LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 11:23

ovidiu14 scrie:...astept invitatia ta la masa de discutii cand vrei tu si unde vrei tu doar sa nu ma tina jobul in lok
invita pe cine crezi ca vrei si stam de vorba despre ce crezi ca poate schimba in primul rand viziunea ta ca totul e un zero si apoi despre ce se poate face sa fie mai bine

deci accept invitatia ...fa-o stabileste detaliile si invitatii care consideri si ..e ok

deci ?
putem shade la discutii la sedinta LRS - inainte sau dupa, cum preferi, mi se pare mai rezonabil si mai ok atat ca timp cat si ca spatiu, asta daca o sa vi, daca nu , gasim ocazii :wink:

din pacate unii oameni din liga nu au gasit raspunsuri la intrebari adresate pe privatul membrilor INCA ... totusi am primit oferte de discutii de genul "noi doi trebuie sa vorbim" si un nr de telefon, sa inteleg ca unii care au o oarecare functie in LRS au senzatia ca membrii cluburilor le sunt un fel de subordonati? ma rog , dovada de :oops:

P.S. daca toate astea nu se intamplau pe timpul si banii nostri nu cerea nimeni explicatii, asa consider ca oricine participa poate si are dreptul s aintrebe si sa primeasca raspunsuri ... dar bineinteles ca cei care trebuie sa le dea au variantele:

1. tacerea

2. nu-ti place , nu participa

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 12:22

Gata Mazilule, :o :o :o :o :o

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 12:40

fan G E R U L A scrie:Gata Mazilule, ai simtit dincotro bate vantul?
ma, nu te baga in treaba celor mari, stai acolo in cutiutza ta de tabla care o ai pe umeri :wink:
vantu bate catre nicaieri momentan, eu sunt impartial , intreb ce e de intrebat, poate e un nor negru in capu meu, cine stie, aflam ce si cum, de la ambele tabere care s-au format cat a fost Vali presedinte, un fel de PSD vs PNL , vedem acum ce face noua conducere, eu sper sa faca bine , sper, rezultatele le vedem la finalu lui 2011

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 13:00

Constat cu o surprindere placuta, ca la un simblu imbold intr-o directie mai realista, discutia incepe sa prinda contururi frumoase.

Am citit cam ce s-a scris de ieri si am sa raspund pe scurt :

@Razvan M. poti incepe cu acele legi, dar citeste-le bine , nu le rasfoi.
Vezi ca se fac tot felul de referiri la alte ordonante,legi, etc.Sari in alea si pune-le cap la cap.
In mod normal ar trebui sa iti dai raspunsul la multe intrebari.
Dupa aia citeste statuturile cips/fips.
Ar trebui sa sa iti raspunzi la alte intrebari.
Dupa care mie mi-ar fi rusine pentru prostiile care le-am zis inainte.

@Ovidiu14
Cat stiu eu despre spinning si fenomenul competitionale, dedesubturi,cheltuieli, etc, nu face subiectul discutiei.
Te asigur ca sunt in cunostinta de cauza la toate capitolele.
Pentru tine e hobby, pentru mine e full time job , chiar daca nu ne intalnim la aceeasi masa ;)
In alta ordine, aveti alte nemultumiri , idei bune, propuneri viabile de dezvoltare a fenomenului... ?
Astea cred ca ar face subiectul discutiei

@SemlecanGheorghe
Nu va cunosc personal si nu vreau sa va judec in public.Nu face subiectul discutiei si nu e treaba mea.
Referitor la ceea ce a-ti scris :
uuun, sa zicem ca v-a primi.Si poate ca si dela sponsori.Ai da banii astia pe mina d-lui Popescu???Poate nu esti corect informat cu privire la activitatea domniei sale....Sau poate ne explici domnia ta, cum v-a convinge d-l Popescu A.J.V.P.S.-UL,sa renunte la statutul de membru fondator,si la locul pe care il are in .F.I.P.S.???
Va propun urmatoarele :
1.V-ati gandit ca la nivel de lobby ar fi mai multi pescari (nu ma refer la profesionisti) decat fotbalisti ?
2.De cand o Federatie sta in mana unui om ?A-ti auzit de forumuri superioare de conducere ? (Adunare Generala,Comisii de specialitate,etc).
3.Ati citit vre-un statut ? Pe ce va bazati afirmatiile ?

Sa crezi ca Popescu va gestiona cum crede el, fonduri de la stat, trebuie sa fii cel putin naiv.

Mi se pare mie sau intrevad stereotipul romanului nemultumit ca lucrurile nu s-au intamplat si pentru el in viata ?Vre-o greva,vre-o benzinarie blocata cu maruntis.. ?

Stimate domn, din pacate mi-ar lua prea mult timp sa va fac sa intelegeti.
In speranta in care inainte sa urlati in public aiureli, mai faceti si o treaba de documentare....
Nu de alta, dar acest sport, prin toate disciplinele si oamenii implicati, isi doreste intr-un fel sau altul sa creasca sa atraga oameni sa fie un mecanism viabil.

Ori daca la orice cautare in Google apar personaje care urla pe 90 de pagini ca totul e un rahat si nu functioneaza si etc, nu credeti ca ingropati orice posibilitate de a face ceva bun ?

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Re: re

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 13:06

Sorin scrie:
shoco scrie:Campionatul national de musca , cu echipa nationala trimisa la 2 competitii internationale anual (europene + mondiale) costa in jur de 40.000 de euro.

In ultimii 6-7 ani, cam atatia bani s-au cheltuit anual pentru a ne juca de`a concursurile de dat cu musca.
De unde banii astia ?
..
Shoco ,
mi se pare putin halucinanta cifra asta
poti detalia ? de unde vine ?
Pare halucinanta, dar sunt reale.

Concret :
8 -9 concursuri x 100-120 milioane bucata
2 x internationale x 10.000 euro bucata ( 5 x 2000 euro)

100-120 de milioane, cam atat costa un concurs , cu costuri directe si indirecte.
in jur de 30-50 de concurenti, cu cazare,mancare, arbitrii pentru fiecare, logistica,diplome,cupe,licente pentru apa pe 3 zile, etc.
Imagineaza-ti ca dureaza 3 zile un concurs la musca...

Nu punem la socoteala efortul financiar al sponsorilor pentru premii.
Foarte repede se ajunge acolo..

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2011, 13:07

Domnu Shoco ai auzit de liga lu mitica?Pe ala nu-l mai schimba nimeni...e pe viata.A-ti auzit ca presedintele viitoarei federatii este ales pe 4 ani?A-ti auzit cum s-au dat functiile?Asta spune totul despre cum v-a merge treaba in feratia lu fane.
Ai auzit cum profesorii nu-si primesc salariile ,desi chiar cel care le taie a promulgat legea?Ai auzit cum cica mamele pot sa stea doi ani in concediu,da norma de aplicare zice ca angajatorul nu -i obligat sa le primeasca inapoi daca au sta 2 ani?Toate astea sint exemple sint din politica....Si care este legatura???Este aceea ca Fane Popescu este un POLITICIAN,si nu un pescar...Si la fel o sa distruga ideea de competitie,cum a facut-o sistematic pina acuma...A-ti auzit de premiile neonorate?V-ati duce la un concurs organizat de Fane Popescu?Daca da,muuult succes...

Si va mai dau un sfat,nu mai cautati stereotipuri,fiecare sintem unicate ,in parte si nu mai dati search pe GOOGLE...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 13:12

Domnule Gheorghe, mi-ati demonstrat punctul de vedere.
Da, este adevarat, toate sunt scumpe, nimic nu merge bine, si Basescu si Boc sunt devina pentru toate.
Sculele de pescuit sunt prea scumpe si dumneavoastra nu puteti avea o viata mai buna.

Cum ziceam, imi cer scuze dar nu pot sa va aduc la realitate.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 13:16

Iti racesti gura degeaba. Domnul Gheorghe este de fapt Adelin, membru WSB, adica parte a gruparii Gyorg-Tudose care mulge Liga de bani, sifoanandu-i pentru revista Aventuri.
Vezi ce-a scris Gerula

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 13:40

Pentru tine e hobby, pentru mine e full time job , chiar daca nu ne intalnim la aceeasi masa
In alta ordine, aveti alte nemultumiri , idei bune, propuneri viabile de dezvoltare a fenomenului... ?
Astea cred ca ar face subiectul discutiei

shoco ...tu cum crezi ca s-a ajuns aici ?
fara idei , fara munca doar din hobby cum se vede de la tine ?

e adevarat nu ne intalnim la aceeasi masa dupa cum spui deci e mai greu atunci sa stii meniul celuilalt nu ?:)

incerc sa mentin o discutie prieteneasca , lipsita de incarncenare si vizavi de cauza unei federatii pe care o sustii crede-ma ca am mai multa experienta ca tine ...si poate sunt putin mai patit ....de unde si reticentza actuala
in alta ordine de idei liga este acreditata sa participe la niste competitii de un anumit "organ" ...
de altfel singurele competitii de doamne ajuta in care se pot duce unii oameni
cat timp dezideratul unora ramane datul in cap si implicarea in niste ...chestii...ce vor complica viata competitionala actuala nu crezi ca e distructiv cum se concepe actualul trend ?

te asigur ca oamenii care acum sunt , cei ce au fost si cei ce vor mai veni in randurile celor de la liga au spus , spun si vor spune multe in spinning , indiferent cui place sau nu ..iar rezultatele exista ...nu le poate ignora decat un ...om care e paralel cu competitia respectiva ....

am mai intalnit crapari care doreau sa decida soarta spinningului , nu cred ca muscarilor le-ar placea sa decida cei din spinning ....deci e un fel de fiecare cu a masii pana la un anumit nivel de implicare
cat despre fonduri , bani , finantari , bla bla bla
eu le numesc vise de popa beat ...pentru ca am mai vazut si sponsori ce au dezertat, nu au existat decat declarativ ...si povesti spuse la un pahar de palinca doar doar or avea culori mai frumoase zilele de maine

ramane pe spatele ...voluntarilor si buzunarele lor ce se intampla crede-ma
pana si handbalistii romani si-au platit biletele de avion din buzunar
deci despre ce vrei sa vb ?
:))
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 13:45

Pentru tine e hobby, pentru mine e full time job

pe asta va trebui sa mi-o explici ca nu inteleg ...
lucrezi la LRS sau cum ? :)

inca nu am auzit de full job in ceea ce facem noi ...la spinning ..la LRS ...caci parca despre asta vb
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns