LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2011, 13:28

semlecangheorghe scrie:
tudor scrie:Adresa era din Timisoara. M-a rugat si Fan sa public chestia.
Asta e ultima data cand mai intru in joc. M-am saturat. Nu am timp sa stau zi si noapte pe net sa fac screenshoturi pentru aceasta disputa debila. Luati contact pe privat si duceti-va sa va bateti sau sa beti beri pe undeva.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Mare brinza, exista programe care pot face asta..asa dupa cum pe mine m-au facut sa "postez"din Bucuresti...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domnule Tudor cu ce te ocupi si matale ..
Te stia lumea de om serios si acum uite ca ai schimbat cu ajutorul programului fata clonelor de pe rapitori :lol: :lol: :lol:

Acum saracele clone nu mai stiu cine sunt nici macar cu buletinul in mina :oops:

Clona o fi de Arad sau de Timisoara ?

Cine mai stie ? Sau mai corect pe cine mai intereseaza?? :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2011, 14:03

....De la popularea riurilor cu lostrita......Popescu viseaza la federatii bugetate si sponsorizate....Speram ca acestea din urma nu se vor implini precum popularile cu lostrita...Sincer... :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2011, 16:44

editat de moderator-va rog putina decenta...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Ian 2011, 17:35

fan G E R U L A scrie:Nu indrazneste nici un moderator sa ia masuri?
...pentru atata ?
:lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Ian 2011, 19:13

va rog frumos pastrati limitele decentei si misto-ul pe cat posibil sa fie amical.
fara mame, neamuri, etc.
multumesc!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 21 Ian 2011, 20:18

printr-o intilnire nu-ti mai desconspirai clubul?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2011, 20:24

Mai baietii nu va mai ajunge arena sa va balacariti cu toate clonele pamintului???

Domnilor moderatori va rog stergeti sau mutati bunatatea asta de dialog acolo unde e locul ...altfel au sa infesteze toate topicurile doar cu sloganul "mars clona ' sau date-n mata ,bla, bla, bla.....

Nu credeti ca-i destula balacareala asta inutila si generalizata?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Ian 2011, 21:23

topicul a fost curatat (pe cat posibil), la cererea initiatorului acestui topic, va rog sa respectati subiectul si omul care l-a deschis.
continuati in cafenea/arena povestea cu clona.
multumesc!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 00:32

valistrati scrie:Mai baietii nu va mai ajunge arena sa va balacariti cu toate clonele pamintului???

Domnilor moderatori va rog stergeti sau mutati bunatatea asta de dialog acolo unde e locul ...altfel au sa infesteze toate topicurile doar cu sloganul "mars clona ' sau date-n mata ,bla, bla, bla.....

domnule vicepresedinte al federatiei neinfiintate, sinteti proclone?
si inca o intrebare la subiectul topicului: cine va propus in functia de vicepresedinte? ca din cite stiu eu, clubul din care faceti parte nu a fost solidar cu demersurile popesciene...
poate va faceti timp si bunavointa sa raspundeti. si sper ca apreciati tonul protocolar...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2011, 11:28

melculbeat scrie:
valistrati scrie:Mai baietii nu va mai ajunge arena sa va balacariti cu toate clonele pamintului???

domnule vicepresedinte al federatiei neinfiintate, sinteti proclone?
si inca o intrebare la subiectul topicului: cine va propus in functia de vicepresedinte? ca din cite stiu eu, clubul din care faceti parte nu a fost solidar cu demersurile popesciene...
poate va faceti timp si bunavointa sa raspundeti. si sper ca apreciati tonul protocolar...
Domnule coleg ' tonul protocolar asa ar trebui sa-l pastrati din 2 motive :
1. nu cred ca suntem de aceasi virsta
2. nu stiu sa fi ciocnit vreodata paharele pe undeva ca sa ne facem prieteni sau sa ne tututim .

Clonele nu ma intereseaza defel si nu ma pasioneaza subiectul din contra chiar m-am saturat sa aud aceasi placa pe toate topicurile ..mars clona ,etc.

Pt. a va satisface curiozitate va raspund ca pt. functia din viitoare federatie am fost propus si sustinut de clubul domnului Musteata de la Minjesti Vaslui , club cu CIS si cu actele la zi , membru semnatar al actului de constituire a viitoarei federatii de pescuit .

In plus nu are nici o legatura clubul din care fac parte ca SPORTIV,in speta clubul Abrevis cu functia din viitoare federatie .....

Acolo sunt Vali Stratonov persoana fizica intr-o functie NERETRIBUITA asa cum la Federatia de Fotbal nici Mircea Sandu, Lupesu sau Prunea nu sunt membrii al vreunui club de fotbal ci 'slujbasi" in cadrul fedratiei .

Si ca sa inchei m-am gindit sa intru in structura viitoarei federatii din 2 motive :

1. cred ca mai pot fi de folos fenomenului
2. pt. ca nu am servici :lol: :lol: :lol:

Sper ca raspunsurile date sa te ajute sa intelegi unele lucruri pe care nu le stapinesti si iti doresc in continuare spor in activitatea ta din cadrul clubului din care faci parte .

Treaba cu "capra vecinului" ar trebui sa o lasi mai moale ....

Cind si daca federatia se va infiinta o vom afla cu totii la timpul potriivit .

Pina atunci fire intinse tuturor.

Scrie răspuns