LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2011, 10:24

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Ianuarie 11th, 2011, 8:10 am

Ceea ce trebuie precizat este faptul ca nici un rezultat sportiv al cluburilor sau pescarilor sportivi nu va fi anulat. Comisia de statistica a federatiei este obligata sa evidentieze toate performantele sportive obtinute pana la infiintarea ei si va recunoaste toate titlurile si medaliie obtinute. Singura obligatie a federatiei (si care este majora) este de a asigura cadrul legal de desfasurare a competitiilor sportive de pescuit, pentru toate disciplinele. De aceea este regretabil faptul ca din partea cluburilor nu s-a inteles aceasta necesitate si au incercat un boicot nejustificat. Federatia se va infiinta oricum si toate cluburile sportive vor fi asteptate spre afiliere. Speram sa fie cat mai curand, in interesul pescuitului sportiv

Asta in traducere libera ar insemna cam asa:bine ca toti participantii la concursurile Ligii au investit timp,bani,logistica,citiva ani,si vine Popescu si se face sef peste ei,cind treaba ii coapta bine mersi.Am si io o intrebare:
De ce n-ai facut federatia asta acuma 3 ani,cind fenomenul competitional la spinning era in fasa?

.....Auzi acolo.."boicotarea federatiei"""Deci recunosti ca ai facut un fiasco la Alba,unu,si doi nu vorbi tu de boicot, cind, de la deschiderea acestui topic(cind ai zis ca faceti eforturi de vreo 6 luni pt constituirea federatiei,am inteles ca deschiderea acestui topic a fost o minge servita tie,la fileu),n-ai facut altceva decit sa cauti nod in papura ,doar, doar(divide et impera)destabilizezi Liga ,pentru ca apoi sa te faci stapin pe munca ei de doi sau trei ani.... Mai incearca la crapari...

Si halal ce suporter ti-ai ales...un ziarist dement..Noroc cu V.S.,care va da o oarecare valoare..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2011, 12:33

Punea cineva intrebarea pe forumul acesta ,sau" dincolo",nu stiu exact,ce il mina in lupta de Stefan Popescu..???In ciuda impotrivirii aprige, a injuraturilor din partea unora,in ciuda proceselor pierdute,si a scandalurilor create,el,continua mindru lupta...ca un adevarat"Mesia"al pescuitului de competitie...Desigur intentiile declarative suna frumos:"cineva trebuia sa faca federatia","ne asteapata o munca grea",'legitimarea sportivilor",'sponsorizarea dotarilor">>>etc...Toate astea....asa....dezinteresat??Nee,motivatia este mult mai prozaica....Cine vrea sa intre in federatie,tre sa puna la bataie vreo 2000de euro...ca altfel...canci.Tot este bine ,ca suma fusese initial vreo 5000,dar pentru ca unii umblara creanga printre mumii,in loc sa-si faca treaba si sa promoveze federatia,la deschidere ,spectacolul de debut se cam juca cu sala goala...Si uite asa ,mai scazu pretu la bilet...Problema e,cit o sa mai scada dupa inca vreo 2 sau 3 specatcole cu tot atitia spectatori ca si prima reprezentatie.. :lol: :lol:
Gerula ,io ti-am zis ca tu umbli creanga in loc sa-ti faci treaba pin la capat...

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Ian 2011, 12:36

f tare!
esti sigur de cele afirmate?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2011, 18:50

Sigur...nesigur....pai nu zicea Gerula ca cine nu vine dupa infiintare plateste taxa nu stiu cit??Pai l-a luat gura pe dinainte :lol: :lol: Ca planul lor coace cam de multisor...Sa vedem ce v-a urma....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 18:00

Puci ii la tine intre sinapse.Deocamdata tu nici nu mai stii cine esti si incepi sa te comporti ca si un conglomerat....deh, :lol: :lol: personalitate multipla...

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Ian 2011, 19:43

semlecangheorghe scrie: ....Cine vrea sa intre in federatie,tre sa puna la bataie vreo 2000de euro...ca altfel...canci.Tot este bine ,ca suma fusese initial vreo 5000,......
Asa vrea Fanica sa adune membri ? Pai nu s-a dus nici dracu' nici cand a fost pe gratis, de a ajuns sa faca federatie cu neamurile.... Cine crede ca ii va da banii astia ca sa-i devina subaltern ???!!! :lol:
Deocamdata noi cei de la spinning, cei de la crap, cei de la musca, cei de la stationar avem campionate care functioneaza. Nu are nimeni nevoie sa ne dicteze Popescu ce si cum sa faca sau poate pe cine sa puna campion.
Si nici nu ne va distruge Popescu munca.
Asta pana acuma nu doar ca nu a reusit sa cladeasca nimic, nici de distrus nu a fost bun ! :lol: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 19:55

CAPITOLUL I

PREVEDERI GENERALE

Articolul 1 – Denumire şi statut juridic

1. Federaţia Română de Pescuit Sportiv şi Casting(FRPSC) este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală și neutră din punct de vedere politic, religios şi etnic.

2. Orice discurs, manifestare sau afiș cu caracter rasial, politic, sindical sau religios este interzis cu ocazia competiţiilor de pescuit sportiv şi casting

3. Federaţia Română de Pescuit Sportiv şi Casting va fi autorizată şi va primi Certificat de identitate sportivă eliberate, în condiţiile legii, de la Autoritatea Nationala pentru Sport. După eliberare, acestea se vor trece obligatoriu in Statutul federaţiei.

4. FRPSC va fi afiliat CIPS, fiind singura autoritate a pescuitului si castingului recunoscută şi autorizată conform legii să organizeze activitatea de Pescuit Sportiv şi Casting din România.

Nah,poate ne explica d-l Popescu cum v-a reusi sa indeplineasca punctul 4.....Cu "binecuvintarea"A.J.V.P.S.? :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Ian 2011, 20:00

Pai nu vezi ca si-au trecut in Statut si dezideratele ? Doar hartia suporta multe. Insa de la a le trece pe hartie si pana la a le infaptui e cale lunga.... :lol:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

re

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 01:34

razvan m. scrie:Deocamdata noi cei de la spinning, cei de la crap, cei de la musca, cei de la stationar avem campionate care functioneaza.
@razvan m. > Aici te inseli.
Ca de altfel in cam tot ce ai scris mai sus.
Oricum mai ai pana sa il ajungi pe dl.SemlecanGheorghe in materie de aberatii forumistice.

Si iti dau cifre ca sa vezi cat de tare ai dat pe langa poarta :

Campionatul national de musca , cu echipa nationala trimisa la 2 competitii internationale anual (europene + mondiale) costa in jur de 40.000 de euro.

In ultimii 6-7 ani, cam atatia bani s-au cheltuit anual pentru a ne juca de`a concursurile de dat cu musca.
De unde banii astia ?
Iti zic eu de unde : De la noi din buzunar,De la mine si altii ca mine care au facut ca acest fenomen sa existe.
Deci, daca vi se pare ca functioneaza si e normal ca eu si altii (o mana de oameni) sa cheltuim atatia bani, doar de dragul artei, te inseli.
La spinning se invart mai multi bani.
La crap si stationar probabil la fel.

La sfarsitul zilei, sponsorii(putini, saraci si tot mai nervosi )de care se agata toti cu dintii, sustin doar intr-o foarte mica masura acest fenomen.
Diferenta si de fapt grosul il platim noi din buzunar.
A se intelege : TAXE DE PARTICIPARE.

La noi la musca, domnule Mihuta, iti spun cu certitudine,ca nu a existat nici un singur concurs in ultimii 10 ani, la care cel care l-a organizat sa nu fi iesit in paguba.
Personal prin ultimul concurs care l-am organizat anul trecut , am reusit sa fac o performanta in materie de organizare si sa ies "doar" cu un minus de vre-o 3000-4000 de ron.Atentie ! Asta e performanta ! De regula cifrele sunt mai mari.

Dar asta inseamna sa nu stii despre ce vorbesti...

Domnilor , nu va cunosc personal, dar din ce citesc nu pot decat sa va zic ca va faceti de rusine prin ceea ce scrieti.
Si mai ales dumneavoastra domnule Mihuta, care din cate stiu sunteti avocat de meserie.

V-as sugera sa cititi texte,legi,etc si dupa aia cap la cap s-ar putea sa se aprinda niste becuri.Nu va dau mura`n gura, dar nu sunteti bine informati.
Mai incercati, e pe gratis.
La fel si aberatiile pe forum, dar astea din urma cu siguranta nu vor duce la progres si "un campionat care functioneaza"

Respecte..

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Ian 2011, 07:54

In prezent sunt cateva sute de mii de acte normative in vigoare. Cine are pretentia ca le stie pe toate e ori mincinos, ori nebun.
Eu inca mai vreau sa invat. Deci, te rog, spune-mi ce legi imi recomanzi sa citesc pentru a putea purta o discutie, in afara de Legea 69/2000 a educatiei fizice si sportului si Ordonanta nr.26/2000 privind asociatiile si fundatiile, ca pe astea le-am citit.

Iti spun insa un lucru sigur. Daca crezi ca nu vei mai scoate bani din buzunar pentru a-ti sustine pasiunea, in sensul de a-ti finanta participarea la concursuri si de la tine de la club pentru a finanta organizarea de concursuri, te amagesti.
Statul asta lasa pensionarii sa moara de foame, jupoaie sapte piei de pe functionarii publici si ii beleste pe privati cu taxe si impozite si altele ca sa sustina fenomenul numit pescuit sportiv ???
Nu stiu cate pagini ai avut rabdare sa citesti, insa am pus un link catre un articol din Gazeta Sporturilor privind sumele cu care statul a contribuit la bugetele federatiilor sportive in 2010. Cele mai putin importante federatii au primit 80.000 lei. Crezi ca federatia pescarilor sportivi, nou constituita, va fi mai importanta pentru cei din minister decat cea de radioamatori, de exemplu. Sincer, ma indoiesc.
Or, cu banii astia abia se vor plati salariile personalului administrativ al federatiei. Daca vor ajunge.
In Romania de astazi, daca astepti sustinerea statului ca sa existi, esti ca si mort !

Eu sunt dispus sa purtam o discutie serioasa, la nivel de idei despre ce si cum va fi. Din pacate, cu noii tai colegi nu am putut purta un astfel de dialog.

Scrie răspuns