LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
1.Nu sint impotriva infiintarii unei federatii ADEVARATE.
2.Am ceva impotriva persoanei domniei tale,cum ar fi:-
-atitudinea dispretuitoare pentru cel care a incercat acea populare esuata.O atitudine neutra nu m-ar deranjat deloc.(Ce prosti is altii si ce competent sint eu)
-faptul ca vorbeste gura fara tine.Dovezi?Iata:cazul" factura",cind sa platesti ,ti-ai luat" avocat",si ai cautat tot felul de subtrefugii sa nu platesti.Faptul ca ai organizat o serie de concursuri ,ale caror premii nu le-ai platit.Le-ai organizat pe baza unor sume promise ,dar pe care nu le aveai...Vorbeste gura fara tine?Io zic ca da...Si mai vrei sa conduci destinele pescuitului de competitie,si inca pe perioade de 4 ani,ales pe baza unor proceduri complicate si greu repetabile...Da ce conteaza ,presedintele,nu?Ca asa a zis vuvuzeau ta surogat...Pai daca nu conteaza,de ce ai batut in nituri functia asta la federatia ta embrion???
-faptul ca ai propus ca masuri administrative tot felul de taxe pe piele pescarilor si a insotitorilor acestora...
-faptul ca nu esti pescar.
--faptul ca ai declarat (ce inteligent)ca pescuitul este o resursa neadministratasi ti-ai propus sa o "exploatezi"Asta nu condamn ,decit faptul ca tu ai inteles sa o exploatezi in interes propriu,ori resursa asta este a tuturor,nu a unor indivizi ca si tine..
-faptul ca minti in fata cu seninatate.Ai afirmat ca doresti binele pescarilor,fara vreun interes.Nu te cred.Pe baza faptului ca ai discreditat urit de tot pescuitul de competitie,prin lipsa seriozitatii in organizarea de concursuri(diurne neplatite,promisiuni legate de nada,cazare,etc,neonorate).
-Lipsa de consideratie fata de pescarii de competitie de buna credinta care ti-au dat girul prin prezenta si participarea lor,lipsa de consideratie ,care reiese din faptul ca nici macar nu ai venit sa explici ce se intimpla si eventual sa le ceri scuze si sa apelezi la rezonabilitatea lor.Eu asa as fi facut.
-Faptul ca esti un las ,lucru dovedit printre altele de aceea ca ai aruncat esecul si scandalul cupei Baracuda in spatele d-lui Diaconita,spalindu-te pe miini in felul acesta..
-Faptul ,ca fara sa-ti adresat vreo remarca negativa ,tie sau activitatii tale,te-ai legat in mod total nejustificat de aspectul fizic al unui prieten de-al meu,repet ,fara ca el sa-ti fi avut treaba pina atunci.Dar asta nu se pune,ca-i subiectiv.
Mai vrei?Mi se rupe mie de catalogarile tale si daca vei ajunge pe unde ti-ai propus in mine o sa ai opozitia.Ca sintem in democratie ,trebuie sa fie si opozitie,nu?Si asta cu atit mai mult cu cit ,din postura asta pot sa-i mai dau cite un bobirnac amical,aluia de se crede vuvuzea profesionista da cind colo nu-i decit o trompetica ruginita ridicata dintr-un colt uitat si plin de psaf,unde nimeni n-o baga in seama...
Vezi ca-i frig, la pescuit nu ma pot duce ,si am chef de polemici...Te tin balamalele??
Si cine ,si ce demers a PRELUAT??Adica a inceput cineva si a preluat altcineva??Despre ce vorbesti??
2.Am ceva impotriva persoanei domniei tale,cum ar fi:-
-atitudinea dispretuitoare pentru cel care a incercat acea populare esuata.O atitudine neutra nu m-ar deranjat deloc.(Ce prosti is altii si ce competent sint eu)
-faptul ca vorbeste gura fara tine.Dovezi?Iata:cazul" factura",cind sa platesti ,ti-ai luat" avocat",si ai cautat tot felul de subtrefugii sa nu platesti.Faptul ca ai organizat o serie de concursuri ,ale caror premii nu le-ai platit.Le-ai organizat pe baza unor sume promise ,dar pe care nu le aveai...Vorbeste gura fara tine?Io zic ca da...Si mai vrei sa conduci destinele pescuitului de competitie,si inca pe perioade de 4 ani,ales pe baza unor proceduri complicate si greu repetabile...Da ce conteaza ,presedintele,nu?Ca asa a zis vuvuzeau ta surogat...Pai daca nu conteaza,de ce ai batut in nituri functia asta la federatia ta embrion???
-faptul ca ai propus ca masuri administrative tot felul de taxe pe piele pescarilor si a insotitorilor acestora...
-faptul ca nu esti pescar.
--faptul ca ai declarat (ce inteligent)ca pescuitul este o resursa neadministratasi ti-ai propus sa o "exploatezi"Asta nu condamn ,decit faptul ca tu ai inteles sa o exploatezi in interes propriu,ori resursa asta este a tuturor,nu a unor indivizi ca si tine..
-faptul ca minti in fata cu seninatate.Ai afirmat ca doresti binele pescarilor,fara vreun interes.Nu te cred.Pe baza faptului ca ai discreditat urit de tot pescuitul de competitie,prin lipsa seriozitatii in organizarea de concursuri(diurne neplatite,promisiuni legate de nada,cazare,etc,neonorate).
-Lipsa de consideratie fata de pescarii de competitie de buna credinta care ti-au dat girul prin prezenta si participarea lor,lipsa de consideratie ,care reiese din faptul ca nici macar nu ai venit sa explici ce se intimpla si eventual sa le ceri scuze si sa apelezi la rezonabilitatea lor.Eu asa as fi facut.
-Faptul ca esti un las ,lucru dovedit printre altele de aceea ca ai aruncat esecul si scandalul cupei Baracuda in spatele d-lui Diaconita,spalindu-te pe miini in felul acesta..
-Faptul ,ca fara sa-ti adresat vreo remarca negativa ,tie sau activitatii tale,te-ai legat in mod total nejustificat de aspectul fizic al unui prieten de-al meu,repet ,fara ca el sa-ti fi avut treaba pina atunci.Dar asta nu se pune,ca-i subiectiv.
Mai vrei?Mi se rupe mie de catalogarile tale si daca vei ajunge pe unde ti-ai propus in mine o sa ai opozitia.Ca sintem in democratie ,trebuie sa fie si opozitie,nu?Si asta cu atit mai mult cu cit ,din postura asta pot sa-i mai dau cite un bobirnac amical,aluia de se crede vuvuzea profesionista da cind colo nu-i decit o trompetica ruginita ridicata dintr-un colt uitat si plin de psaf,unde nimeni n-o baga in seama...
Vezi ca-i frig, la pescuit nu ma pot duce ,si am chef de polemici...Te tin balamalele??
Si cine ,si ce demers a PRELUAT??Adica a inceput cineva si a preluat altcineva??Despre ce vorbesti??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
La scurt timp dupa infiintarea apsalba, scarbit de trantorul ajvps din judetul meu, am simtit nevoia unei schimbari. Dincolo de vanzarea de permise se vorbea despre ecologizari, populari si cursuri de initiere in pescuit pt copii. Imi doream sa particip si am participat.
Am strans multi saci de gunoaie, dar Stefan (voi il stiti mai bine ca Fane, Fane Facatura etc) nu a mai trimis masina care trebuia sa le ridice, asa cum ne-a fost vorba. Fotografiile pentru site si cativa membri noi pt asociatie au fost suficienti.
Am iesit cu cei mici pe malul apei pt a tine cursurile de initiere in pescuit. Era nevoie de o varga, o pluta, un carlig...Am donat toate sculele mele, iar cand s-au terminat Stefan s-a facut nevazut. Pozele i-au fost suficiente.
Populari...canci!
Nu trebuie sa-mi spuna nimeni cine e Stefan Popescu din Alba. Stiu deja. Ma SPERIE gandul ca mai exista oameni care nu stiu cine e...si sunt SCARBIT de gandul ca mai exista oameni ca el.
Am strans multi saci de gunoaie, dar Stefan (voi il stiti mai bine ca Fane, Fane Facatura etc) nu a mai trimis masina care trebuia sa le ridice, asa cum ne-a fost vorba. Fotografiile pentru site si cativa membri noi pt asociatie au fost suficienti.
Am iesit cu cei mici pe malul apei pt a tine cursurile de initiere in pescuit. Era nevoie de o varga, o pluta, un carlig...Am donat toate sculele mele, iar cand s-au terminat Stefan s-a facut nevazut. Pozele i-au fost suficiente.
Populari...canci!
Nu trebuie sa-mi spuna nimeni cine e Stefan Popescu din Alba. Stiu deja. Ma SPERIE gandul ca mai exista oameni care nu stiu cine e...si sunt SCARBIT de gandul ca mai exista oameni ca el.
eu nu reusesc sa inteleg o chestie ... toata lumea (sau aproape toata lumea) stie de ce este in stare acest individ, i se stie istoria foarte bine si se cunosc intentiile personajului dupa ce va forma asa zisa federatie sau cum naiba io spune dar vin cu intrebarea ... DE CE NU FACE NIMENI NIMIC pentru a il impiedica? ... aici nu ma refer la persoane (asemeni mie) pe care ii doare capul de concursuri sau alte minuni de genul asta, fac referire in mod special la oamenii care au o oarecare influenta si care ar putea face ceva ...
... mai bine ar incerca ceva inainte de a fi prea tarziu ... vorba aia, degeaba se spurca pe forumuri cand faptele vorbesc ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Respecte Sorine pentru toate actiunile care le-ai intreprins (ecologizare,indrumare copii)si care sigur o sa le mai faci si pe viitor.Cat despre restul....mhhh,cel putin jenant.sorin tot scrie:La scurt timp dupa infiintarea apsalba, scarbit de trantorul ajvps din judetul meu, am simtit nevoia unei schimbari. Dincolo de vanzarea de permise se vorbea despre ecologizari, populari si cursuri de initiere in pescuit pt copii. Imi doream sa particip si am participat.
Populari...canci!

Pai nu prea am ce sa explic Fane...Ca eu zic ca ,totusi, e mult spus prietenie.Am putin prieteni sa stii ...Fara suparare! Amici insa pot fi mai multi . Eu incercam o detensionare a topicului in preajma sarbatorilor dar vad ca sunteti prea incrancenati...Pacat!De altfel asta e tara ,astia suntem ,nu cred ca are rost sa mai pierd timpul pe acest topic.PS Am onoarea sa ma bucur de prietenia ta. Explica-i asta si lui razvan m.
Cu scuzele de rigoare pentru interventia mea " de sarbatoare"

Totusi eu am sa va doresc la toti un sincer La Multi Ani (fara sa se auda scrasnet de masele...

O zi deosebita!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Domnule Popescu indraznesc sa intervin si eu si va intreb cum v-ati propus dumneavoastra sa realizati aceasta cu toate suspiciunile si remarcile ce va sunt potrivnice? Se pare ca nu numai aici aveti contestatari. Intreb acestea fiind direct interesat de a adera cu clubul meu la aceasta federatie. Astept un raspuns inainte de a trage alte concluzii. Multumesc si La multi ani!apsalba scrie:semelcangheorghe,
Esti impotriva infiintarii federatiei sau impotriva celor care au preluat acest demers?
Rapunsul la aceste doua intrebari ar elucida multe.
Daca esti impotriva infiintarii federatiei ar trebui sa ai un mptiv serios, bazat pe argumente solide. Nu vad care ar fi acelea.
Daca esti impotriva celor care se ocupa de asa ceva, tine doar de subiectivism si nu poate fi argumentat logic. Parerea mea este ca vorbeste gura fara tine. Cred ca iti place sa te auzi vorbind. Incearca la oglinda.
- StefanDinu
- veteran
Imi place sa cred ca e bine sa invatam din trecut ... asa ca:
- Mesaj din 02.01.2007 9:35 - forum AvPapsalba scrie:Domnule Rosioru,
Fiti macar corect si spuneti ca la discutia de la Bucuresti noi am venit cu o propunere de statut, sa avem o baza de discutie, pe cand dumneavoastre ati venit cu mana in buzunar. Federatia noastra este infiintata, functioneaza legal si va fi inregistrata la ANS luna aceasta, asta ca sa nu mai vindeti povesti la pescari.
- StefanDinu
- veteran
- Mesaj din 10.01.2007 9:05 pm - forum AvPapsalba scrie:Subscriu. Cu o singura observatie; nu popescu intra in cips, ci FNPSR. Inca o precizare; refuz orice functie in FNPSR. (Dupa toata vanzoleala cu AGVPS, s-ar putea sa ma impuste vreun vanator frustrat. Am primit ceva aluzii.)
Ca ziarist documentat, nu stiti nici un campion mondial din conducerea AGVPS? (Bentu e doar o amintire)
Mai fac un pariu (pe o bere). Pariez ca FRPS nu se va infiinta niciodata. Cine se prinde?
- StefanDinu
- veteran
- Mesaj din Vin 26.01.2007 7:57 am - forum AvPapsalba scrie:Domnule dinu,
La ultimul topic sunt slabe sperante sa primiti un raspuns concret. In ceea ce priveste competenta organizarii de competitii, va rog sa aveti putina rabdare, fiindca in curand va apare web site-ul FNPSR (care va lansat in curand) si veti avea posibilitatea sa vedeti calendarul competitional, regulamentele de competitie pe specialitati, locatiile concursurilor zonale si nationale, si in urma acestor documente va rugam sa va exprimati daca suntem capabili sa organizam o competitie. Vreau sa va asigur ca cei care se vor ocupa de acest sector sunt pescari de competitie recunoscuti. Nu se limiteaza competenta la doar cativa pescari, care au avut ocazia, in urma unor comprimisuri, sa aduca rezultate. Va garantez ca in cativa ani, dupa ce competitia va selecta pe cei mai buni, multi dintre actualii campioni vor fi doar o amintire.
Am afirmat si sustin ca AGVPS este o adunatura de infractori, si voi dovedi asta. Compromisurile nu se fac cu hotii.
Ce baza materiala pune la bataie FRPS? Noi avem deja prin asociatiile noastre (nu toate) baza materiala proprie(balti,lacuri, contracte pe bazine naturale,etc). Daca se bazeaza doar pe baltile din Bucuresti,sa o spuna. Cred ca toti pescarii au nevoie de o sansa sa se afirme. Probabil ca asta nu convine.