discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

zamfi scrie:.............Hai mai Adi ca de la tine aveam pretentii...
Legat de prietenie...Doamne ce usor ne jucam ,uneori, cu cuvintele ...
pretentii, nepretentii, dar eu nu il inghit pe individul asta si pace.
referitor la comentul meu........am vrut sa fie o gluma, daca nu a fost perceputa asa imi cer scuze (deja esti al doilea care nu imi intelege mesajul, deci e timpul sa tac

)
-
Zamfi
- veteran

adiwolf scrie:zamfi scrie:.............Hai mai Adi ca de la tine aveam pretentii...
Legat de prietenie...Doamne ce usor ne jucam ,uneori, cu cuvintele ...
pretentii, nepretentii, dar eu nu il inghit pe individul asta si pace.
referitor la comentul meu........am vrut sa fie o gluma, daca nu a fost perceputa asa imi cer scuze (deja esti al doilea care nu imi intelege mesajul, deci e timpul sa tac

)
Marele dezavantaj al forumurilor:nu se simt(intuiesc) nuantele...

Nici tu nu mi-ai inteles mesajul

Ma refeream la Fane ca se joaca usor cu cuvintele nu la tine...Si cand spuneam pretentii incercam sa-ti comunic ca tu ,care ma stii, iti poti imagina ca nu sunt prieten (in sensul corect al cuvantului) cu Fane. Cam atat.
Ps: se pare ca ai dreptate si ca e mai bine sa nu mai postez ...De altfel nici nu stiu ce m-a apucat sa mai scriu pe aici

Promit sa ma abtin.
Sa fiti iubiti!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
SVF
- veteran

La fel si eu Zamfi.Sper sa ma pot tine de cuvant.
-
jhonny
- veteran

LA MULTI ANI pentru toti pescarii si sa ne vedem la Alba Iulia pe 15 .01.2010 la Octavian Goga nr. 7. Ah, am uitat sa va anunt ca se dau premiile.....in cadru festiv. Vine numai cine are curajul, eu cel putin ma duc pentru ca sunt in somaj.
Eu va astept pe toti pagubitii sa.......discutam cu presedintele NOSTRU de la pescari.
-
apsalba
- veteran

INSTIINTARE
Cluburile sportive care au decis sa participe la constituirea FRPS sunt rugate sa contacteze grupul de initiativa pentru a contura forma finala a Actului constitutiv, astfel incat sa reducem timpul necesar redactarii acestuia. De asemenea sa se vina cu propuneri privind primele organe de conducere ale federatiei (presedinte, vicepresedinte, membrii biroului federal, presedintii de comisii, conform prevederilor din statutul care v-a fost comunicat). Relatii la tel. 0765840537
Stefan Popescu - presedintele grupului de initiativa
-
SF
- veteran

Cu criza asta ii greu la multi ! Fanica , de ce nu pui o poza clara cu mecla ta , poate sa gaseste careva sa recupereze banii baietilor

-
semlecangheorghe
- veteran

Popescu Stefan,doresc sa candidez la postul de presedinte .Ai ceva impotriva??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:Popescu Stefan,doresc sa candidez la postul de presedinte .Ai ceva impotriva??
Nu. Problema este sa te propuna cineva si sa te voteze membrii. Pot sa te asigur ca propunerile sunt in curs si in biroul federal or sa apara oameni la care nici nu te gandesti si unanim recunoscuti si apreciati. Multi din tarcovnicii de serviciu nu vor mai avea ce zice si vor constata ca federatia este o treaba serioasa. Din datele pe care le detin pana acum, sunt suficiente cluburi pentru a face doua divizii valorice. Cluburile care au considerat ca sunt prea bune sa participe la constituirea federatiei, se pot inscrie ulterior prin asociatiile judetene si a municipiului Bucuresti, care se vor infiinta dupa constituirea federatiei. Nu este o rusine sa participi si in etapele judetene si sa promovezi ulterior.
-
SF
- veteran

apsalba scrie: Pot sa te asigur ca propunerile sunt in curs si in birou or sa apara oameni la care nici nu te gandesti si unanim recunoscuti.
O sa-l vedem si pe Gerula pe acolo ?
Gigi , functia de presedinte nu-l intereseaza pe fanica , aia de trezorier insa ii alta mancare de peste
Fanica , lasa mesajele private in pace , pune poza in prim plan , doar nu ai de ce sa te ascunzi
A , si incearca sa umbli cu bani cash la tine , sa nu fie nevoiti sa-ti scoata un rinichi baietii

-
semlecangheorghe
- veteran

Io nu ca n-as participa la judetene....da pina acolo ii cale luuunga.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.