pescarul de competitie sa n-aiba grija banilor"sint un fel de "rahat cu apa rece".Ba o sa aiba grija banilor.Degeaba declarati voi emfatic ca,oricit de mic va fi bugetul primit de la stat,tot este mai mult decit in prezent.Da domnule,de acord.Dar,atunci v-a trebuii sa platiti din el:presedinte,vice,director executiv,membrii comisiilor,arbitrii,etc...Aveti la comisii mai ceva ca Stalin..Asta de ce nu zice gazetarul mirlitar???Vor fi mai multi bani,da ,dar vor fi si salriile voastre...Sau faceti cumva tottul benevol,si eu nu stiu???Daca da jos colopul,da ma indoiesc...
Oricum ,faptul ca va asociati cu un ziarist bolnav mintal care minte cu nerusinare(vezi obletii ridicati la rang de salai :shock: :shock: ),va aduce ,daca mai era nevoie,mari deservicii de imagine.In contextul asta eu unul n-am pierdut nimic ca nu ne-am intilnit,sincer, imi pare rau sa v-o spun....Ca io unul ,cu sau fara federatie,tot asa voi pescuii si in continuare..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2011, 19:23

Nu am fost niciodata salariat la asociatie sau federatie.Si nu sunt nici acum.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 19:45

Scuze,n-am vrut sa spun salariat ,acela ia firimiturile...Grosu vine de la functiile de sus.Daca totusi eu sint prea ...circotas..,de ce o faceti...???Si nu sint primul care se intreaba aceasta..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2011, 19:59

E o chestiune pe care cred ca nu o pricepeti; pentru ca trebuia sa o faca cineva. Cu toate riscurile ce rezulta din aceasta actiune. Prea multi au jefuit pescuitul sportiv romanesc.
PS In fond sunt un om modest. Si imi place sa raman asa. Cei care ma cunosc stiu deja asta.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 20:50

apsalba scrie:E o chestiune pe care cred ca nu o pricepeti; pentru ca trebuia sa o faca cineva. Prea multi au jefuit pescuitul sportiv romanesc.
PS In fond sunt un om modest.
editat de moderator modest care esti tu modest ! :twisted: Unii au jefuit iar tu ai inselat ! Diferente ? editat de moderator ! :twisted:

atentie la limbaj!

Scrie răspuns