Uszkay Istvan Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARScris: Lun Iul 26, 2010 6:14 pm
Mesaje: 317 Concursul este "OPEN" din toate punctele de vedere. Din pacate, datorita relatiilor nu tocmai "ortodoxe" intre presedintele FNPSR si Alin Tudose, e clar ca Alin este un fel de ... "persona non grata" acolo si cu parere de rau spun ca nu va fi primit in concurs.
Eu personal ma consider impacat cu tine Aline, dar cu presedintele ... eventual numai daca te impaci tu!
Eu chiar i-am spus la Finala "B" ca ai vrea sa vii si tu si mi-a spus raspicat sa-ti transmit ca primeste pe oricine in afara de tine. Am vrut sa stii asta de la bun inceput si m-am bagat eu mijlocitor intre voi, dar se pare ca nu am avut succes!
I'm sorry! """"
Aici mi se pare un caz foarte clar de subiectivism,cu atit mai mult ca era un open.Ca sa vezi cine zice de mine ca sint subiectiv.Si daca la un ,open,Stefan Popescu ,procedeaza asa,firesc se ridica intrebarea cum se comporta in viitoarea federatie daca va fi presedinte...La vremuri noi ,tot noi....Aparenta asta de transparenta si democratie este infirmata de fapte ca cele de mai sus...Un precedent clar de subiectivism...sa nu permiti cuiva sa concureze pentru nu stiu ce clinchuri personale...Pai asta inseamna clar ,ca F.N.P.S.R.(ca ea a organizat openul),era de fapt ......Stefan Popescu...Vointa subiectiva a unui individ,se impune dictatorial.....

Naspa...Pai sa zicem ca federatia se constituie,au loc competitii,pe mine ca potential participant,ma stimuleaza astfel de fapte???Ce zici ,stefan Popescu,te cobori la nivelul meu sa imi explici???N-ai fost subiectiv acolo unde trebuia sa vorbeasca ,presedintele ,nu omul Stefan Popescu????
Si-Gi Lures wobblers&more..
.