LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Care "banii clubului"??Ca si aia de la cupa Baracuda?Ca si-au platit oamenii din buzunar cazarea ce le-ai promis-o??La promisiuni esti artist..mai greu la fapte...Da hai sa-ti zic asa una sa iti mearga la ficatei:
Fa tu federatia sa mearga,plateste ce zici ca platesti,si dupa aia,DACA,treaba merge bine ma inscriu si eu prin vre-un club de-al vostru...Ma poti opri??Daca da,inseamna ca nu merita sa ma inscriu in tentativa ta de federatie competitionala si am dreptate in tot ce zic...Daca nu ,o sa fii nevoit sa ma "sponsorizezi"si pe mine ca si pe oricare altul.....Care varianta iti convine??
Si apropo,
te-a durut tare sutul luat in fund ,de la Cluj?

Fa tu federatia sa mearga,plateste ce zici ca platesti,si dupa aia,DACA,treaba merge bine ma inscriu si eu prin vre-un club de-al vostru...Ma poti opri??Daca da,inseamna ca nu merita sa ma inscriu in tentativa ta de federatie competitionala si am dreptate in tot ce zic...Daca nu ,o sa fii nevoit sa ma "sponsorizezi"si pe mine ca si pe oricare altul.....Care varianta iti convine??
Si apropo,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Cum adica daca iese? Te mai indoiesti de lucrul asta? Si inca o chestiune. Pe malul apei nu se rezolva chestiunile personale. Alea vi le reglati in alta parte. Federatiile sportive au obligatia sa dea dovada de fair play. Cine nu respecta regulile, va fi ejectat. Nu uitati ca vom avea o comisie de arbitrii independenta si o comisie de disciplina.fan G E R U L A scrie:fetita Adelina guiceste de groaza. Pai daca iese federatia si organizeaza campionatul, mai indrazneste ea sa apara pe malul apei, dupa cate mesaje mi-a sters?
PS Cea mai mare pedeapsa pentru un asemenea specimen este sa vina la tine sa-ti ceara scuze. Cel putin un barbat adevarat asa ar face. Vezi ca si referirile pe care le faci la anumite orientari sunt inadmisibile.
- semlecangheorghe
- veteran
Lasa tu poarta-ti tie de grija ,ca poate dai nas in nas cu Indianu si Pictoru,si asta chiar la tine prin oras...fan G E R U L A scrie:fetita Adelina guiceste de groaza. Pai daca iese federatia si organizeaza campionatul, mai indrazneste ea sa apara pe malul apei, dupa cate mesaje mi-a sters?

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Cum adica daca iese? Te mai indoiesti de lucrul asta? Si inca o chestiune. Pe malul apei nu se rezolva chestiunile personale. Alea vi le reglati in alta parte. Federatiile sportive au obligatia sa dea dovada de fair play. Cine nu respecta regulile, va fi ejectat. Nu uitati ca vom avea o comisie de arbitrii independenta si o comisie de disciplina.fan G E R U L A scrie:fetita Adelina guiceste de groaza. Pai daca iese federatia si organizeaza campionatul, mai indrazneste ea sa apara pe malul apei, dupa cate mesaje mi-a sters?
PS Cea mai mare pedeapsa pentru un asemenea specimen este sa vina la tine sa-ti ceara scuze. Cel putin un barbat adevarat asa ar face. Vezi ca si referirile pe care le faci la anumite orientari sunt inadmisibile.
Vad ca si tu raspunzi la intrebari ,ca un barbat adevarat...Cit despre fairplay,am vazut cum antipatiile tale subiective au impiedicat pe cineva sa participe la concurs...Da apreciez ca ai fost "barbat"si i-ai spus-o omului in fata...adicatelea prin Istvan

.
.
Mai baieti,semlecangheorghe scrie:Care "banii clubului"??Ca si aia de la cupa Baracuda?Ca si-au platit oamenii din buzunar cazarea ce le-ai promis-o??La promisiuni esti artist..mai greu la fapte...Da hai sa-ti zic asa una sa iti mearga la ficatei:
Si apropo,![]()
te-a durut tare sutul luat in fund ,de la Cluj?
![]()
Ati inceput deja sa fabulati?
Am aflat si eu c-asi fi fost prin Cluj. M-a umflat rasul. Ia zii la ala cu sutul sa spuna cine este. Si in care buca la tras? Chiar credeti ca pe aici se practica miloaga? Miloaga o s-o practice altii. Punem pariu?

- semlecangheorghe
- veteran
cum dracu ma? si Misu?valistrati scrie:Gigiluta o fi vre-un post de carat scule vacant pe la Drill de au apelat tocmai la tine???semlecangheorghe scrie:leba scrie:Gigi, cand te inscrii la WSB?
Hmmm,este o decizie grea ,deoarece clubul Drill mi-a facut deja o invitatie...si zau,nu stiu ce sa fac...
![]()
![]()
![]()
Eu iti propun sa te bagi poate mai inveti si tu cite ceva de la baietii aia care intimplator sau nu au 2 campioni in rindurile lor.
Basca poate iti va sta mai bine imbracat in albastru decit in galben...![]()
![]()

daca e asa misule poti sa vii oricind sa cari barci la noi

Dle.Popescu,eu nu am spus nimic de cap mare sau mic ,nici de obraz ,curat sau murdar,gros sau subtire,asa ca va rog sa pastrati limitele unei discutii civilizate !Daca sinteti asa de amabil,cum va stiu,nu vreti sa enumerati pe cei care au sarit sa se inscrie in asociatia sau clubul de care vorbiti? Va rog frumos sa va comportati asa cum pretindeti ca sinteti si nu asa cum va stie o lume intreaga !