discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

-
terrybill
- veteran

vad ca treaba devine SERIOAAAASAAAA....
orice asociatie, liga, federatie, existenta in Rom de azi e clar ca a pus mana(sau va pune) pe ceva bishtari. Prin ce mijloace, e de discutat.
Ce-o fi si cu asta, e de vazut. Se pare ca tot in ROM, merge perfect zicala "dupa razboi, multi VITEJI se-arata" si cand spun asta, cam stiu ce vorbesc.
As vrea si eu sa stiu, din pura curiozitate, cate cluburi contine FNPSR, si de asemeni, daca acelasi club poate fi activ si in Liga si in Federatie. Asa, din pura curiozitate... astept raspuns.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
SF
- veteran

Exact cum ma asteptam

, ca orice clona prinsa cu mata-n sac , nu-i in stare sa puna o poza , un portret clar
Dupa unele surse , adevaratul Stefan Popescu ar fi fugit cu banii de premii in Venezuela , la Caracas , unde incearca sa edifice Federatia Venezuelana de Pescuit General (

) . Si daca tot abandoneaza barca , s-o gandit ca pe criza asta nu-i vine rau un ban in plus , asa ca o vandut parola contului apsaalba unui probabil fost ziarist , cazut in dizgratie cam peste tot
Intalnirea intre cei doi ar fi avut loc la un anume spital din Bucuresti ,unde unu mergea la tratamente periodice iar celalalt ar avea domiciliu stabil si camesi gratis

-
terrybill
- veteran

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
StefanDinu
- veteran

-
apsalba scrie:Nu. Problema este sa te propuna cineva si sa te voteze membrii.
Il propun eu
apsalba scrie:Pot sa te asigur ca propunerile sunt in curs si in biroul federal or sa apara oameni la care nici nu te gandesti si unanim recunoscuti si apreciati.
Adica?
apsalba scrie:Din datele pe care le detin pana acum, sunt suficiente cluburi pentru a face doua divizii valorice.
S-a mai bazat unul pe datele detinute si a ramas cu buza umflata a doua zi dimineata
apsalba scrie:Cluburile care au considerat ca sunt prea bune sa participe la constituirea federatiei, se pot inscrie ulterior prin asociatiile judetene si a municipiului Bucuresti, care se vor infiinta dupa constituirea federatiei. Nu este o rusine sa participi si in etapele judetene si sa promovezi ulterior.
O noua dovada de urechism!
-
StefanDinu
- veteran

-
apsalba scrie:Propunerile le fac membrii fondatori, nu oricine. Plecati de la ideea ca federatia sportiva este o persoana juridica de drept privat.

Adica la timpuri noi tot noi? Care membrii fondatori? Ca nici act cnstitutiv nu aveti! Si nici personalitate juridica ... dar o dati de toti peretii cu ANS, AGVPS, FISP, CIPS !!!
-
apsalba
- veteran

Tu poti sa propui la liga. Acolo faci ce vrei.
Apropo, cand ai facut liga membrii fondatori erau deja inscrisi? Nu vezi ca esti pe miriste? Adunarea constitutiva, daca stii ce este aia, are loc pe 15 ianuarie 2011. Nu mai face pe naivul ca te descalifici in fata propriilor tai sustinatori.
PS In toata agitatia, ta incepi sa-mi devii simpatic. Din pacate lupti pentru o cauza pierduta, numai din cauza ta.
-
StefanDinu
- veteran

-
apsalba scrie:Din pacate lupti pentru o cauza pierduta, numai din cauza ta.
Cum spunea un om cunoscut si apreciat, timpul le va demonstra pe toate! Gandeste-te insa la ceva: cine este campionul cauzelor pierdute? Eu? Sau tu?
-
apsalba
- veteran

StefanDinu scrie:apsalba scrie:Din pacate lupti pentru o cauza pierduta, numai din cauza ta.
Cum spunea un om cunoscut si apreciat, timpul le va demonstra pe toate! Gandeste-te insa la ceva: cine este campionul cauzelor pierdute? Eu? Sau tu?
Deocamdata tu. Ai candidat la conducerea ligii fara sa cunosti propriu tau statut, in ceea ce priveste depunerea candidaturii. Vezi, ai avut ocazia sa devii si tu odata presedinte si ti-ai pus singur talpa. Ghinion.
PS Nu fi suparat. Stiu ca esti constient de necesitatea infiintarii federatiei. Ce iti lipseste este simtul orientarii. Risti sa devii o amintire in pescuit si ar fi pacat. Nu mai incerca sa-i tragi si pe altii dupa tine.
PPS Dl. Musteata si-a facut club; Clubul Sportiv Manjesti. Azi am avut o discutie cu dansul si mi-a confirmat ceea ce intuiam. Deja pescarii de spinning au inceput sa vina sa se legitimeze. Asta ca sa stii cum stai. Pescarii sportivi se duc acolo unde legea stabileste, nu unde cred unii ca-i pot tine cu forta sau cu vrajeli. Avem deja suficinte cluburi in care sa legitiman toti sportivii de competitie, fara a mai apela la alte cluburi. Interesant, nu?
-
StefanDinu
- veteran

-
Cineva spunea o chestie care se potriveşte şi în cazul tău: schimba-ţi sfătuitorii ca te informează prost!
In schim tu ai mari realizari: ai facut o asociatie pe care ai tarat-o prin tribunale si ti-au dat eject! Ai desfiintat AGVPS-ul! Ai facut o federatie pe care ai tarat-o prin aceleasi tribunale! Te-au parasit toti ca altfel iti dadeau si de aici eject! Acum te apuci de alt proiect! Desi ti-am spus din 2007 ca FNPSR nu o sa devina in veci federatie sportiva. Ai priceput in fine si tu!
Dar eu am mare intrebare: AI DE GAND SA FOLOSESTI SI ACESTA FEDERATIE PENTRU ATACA DIN TOATE POZITIILE AGVPS-UL ?
Ca tot stau si ma gandesc: ce te mana pe tine in lupta?
Pescar nu esti! Asa ca binele tacmei e o mare poveste.
Binele comun Nu e cazul. Te stim bine ce iti poate pielea pe partea asta!
Bani nu au sa prea fie! Toti banii aia care o sa vina "garla" o sa se duca pe salarii, chirii si alte cheltuieli curente si cand veti trage linie o sa vedeti ca mai raman 3 paie mici de impartit in patru zari.
Parerea mea: ai nevoie de o structura, de o mare armata in fruntea careia sa te pui si sa conduci lupta impotriva balaurului. Din orgoliu si din razbunare. Ca ai tot luat-o peste degete.