LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Ian 2011, 19:00

Aici nu-i pe baii tai, ci ai clubului. Vezi ca nu ai priceput nimic?

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Ian 2011, 19:01

:o

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 19:06

Care "banii clubului"??Ca si aia de la cupa Baracuda?Ca si-au platit oamenii din buzunar cazarea ce le-ai promis-o??La promisiuni esti artist..mai greu la fapte...Da hai sa-ti zic asa una sa iti mearga la ficatei:

Fa tu federatia sa mearga,plateste ce zici ca platesti,si dupa aia,DACA,treaba merge bine ma inscriu si eu prin vre-un club de-al vostru...Ma poti opri??Daca da,inseamna ca nu merita sa ma inscriu in tentativa ta de federatie competitionala si am dreptate in tot ce zic...Daca nu ,o sa fii nevoit sa ma "sponsorizezi"si pe mine ca si pe oricare altul.....Care varianta iti convine??

Si apropo, :lol: :lol: te-a durut tare sutul luat in fund ,de la Cluj? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Ian 2011, 19:07

fan G E R U L A scrie:fetita Adelina guiceste de groaza. Pai daca iese federatia si organizeaza campionatul, mai indrazneste ea sa apara pe malul apei, dupa cate mesaje mi-a sters?
Cum adica daca iese? Te mai indoiesti de lucrul asta? Si inca o chestiune. Pe malul apei nu se rezolva chestiunile personale. Alea vi le reglati in alta parte. Federatiile sportive au obligatia sa dea dovada de fair play. Cine nu respecta regulile, va fi ejectat. Nu uitati ca vom avea o comisie de arbitrii independenta si o comisie de disciplina.

PS Cea mai mare pedeapsa pentru un asemenea specimen este sa vina la tine sa-ti ceara scuze. Cel putin un barbat adevarat asa ar face. Vezi ca si referirile pe care le faci la anumite orientari sunt inadmisibile.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 19:08

fan G E R U L A scrie:fetita Adelina guiceste de groaza. Pai daca iese federatia si organizeaza campionatul, mai indrazneste ea sa apara pe malul apei, dupa cate mesaje mi-a sters?
Lasa tu poarta-ti tie de grija ,ca poate dai nas in nas cu Indianu si Pictoru,si asta chiar la tine prin oras... :lol: Da nu mi-i frica pentru tin ca tii gripu ala lung la spate ,ca ninja,si pishtolu in buzunar..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 19:10

apsalba scrie:
Cum adica daca iese? Te mai indoiesti de lucrul asta? Si inca o chestiune. Pe malul apei nu se rezolva chestiunile personale. Alea vi le reglati in alta parte. Federatiile sportive au obligatia sa dea dovada de fair play. Cine nu respecta regulile, va fi ejectat. Nu uitati ca vom avea o comisie de arbitrii independenta si o comisie de disciplina.

PS Cea mai mare pedeapsa pentru un asemenea specimen este sa vina la tine sa-ti ceara scuze. Cel putin un barbat adevarat asa ar face. Vezi ca si referirile pe care le faci la anumite orientari sunt inadmisibile.

Vad ca si tu raspunzi la intrebari ,ca un barbat adevarat...Cit despre fairplay,am vazut cum antipatiile tale subiective au impiedicat pe cineva sa participe la concurs...Da apreciez ca ai fost "barbat"si i-ai spus-o omului in fata...adicatelea prin Istvan :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Ian 2011, 19:12

semlecangheorghe scrie:Care "banii clubului"??Ca si aia de la cupa Baracuda?Ca si-au platit oamenii din buzunar cazarea ce le-ai promis-o??La promisiuni esti artist..mai greu la fapte...Da hai sa-ti zic asa una sa iti mearga la ficatei:

Fa tu federatia sa mearga,plateste ce zici ca platesti,si dupa aia,DACA,treaba merge bine ma inscriu si eu prin vre-un club de-al vostru...Ma poti opri??Daca da,inseamna ca nu merita sa ma inscriu in tentativa ta de federatie competitionala si am dreptate in tot ce zic...Daca nu ,o sa fii nevoit sa ma "sponsorizezi"si pe mine ca si pe oricare altul.....Care varianta iti convine??

Si apropo, :lol: :lol: te-a durut tare sutul luat in fund ,de la Cluj? :lol: :lol:
Mai baieti,
Ati inceput deja sa fabulati?
Am aflat si eu c-asi fi fost prin Cluj. M-a umflat rasul. Ia zii la ala cu sutul sa spuna cine este. Si in care buca la tras? Chiar credeti ca pe aici se practica miloaga? Miloaga o s-o practice altii. Punem pariu? :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 19:15

N-am zis ca ai fost in Cluj.Decit telefonic...Ca din prima n-ai avut curaj sa mergi...Dupa ce ai luat sutul ala "figurativ"ai vazut ca n-ai succes pe acolo...

.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 07 Ian 2011, 19:37

valistrati scrie:
semlecangheorghe scrie:
leba scrie:Gigi, cand te inscrii la WSB? :D

:roll: Hmmm,este o decizie grea ,deoarece clubul Drill mi-a facut deja o invitatie...si zau,nu stiu ce sa fac...
Gigiluta o fi vre-un post de carat scule vacant pe la Drill de au apelat tocmai la tine??? :lol: :lol: :lol:

Eu iti propun sa te bagi poate mai inveti si tu cite ceva de la baietii aia care intimplator sau nu au 2 campioni in rindurile lor.

Basca poate iti va sta mai bine imbracat in albastru decit in galben... :lol: :lol: :lol:
cum dracu ma? si Misu? :shock:
daca e asa misule poti sa vii oricind sa cari barci la noi 8) si le poti si umfla ca noi avem de alea clasice :wink:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 07 Ian 2011, 19:57

Dle.Popescu,eu nu am spus nimic de cap mare sau mic ,nici de obraz ,curat sau murdar,gros sau subtire,asa ca va rog sa pastrati limitele unei discutii civilizate !Daca sinteti asa de amabil,cum va stiu,nu vreti sa enumerati pe cei care au sarit sa se inscrie in asociatia sau clubul de care vorbiti? Va rog frumos sa va comportati asa cum pretindeti ca sinteti si nu asa cum va stie o lume intreaga !

Scrie răspuns