Constat cu o surprindere placuta, ca la un simblu imbold intr-o directie mai realista, discutia incepe sa prinda contururi frumoase.
Am citit cam ce s-a scris de ieri si am sa raspund pe scurt :
@Razvan M. poti incepe cu acele legi, dar citeste-le bine , nu le rasfoi.
Vezi ca se fac tot felul de referiri la alte ordonante,legi, etc.Sari in alea si pune-le cap la cap.
In mod normal ar trebui sa iti dai raspunsul la multe intrebari.
Dupa aia citeste statuturile cips/fips.
Ar trebui sa sa iti raspunzi la alte intrebari.
Dupa care mie mi-ar fi rusine pentru prostiile care le-am zis inainte.
@Ovidiu14
Cat stiu eu despre spinning si fenomenul competitionale, dedesubturi,cheltuieli, etc, nu face subiectul discutiei.
Te asigur ca sunt in cunostinta de cauza la toate capitolele.
Pentru tine e hobby, pentru mine e full time job , chiar daca nu ne intalnim la aceeasi masa

In alta ordine, aveti alte nemultumiri , idei bune, propuneri viabile de dezvoltare a fenomenului... ?
Astea cred ca ar face subiectul discutiei
@SemlecanGheorghe
Nu va cunosc personal si nu vreau sa va judec in public.Nu face subiectul discutiei si nu e treaba mea.
Referitor la ceea ce a-ti scris :
uuun, sa zicem ca v-a primi.Si poate ca si dela sponsori.Ai da banii astia pe mina d-lui Popescu???Poate nu esti corect informat cu privire la activitatea domniei sale....Sau poate ne explici domnia ta, cum v-a convinge d-l Popescu A.J.V.P.S.-UL,sa renunte la statutul de membru fondator,si la locul pe care il are in .F.I.P.S.???
Va propun urmatoarele :
1.V-ati gandit ca la nivel de lobby ar fi mai multi pescari (nu ma refer la profesionisti) decat fotbalisti ?
2.De cand o Federatie sta in mana unui om ?A-ti auzit de forumuri superioare de conducere ? (Adunare Generala,Comisii de specialitate,etc).
3.Ati citit vre-un statut ? Pe ce va bazati afirmatiile ?
Sa crezi ca Popescu va gestiona cum crede el, fonduri de la stat, trebuie sa fii cel putin naiv.
Mi se pare mie sau intrevad stereotipul romanului nemultumit ca lucrurile nu s-au intamplat si pentru el in viata ?Vre-o greva,vre-o benzinarie blocata cu maruntis.. ?
Stimate domn, din pacate mi-ar lua prea mult timp sa va fac sa intelegeti.
In speranta in care inainte sa urlati in public aiureli, mai faceti si o treaba de documentare....
Nu de alta, dar acest sport, prin toate disciplinele si oamenii implicati, isi doreste intr-un fel sau altul sa creasca sa atraga oameni sa fie un mecanism viabil.
Ori daca la orice cautare in Google apar personaje care urla pe 90 de pagini ca totul e un rahat si nu functioneaza si etc, nu credeti ca ingropati orice posibilitate de a face ceva bun ?