Domnu popecsu io va cred pa cuvint..Numa ca, nus cum naiba se face,ca desi nu va intereseaza functiile ,presedintele sta bine mersi 4 ani ,nituit pe scaun,plus posibilitatea de prelungire...

Da io mi-s rau si circotas din fire nu trebuie sa va luati dupa mine,ca doar discutam, si cine-s io sa ma opun unei forte ca dvs....Ce ve-ti dori sa faceti ,faceti...O singura rugaminte:minti-ti-ne mai frumos, mai original...ce naiba ,altfel e plictisitor...Chestii de genul ca "pescarul de competitie sa n-aiba grija banilor"sint un fel de "rahat cu apa rece".Ba o sa aiba grija banilor.Degeaba declarati voi emfatic ca,oricit de mic va fi bugetul primit de la stat,tot este mai mult decit in prezent.Da domnule,de acord.Dar,atunci v-a trebuii sa platiti din el:presedinte,vice,director executiv,membrii comisiilor,arbitrii,etc...Aveti la comisii mai ceva ca Stalin..Asta de ce nu zice gazetarul mirlitar???Vor fi mai multi bani,da ,dar vor fi si salriile voastre...Sau faceti cumva tottul benevol,si eu nu stiu???Daca da jos colopul,da ma indoiesc...
Oricum ,faptul ca va asociati cu un ziarist bolnav mintal care minte cu nerusinare(vezi obletii ridicati la rang de salai

),va aduce ,daca mai era nevoie,mari deservicii de imagine.In contextul asta eu unul n-am pierdut nimic ca nu ne-am intilnit,sincer, imi pare rau sa v-o spun....Ca io unul ,cu sau fara federatie,tot asa voi pescuii si in continuare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.