FALSapsalba scrie:[Sa nu va indoiti de faptul ca ANS va aviza constituirea federatie.
LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Naah bine .inteleg ,acu sinteti la sampanie si caviar,n-aveti timp sa informati voi prostimea..Asa ca am butonat pe PRO-FM......Hiuuu,comedie,....si ce auziii??
La constituire nu venira decit ........4 cluburi??Pai daca , conform sit-uluiF.N.P.S.R.,n-au fost decit presedintii de cluburi,a-ti avut loc in sala ,mah.???Sper ca nu v-ati batut pentru locuri...Alea de pe scaune,desigur ,nu alea din conducere, ca alea se stiau deja..
Felicitari la domnu vice...Domnu vice nu v-ati simtit cam singur ..??Ca am auzit ca NICI UN CLUB DIN LIGA n-a fost prezent...Asa este??Daca da,atunci FanGerula a mintit zicind ca vin nu stiu cite cluburi din Liga...Info false,auzi brae GERULA??AR TREBUII SA-L BANEZI PENTRU INFOFALSE ..zau asa..Pai vezi daca umbli creanga printre mumii???4cluburi prezente si inca cam pe atitea pe hirtie....Alea n-au vnit ca n-au avut bani de benzina..Poate ca le-a promis domnu presedinte Popescu ca le-o deconteaza ,da ....cine sa-l mai creaza????
La constituire nu venira decit ........4 cluburi??Pai daca , conform sit-uluiF.N.P.S.R.,n-au fost decit presedintii de cluburi,a-ti avut loc in sala ,mah.???Sper ca nu v-ati batut pentru locuri...Alea de pe scaune,desigur ,nu alea din conducere, ca alea se stiau deja..
Felicitari la domnu vice...Domnu vice nu v-ati simtit cam singur ..??Ca am auzit ca NICI UN CLUB DIN LIGA n-a fost prezent...Asa este??Daca da,atunci FanGerula a mintit zicind ca vin nu stiu cite cluburi din Liga...Info false,auzi brae GERULA??AR TREBUII SA-L BANEZI PENTRU INFOFALSE ..zau asa..Pai vezi daca umbli creanga printre mumii???4cluburi prezente si inca cam pe atitea pe hirtie....Alea n-au vnit ca n-au avut bani de benzina..Poate ca le-a promis domnu presedinte Popescu ca le-o deconteaza ,da ....cine sa-l mai creaza????

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Aaaa,nu ,eu ma refeream la FanGerula,nu la Fane Popescu...Ca tare miiindru era Fan-ul lui Gerula ca nu stiu cite cluburi vin la la Alba...Mincinos,prost informat...oricum ar fi ,nu-i face cinste...Zi-i mah,criminal de Mangalite,ai pus botu la vrajeala lu Popescu sau ai mintit??nucus scrie:Probabil ca s-a luat masura ca dl.popescu sa nu mai posteze pe niciun forum! Daca e asa ,se pare ca la adunare au fost si oameni cu capul pe umeri! Se zice ca au fost totusi mai multe cluburi ,vreo 10-12.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.