@shoco, koae, tu ai votat cu Base, n-am uitat
@razvan.m, acuma am citit mesajul cu linkurile legate de tiraj la reviste si am cateva mici precitari. Parerea mea este ca AVP se bucura si de o mostenire buna, care sa fim realisti, functioneaza in orice domeniu. Degeaba vin io maine si imi fac uzina de masini romanesti mai bune sau mai ieftine sau egale cu Dacia, ca romanu 50% va lua tot Dacia pe principiul: bai e tot romaneasca, asta macar o cunoaste. Apoi nu poti sa faci abstractie de 5-6 ani de activitate in care un brand a fost existent pe piata. Lumea se obisnuieste cu denumirea, stie ce sa caute, s-a scris in cele aproape 100 de numere multe lucruri, multe reclame, multe contracte, multe campanii si activitati, actiuni, tot ce vrei... oamenii care au fost implicati in ele tin la numele respecti. Apoi e turneul AVP care are acelasi nume desi nu cred ca s-au dat bani, eventual s-au luat. Apoi daca s-au dat galeti portocalii ce daca s-au dat si carlige de crap... ceilalti au dat tot o brosura dar cui ii place in tara asta sa citeasca... lasa c-o iau pe aia ca-mi da si carlige. Nu zic ca e buna sau ca e rea, nu vreau sa intru in conflicte cu nimeni, nu e problema noastra sau nu cred ca ar trebui sa fie tirajele. Asta e fix ca la OTV cand incepe emisiunea cu: sa vedeti ce i-am spart ieri la ora 20.00 pe aia de la PRO TV. Si tu si prietenii tai si de-ai mei ati scris la AVP si eu, eu acum scriu pentru SP, nu comentez, cel putin eu nu am ce comenta, dar nu mi se pare fairplay ca sa discutam NOI chestii de genul asta. legat de calitatea scrisurilor si asa mai departe nici atat. Faptul ca SP a lovit din primul numar 8000 mi se pare huge si aia e o dovada ca probabil, lumea vroia sa vada ce mai zice colectivul vechi si nu ma refer deloc la mine, ci la cei care scriu de la inceputul AVP. Sa intri pe piata fix cot la cot cu un traditional si cam de monopol, pentru ca pescar modern si ce mai e... alea sunt manifeste... mi se pare tare. Acum nu stiu daca asta denota ceva sau nu si nici nu ma intereseaza, dar daca analizam STRICT FAPTE pentru ca asa e frumos, eu chiar spun ca sunt cam pe-acolo. Si nu uita de ce am spus. Sunt cel putin 3-4 factori mari, de care SP nu beneficiaza si care s-ar putea sa fie chiar jumatate din tirajul AVP. Repet, nici asta nu zic ca e asa, da daca tot vorbeam de base si galeti, uite ca si ziaristi care se tin de renume, vezi Badea si altii, omit faptul ca votantii UDMR au stampilat invers (ei erau teoretic in coalitia initiala), ca diaspora s-a furat 90%, ca in tara au votat unii de 10 ori, ca s-au dat galeti, ca s-a numarat ca in plenul parlamentului si la voturi, in loc de 80-160 si asa a iesi 5 mil la 5,1 milioane. Nu l-au votat 5 mil pe Base stai linistit, dar asa a iesit. Io zic ca, poate n-au fost nici 4 mil cu tot cu tradatori. Cine zice ca l-au votat jumate nu stie cum sta realitatea.

Noi, om trai si-om vedea