LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 17:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De unde stii ca nu exista? Asteapta si tu putin si o sa vezi generalii.

PS AGVPSR nu mai exista. O sa afli si tu asta in curand. Ai facut un protocol cu un mort. :lol: :lol: :lol:
PPS Procesul verbal de pe www.lrs.ro spune altceva, si anume ce sustin eu. De ce nu s-au facut alegeri la AG de la Doripesco? :lol: :lol: :lol:
De aia. :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Ian 2011, 17:40

apsalba scrie:Dl. Musteata si-a facut club; Clubul Sportiv Manjesti. Azi am avut o discutie cu dansul si mi-a confirmat ceea ce intuiam. Deja pescarii de spinning au inceput sa vina sa se legitimeze. Asta ca sa stii cum stai. Pescarii sportivi se duc acolo unde legea stabileste, nu unde cred unii ca-i pot tine cu forta sau cu vrajeli. Avem deja suficinte cluburi in care sa legitiman toti sportivii de competitie, fara a mai apela la alte cluburi. Interesant, nu?
Nicidecum ... sunt declaratiile tale pe care nimeni nu le poate confiorma sau infirma. Ca daca ii dau lui Mustata telefon (desi exemplu este total nesemnificativ) o sa spuna ca s-au inscrie 3 pescari de spinning: el, baiatul lui si ginerele!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 17:42

Uszkay Istvan Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARScris: Lun Iul 26, 2010 6:14 pm

Mesaje: 317 Concursul este "OPEN" din toate punctele de vedere. Din pacate, datorita relatiilor nu tocmai "ortodoxe" intre presedintele FNPSR si Alin Tudose, e clar ca Alin este un fel de ... "persona non grata" acolo si cu parere de rau spun ca nu va fi primit in concurs.
Eu personal ma consider impacat cu tine Aline, dar cu presedintele ... eventual numai daca te impaci tu!
Eu chiar i-am spus la Finala "B" ca ai vrea sa vii si tu si mi-a spus raspicat sa-ti transmit ca primeste pe oricine in afara de tine. Am vrut sa stii asta de la bun inceput si m-am bagat eu mijlocitor intre voi, dar se pare ca nu am avut succes!
I'm sorry! """"

Aici mi se pare un caz foarte clar de subiectivism,cu atit mai mult ca era un open.Ca sa vezi cine zice de mine ca sint subiectiv.Si daca la un ,open,Stefan Popescu ,procedeaza asa,firesc se ridica intrebarea cum se comporta in viitoarea federatie daca va fi presedinte...La vremuri noi ,tot noi....Aparenta asta de transparenta si democratie este infirmata de fapte ca cele de mai sus...Un precedent clar de subiectivism...sa nu permiti cuiva sa concureze pentru nu stiu ce clinchuri personale...Pai asta inseamna clar ,ca F.N.P.S.R.(ca ea a organizat openul),era de fapt ......Stefan Popescu...Vointa subiectiva a unui individ,se impune dictatorial..... :shock: :shock: Naspa...Pai sa zicem ca federatia se constituie,au loc competitii,pe mine ca potential participant,ma stimuleaza astfel de fapte???Ce zici ,stefan Popescu,te cobori la nivelul meu sa imi explici???N-ai fost subiectiv acolo unde trebuia sa vorbeasca ,presedintele ,nu omul Stefan Popescu????
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Ian 2011, 17:43

apsalba scrie:PS AGVPSR nu mai exista. O sa afli si tu asta in curand. Ai facut un protocol cu un mort. :lol: :lol: :lol:
Spui asta de vre-o 5 ani ... da-i inainte probabil ca tu chiar crezi!

apsalba scrie:Procesul verbal de pe www.lrs.ro spune altceva, si anume ce sustin eu. De ce nu s-au facut alegeri la AG de la Doripesco? :lol: :lol: :lol: De aia. :lol: :lol: :lol:
diferenta dintre LRS si FRPS este ca LRS nu e de utilitate publica. Aca ca: nu e treaba ta ce ein LRS si cine ti-a povestit nu stie decat din povestite. Si sti ce inseamna o informatie la mana a doua?!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 17:46

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Dl. Musteata si-a facut club; Clubul Sportiv Manjesti. Azi am avut o discutie cu dansul si mi-a confirmat ceea ce intuiam. Deja pescarii de spinning au inceput sa vina sa se legitimeze. Asta ca sa stii cum stai. Pescarii sportivi se duc acolo unde legea stabileste, nu unde cred unii ca-i pot tine cu forta sau cu vrajeli. Avem deja suficinte cluburi in care sa legitiman toti sportivii de competitie, fara a mai apela la alte cluburi. Interesant, nu?
Nicidecum ... sunt declaratiile tale pe care nimeni nu le poate confiorma sau infirma. Ca daca ii dau lui Mustata telefon (desi exemplu este total nesemnificativ) o sa spuna ca s-au inscrie 3 pescari de spinning: el, baiatul lui si ginerele!
Ce te opreste sa-i dai un telefon? :lol: :lol: :lol: :lol:

semelcan,
daca pe tine te injura unul, tu il chemi si il pui la masa?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Ian 2011, 17:48

apsalba scrie:Ce te opreste sa-i dai un telefon? :lol: :lol: :lol: :lol:
Sper ca te sprijini pe alti generali in lupta ta ... macar aia la care ma gandesc eu au ceva abilitati.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 17:49

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:PS AGVPSR nu mai exista. O sa afli si tu asta in curand. Ai facut un protocol cu un mort. :lol: :lol: :lol:
Spui asta de vre-o 5 ani ... da-i inainte probabil ca tu chiar crezi!

apsalba scrie:Procesul verbal de pe www.lrs.ro spune altceva, si anume ce sustin eu. De ce nu s-au facut alegeri la AG de la Doripesco? :lol: :lol: :lol: De aia. :lol: :lol: :lol:
diferenta dintre LRS si FRPS este ca LRS nu e de utilitate publica. Aca ca: nu e treaba ta ce ein LRS si cine ti-a povestit nu stie decat din povestite. Si sti ce inseamna o informatie la mana a doua?!
Ia citeste:

http://voes.mfinante.ro/codfiscal/agent ... =105421439

Introdu in caseta goala 2351547

Daca tu care te pricepi sustii ca o persoana juridica poate fi inscrisa si in RC si RAF, s-a dus dracu legea din Romania. Baietii au murit de 20 de ani, dar nu s-a gasit nimeni sa le traga clopotele. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 17:52

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Ce te opreste sa-i dai un telefon? :lol: :lol: :lol: :lol:
Sper ca te sprijini pe alti generali in lupta ta ... macar aia la care ma gandesc eu au ceva abilitati.
Iti pun rabdarea la incercare. Nici tu nu faceai o echipa mai buna. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 17:55

Ti-ai verificat partenerii? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Ian 2011, 18:01

Tradatori si curve sunt peste tot ... nu o sa fac eu acum politie. Astea sunt metodele tale. Acum cum au tradat o odata or sa te tradeze si pe tine. Oricum pseudo-federatia ta este doar o lupta ...

Scrie răspuns