LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 13:51

Shoco , pe undeva cred ca socotelile tale sar gardul

spinningul de competitie in 2009 din taxele de participare , a strans matematic in 6 etape si cu o medie de vreo 60 de concurenti/ etapa 30 si ceva de mii de euro .....
deci taxe de participare nu costuri ....
si s-au platit si garle private .din banii astia ...
plus costurile unei competitii din barca sunt mai mari cu mult decat un fly pe parau...

costurile deplasarilor internationale nu le punem ca sunt altceva

la fel la crapari numa nada aruncata in garla de o echipa de crapari la un concurs ajunge la 1000 de euro deci acolo e alt film ....

eu cred ca , financiar ...fenomenul spinning e o gluma , si e dusa in spate de conurenti si va mai fi dus multa vreme .....cert si fara alte discutii
iar flaiul de competitie in moemntul asta , financiar ....nu e nici macar o anecdota in devenire
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 13:59

ovidiu14 scrie: te asigur ca oamenii care acum sunt , cei ce au fost si cei ce vor mai veni in randurile celor de la liga au spus , spun si vor spune multe in spinning , indiferent cui place sau nu ..iar rezultatele exista ...nu le poate ignora decat un ...om care e paralel cu competitia respectiva ....

am mai intalnit crapari care doreau sa decida soarta spinningului , nu cred ca muscarilor le-ar placea sa decida cei din spinning ....deci e un fel de fiecare cu a masii pana la un anumit nivel de implicare
cat despre fonduri , bani , finantari , bla bla bla
Ai dreptate,mare dreptate.
Asta ar trebui sa inteleaga toata lumea.
Oamenii capabili care stiu cu ce se mananca sunt tot aceeasi.Si vor fi in viitor.
De ignorat nu cred ca le ignora nimeni.E imposibil.
Numai unul care se limiteaza la imaginea unui om.

ovidiu14 scrie: ramane pe spatele ...voluntarilor si buzunarele lor ce se intampla crede-ma :))
Si asta e adevarat.
La urma urmei, cine va delimita standurile la concursuri, cine va face balizarea ,etc.
Stii cine ? Tot noi, tot cluburile, tot oamenii implicati si capabili.

Dar atata timp cat o masa mare de oameni capabili sunt dezorientati si indusi in eroare de tot felul de mesageri ai apocalipsei, cum crezi ca vor inainta lucrurile ?

Daca iti doresti ca domeniul tau sa nu fie gestionat de un crapar, asta ar trebui sa te determine si mai mult sa te implici...

In momentul de fata, parem niste povestitori fara treaba...

La noi la Politehnica se zicea asa :
"Cine stie meserie... face.Cine nu preda..." :)

Oare sa continue discutia asta inca un an, in acelasi punct ?

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 14:04

Sorin scrie: eu cred ca , financiar ...fenomenul spinning e o gluma , si e dusa in spate de conurenti si va mai fi dus multa vreme .....cert si fara alte discutii
iar flaiul de competitie in moemntul asta , financiar ....nu e nici macar o anecdota in devenire
Inclin sa iti dau dreptate.La fel sunt cam toate domeniile.
Daca cineva crede ca nu e asa, sa se compare atunci cu tarile care iau mereu laurii la toate concursurile.

Dar te asigur ca cifrele sunt cat se poate de reale.
Ti-am zis, inmulteste 50 oameni x 200 ron (insemnand : 3 zile cazare,mancare,deplasare,logistica,arbitraj,taxe ape).
Ajungi la 10.000 ron lejer.
DA, stiu sare in ochi.
Din pacate si noi am ramas :shock: .

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 14:13

se asigura cazare concurentilor pe 3 zile ?
pescuiasca si el va

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2011, 14:16

shoco scrie:Domnule Gheorghe, mi-ati demonstrat punctul de vedere.
Da, este adevarat, toate sunt scumpe, nimic nu merge bine, si Basescu si Boc sunt devina pentru toate.
Sculele de pescuit sunt prea scumpe si dumneavoastra nu puteti avea o viata mai buna.

Cum ziceam, imi cer scuze dar nu pot sa va aduc la realitate.

Unde am zis eu ceva de scule??N-ai inteles nimic ,domnule...Sau te faci ca n-ai inteles...Realitate?Care realitate ?Aia care ti-o insufla Popescu?Cu bugetari? :lol: :lol: Mai intii vad ca ,incerci sa ma incadrezi intr-un steroetip derizoriu,prin aluziile acelea ce se vor deosebit de subtile..Fapt ,care ascunde in sine lipsa de argumente...Si asta pentru ca nu ai raspuns la intrebarea :cum va realiza federatia lui Popescu recunoasterea F.I.P.S.,peste A.j.v.p.s.?Si doi la mina ,dumneata faci ,sau vei face parte din federatia care acum se formeaza??

Poate ,n-ai inteles asa ca iata care este p.m.d.v.:nu sint contra federatiei,sint pentru pescuitul de competitie ,pentru ca prin aceasta se poate ridica calitatea pescuitului in general la noi in tara....Nu sint insa incintat deloc de persoana care va incerca sa faca acest lucru deoarece faptele ei nu o recomanda.Ce am facut eu pentru competitie?Pai in general,m-am implicat si eu cum am putut din postura de incepator;
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... petitie/Ca am facut-o bine sau rau,nu stiu ,asa m-am priceput,insa in orice caz nu am o atitudine pasiva fata de fenomenul competitional...Si daca tot ai zis de lobby,bag seama ca atunci cind este vorba sa se faca la modul general de catre pescari,n-ai nimic contra,dar cind o fac eu ,cica am ceva cu Popescu,sau cum zice gunoiu ala de clona ,sint clona de Adelin.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 14:32

Sorin scrie:se asigura cazare concurentilor pe 3 zile ?
De regula , da.
Atat concurenti cat si arbitrii.
Rar se intampla sa fie la cort.
Crezi ca 200 de ron e mult ? :lol:
Asta incerc sa iti zic... e mult subventionat ! Din buzunarele noastre..
De acolo minusurile alea de care ziceam..

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 14:36

adica un organiztaor asigura cazare la toti concurentii si arbitrii pt 3 zile ?

pt ca daca vorbim de cheltuielile pe care le suporta u concurent din buzunar e una si daca vorbim de cheltuielile organizatorului e alta
pescuiasca si el va

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 14:41

Organizatorul suporta tot ce nu poate suporta concurentul.
Daca am pune si noi taxe de 400 ron la fiecare concurs, probabil s-ar ajunge pe zero.

Dar nu poti cere mai mult de 150-200 ron la un concurs.Asa am considerat noi.

Deci, concurentii pun fiecare suma respectiva si restul ii pune organizatorul.
Din buzunarul lui, pro bono, nici o recompensa, nula, nula.
Asa ... de fun :)

Cand pui la socoteala ca nu toti au bani de taxa de participare, ii mai sponsorizezi pe unii doar sa se adune lumea.
Si uite cum ajungi la deficite.

Organizator = si concurent.
Altfel, cine s-ar mai ocupa ?

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 14 Ian 2011, 14:42

:oops:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Ian 2011, 14:47

shoco scrie: Deci, concurentii pun fiecare suma respectiva si restul ii pune organizatorul.
Din buzunarul lui, pro bono, nici o recompensa, nula, nula.
Asa ... de fun :)

Cand pui la socoteala ca nu toti au bani de taxa de participare, ii mai sponsorizezi pe unii doar sa se adune lumea.
Si uite cum ajungi la deficite.

Organizator = si concurent.
Altfel, cine s-ar mai ocupa ?
Pare frumos ce zici tu Shoco. Dar am o intrebare foarte sincera : care e motivatia ? De ce le mai organizati ? Doar de dragul unei competitii chinuite ?
Nu e mai simplu si usor sa investesti acel viitor deficit din organizari intr-o participare proprie la un Open extern ?

Repet : doar intreb, fara a fi malitzios. Acum :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns