LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Ian 2011, 16:30

Sorin scrie:
Tavi scrie:nu acuz si nu vizez pe nimeni, e o constatare la modul general.
ei hai lasa .....,,impunsatura'' la dresa lu leba era E-VI-DEN-TA
asa e ! se vede de la o posta !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Ian 2011, 16:32

exact :D

se poate si vizualiza mental , pe fiecare silaba cum il impungea acuzator cu degetul aratator
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Ian 2011, 17:22

taicanoe scrie:
valistrati scrie: ... Cum sa ai ape cu pesti cind nu suntem in stare sa implementam macar legislatia maghiara(de ex.) care da in concesiune si administrare ASOCIATIILOR de pescari lucii intregi de apa ne uitind sa-i si urmareasca daca au dus la indelinire caietele de sarcini care prevad populari, curatenie,paza etc. .
asa, doar de curiozitate ...
cat la suta din bazinele piscicole naturale ale Ungariei sunt date asociatiilor
in concesiune - administrare ???

90, 80, 70, 60, 50, 40, 30, 20 % ????????????????????
Nu detin aceasta informatie ,dar am pescuit si chiar am vut timp de 1 an de zile permis eliberat de o asociate ungara care detinea 8 km dintr-un brat "mort" al Tisei ...
Poate putem afla asta de pe situl Federatiei Maghiare sau de pe google care e procentul de ape naturale concesionate ...
:roll:

Oricare ar fi procentul si cit de mic populatia piscicola a Ungariei nu poate fi comparata cu cea a noastra ....din pacate . :twisted:

In ceea ce priveste situatia din tarile nordice nici nu cred ca merita incercata comparatia, ar fi prea fortata. :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Ian 2011, 17:47

ULK scrie:
daca in viata cotidiana un om se comporta ca un jeg, de ce m-as astepta ca in timpul unui concurs sa se comporte altfel?

Pentru ca , este ingradit de reguli, care cer anumita conduita...Si poate zbura, de nu o respecta :)

Asta lipseste la noi si in viata cotidiana...sa fie ingradit omu' de legi si ars la buzunar sau libertate, in caz ca nu le respecta...ca altefel uita ca e om si nu animal.
da, e un aspect...dar daca lipsesc legile sau lipseste "organul"...hai sa ne apucam toti de furat si dat in cap. ce zici?
pe de alta parte, la concursuri...unde exista un regulament destul de strict, exista si arbitrii care au rolul ca regulamentul sa fie respectat, exista si personaje care incalca regulamentul sau care se folosesc de orice chichita din regulament pentru a cistiga. asta ma face sa cred ca mai importanta e educatia si mentalitatea decit legi, ornage si chiar competitii care in viziunea unora atrag si alte segmente de pe piata si pun BANII in miscare. revin, daca unii au fost capabili sa depaseasca o anumita mentalitate poate ar fi cazul sa-i ajute si pe altii.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Ian 2011, 21:00

fan G E R U L A scrie:Melcule,
Ce am spus despre situatia pistelor de concurs ii mai valabil decat tot ce-ai insirat tu aici degeaba.
tu la cite concursuri ai participat, ca sa emiti pareri despre pistele de concurs? dar la pecuit, de cite ori ai fost...ca sa emiti pareri despre vreo apa? dar pesti, citi ai prins?
si asa, pentru informarea ta...eu nu sint "melcule" cu tine.atita timp cit existenta mea poate fi dovedita, nu permit unei prapadite de clone sa ma apeleze in niciun fel. clar?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Ian 2011, 19:44

Inj primul rind eu nu sinr Adelin...dar...Hai ...daca tot ai batut drum din Sibiu pina la Timisoara,cred ca 52 de km sint o bagatela...La ora asta ,in 40 de minute esti in Arad...Te astept unde vrei tu...Vorbesc serios...Bem o bere,o cafea si vorbim....Pe mine nu ma deranjeaza...Pe tine insa ....nu stiu.....iti deconspiri identitatea,clubul din care faci parte...nu-i bine....Era mai simplu daca ziceai cine esti si puneai o poza... :roll: :roll:

Si acuma il rog public pe Tudor sa publice ip-ul lui Fan Gerula sa vedem daca reiese indubitabil ca posteaza din Timisoara...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Ian 2011, 23:34

Adresa era din Timisoara. M-a rugat si Fan sa public chestia.
Asta e ultima data cand mai intru in joc. M-am saturat. Nu am timp sa stau zi si noapte pe net sa fac screenshoturi pentru aceasta disputa debila. Luati contact pe privat si duceti-va sa va bateti sau sa beti beri pe undeva.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 20 Ian 2011, 08:35

nu va abateti de la subiect => http://www.gsp.ro/sporturi/altele/tot-a ... 24784.html a se citi cu atentie !!!! :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Ian 2011, 08:57

Mda, interesant. Cateva cifre reprezentand sumele primite de unele federatii de la Buget in 2011:

- Aeronautica: 70.000 lei;
- Hochei pe iarba: 70.000 lei;
- Orientare: 70.000 lei;
- Radioamatorism: 70.000 lei;
- Karate Kyokushin: 70.000 lei;
- Bridge: 60.000 lei;
- Go: 60.000 lei;
- Automobilism: 56.000 lei;
- Baseball si softball: 50.000 lei;
- Culturism si fitness: 50.000 lei;
- Scarabble: 50.000 lei;
- Powerlifting (infiintata in 2009): 30.000 lei;
- Aikido: 20.000 lei.

Ramane de vazut cat va primi in aceste conditii Federatia lui Popescu.... de la anul. Caci daca bugetul pe 2011 se imparte inainte ca Federatia sa fie recunoscuta de Ministerul ECTS, anul acesta nu va primi nimic.
De asemnea, este foarte interesant de vazut din ce alte resurse va duce sportivul o viata lipsita de grijile marunte, fara sa il mai doara capul de organizat concursuri, taxe de concurs, costuri de deplasare la concursuri si altele promise cu cateva pagini in urma.
Minciuna are picioare scurte.....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2011, 13:08

In proiectul de regulament ,scrie clar ca echipele isi vor plati deplasarea si participarea....Da nu-i voie sa-i spui asta lu Popescu in fata,ca inseamna ca "aberezi"...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns