LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Re: re

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 08:55

shoco scrie:Campionatul national de musca , cu echipa nationala trimisa la 2 competitii internationale anual (europene + mondiale) costa in jur de 40.000 de euro.

In ultimii 6-7 ani, cam atatia bani s-au cheltuit anual pentru a ne juca de`a concursurile de dat cu musca.
De unde banii astia ?
..
Shoco ,
mi se pare putin halucinanta cifra asta
poti detalia ? de unde vine ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2011, 09:09

D-le Shoco,sau care ti-o fi numele,eu am scris ce cred eu....Nu sint expert in legi ,insa pot vedea exemple.Unul ar fi acela ca Federatia Romana deTenis,n-a avut 5000 de euro sa trimita o singura persoana in Australia...Atunci cum ,pescuitul ,v-a primi bani?Buuun, sa zicem ca v-a primi.Si poate ca si dela sponsori.Ai da banii astia pe mina d-lui Popescu???Poate nu esti corect informat cu privire la activitatea domniei sale....Sau poate ne explici domnia ta, cum v-a convinge d-l Popescu A.J.V.P.S.-UL,sa renunte la statutul de membru fondator,si la locul pe care il are in .F.I.P.S.???
Si mai astept si sa imi spui unde aberez eu??De ce ,ca spun lucrurilor pe nume??Te deranjeaza?Bun ,hai sa discutam la nivel de idei si argumente,fara implicare personala ,si fara jigniri...Crezi ca esti capabil????Daca da,iti stau la dispozitie ,ori aici,ori pe privat...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 09:21

...incearca sa devina interesanta discutia ...poate aflam lucruri noi ...
iata ca sunt oameni ce detin adevarul absolut si au pretentia ca stiu ce vb si in domenii fata de care sunt cam paraleli ...cu i mare ..

cat ai studiat fenomenul spinning de exemplu shoco sa stii ca cei dinainte nu stiu ce vb ?
si nu din barfe sau postari pe net din implicare directa si participare ca sa mirosi mai bine ...ce inseamna spinningul din ziua de azi din romania
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 10:17

ovidiu14 scrie: cat ai studiat fenomenul spinning de exemplu shoco sa stii ca cei dinainte nu stiu ce vb ?
si nu din barfe sau postari pe net din implicare directa si participare ca sa mirosi mai bine ...ce inseamna spinningul din ziua de azi din romania
iti raspund eu, un mare ZERO sau un mare MINUS pentru unii si o afacere pentru altii

acu sa extrapolez din ce zice Shoco, la spinning nu se ajunge chiar pe minus cu organizarea dpdv financiar, dpdv a muncii depuse , agitatie , telefoane etc, discutabil

spinningul de competitie din Romania este un act de caritate intre mai multe persoane pentru ca cineva sa ne reprezinte la competiile oficiale de dincolo. Competitii la care UNEORI poate sa mearga din propria initiativa si ultimul clasat din campionatul LRS sau un neica nimeni care nu a auzit de LRS din buzunaru propriu, si daca nu ar da bani pe etape i-ar fi chiar usor ...
- si exceptiile cu CIPS/FIPS sunt campionatele mondiale de bass , unde nu le avem si nu din vina celor care merg acolo ci pur si simplu nu avem suport logistic pentru asta ... mai multe zile de antrenament, etc etc, degeaba mergi acolo cu un ghid amarat care din interese proprii nu iti va arata ce si cum trebuie, simplu

cam asta e viziunea mea despre spiningul de competitie din Romania...daca cineva are argumente sa ma contrazica , astept cu interes

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 10:27

1
nu te intrebasem pe tine dar np
2
nu stiu ce cauti intr-un mare zero
3
apuca-te de afaceri ...in concluzie

pana sa ajungi sa participi TU la primul tau concurs de spinning sub forma actuala , multi oameni au facut ceva ...sa spui astazi ca este un mare zero sau cum vrei tu sa spui e putin deplasat ( ma rezum la aceasta catalogare desi meriti alta :)) ....)
nu-ti place ...nu participa ....iar despre ce si cum cred ca cel mai indreptatit este sa vb un om care stie ce vb ...nu ce aude sau crede
asta era defapt esenta postarii initiale...
a nu se intelege ca as considera ca totul e perfect
dar cred ca mai nimerit e sa fie lasati in pace cei ce fac ceva sa faca asa cum cred de cuviinta pentru ca o fac din pasiune in primul rand
si pana acum nimeni nu a urmarit afaceri sau bani in acest fenomen
nu are rost sa o dati aiurea-n gard acum...
cu bune cu rele fenomenul exista si se dezvolta cu aportul celui ce are 7 ani de concursuri sau numai o participare
iar cui nu-i place sa nu participe ...
Imagine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 10:46

14, un mic amendament.
"...si pana acum nimeni nu a urmarit afaceri sau bani in acest fenomen..."
Din pacate, am inceput sa observ ca sunt deja destui care vor sa faca bani din asta, poate ca nu e neaparat un lucru rau insa cand participi pe banii si timpul tau, asta deranjeaza.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 10:51

...imi pare rau ca nu ai amendamente si pentru cei ce nu fac nimic dar au pretentii ..
pe munca si banii altora :)
Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 11:05

ovidiu14 scrie:...imi pare rau ca nu ai amendamente si pentru cei ce nu fac nimic dar au pretentii ..
pe munca si banii altora :)
cine???

ma aflu intr-un mare zero pentru ca sper sa devina ceva mai bun
momentan mergem pe principii ancestrale de tipul "nu-ti place...nu veni", "cainii latra , ursul merge" intelegi?

cred ca da

frumos si estetic era sa ne asezam la masa si sa discutam idei , vrei sa iti zic de ce nu e perfect? Pentru ca s-au format grupuri de interes ... DE CE ? ... nu ma intreba - daca tu zici ca nu e afacere la mijloc , fie , nu te contrazic , insa alt raspuns la DE CE nu cred ca ai ... CORECT?
dar cred ca mai nimerit e sa fie lasati in pace cei ce fac ceva sa faca asa cum cred de cuviinta pentru ca o fac din pasiune in primul rand "
exact aceea pasiune lipseste, ca sa intelegi tu, daca toata hoarda ar fi manata de pasiune am avea alte discutii acum de genul "hai sa punem mana sa fie si mai bine" dar avem :
iar cui nu-i place sa nu participe ...
iata o vorba care pare a deveni slogan LRS

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 11:12

revenind on-topic

1. cineva trebuie sa faca federatia, ca este un neavenit si un om fara scrupule nu e vina noastra a celor care comentam de pe margine ... daca cineva sa simtit mai bun , sau in stare, a avut libera trecere sa faca ce face Fane Facatura

2. e la libera alegere a celor care sunt in LRS - la nivel de persoana - daca vor sa faca parte din noua forma de organizare PROPUSA a pescuitului. A ii arata cu degetul e riscant atata timp cat sanse ca Federatia asta sa reuseasca

3. aceleasi lamentari sunt an de an vis-a-vis de braconaj, lipsa peste in balti , etc. si tot o gramada de oameni le ridica la fileu, si tot NIMENI nu se ocupa de ele .. drept urmare se vorbesc vorbe-n vant mai exact.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Ian 2011, 11:13

...astept invitatia ta la masa de discutii cand vrei tu si unde vrei tu doar sa nu ma tina jobul in lok
invita pe cine crezi ca vrei si stam de vorba despre ce crezi ca poate schimba in primul rand viziunea ta ca totul e un zero si apoi despre ce se poate face sa fie mai bine

deci accept invitatia ...fa-o stabileste detaliile si invitatii care consideri si ..e ok

deci ?
Imagine

Scrie răspuns