LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Dec 2010, 13:32

apsalba scrie:Nu vrei sa verifici? Intreaba la orice federatie sportiva cine legitimeaza sportivii. Sau intreaba la ANS, singura autoritate competenta. Eu de acolo stiu. :lol:

PS Un limbaj decent ridica respectul pentru cel care il foloseste. Incepusem sa cred ca iti revenisesi, dar vad ca si eu mai am scapari.
Eu nu verific la ANS ... eu verific în lege. Practic orice sportiv este legitimat de fiecare club în parte, iar contractele sportive sunt înregistrate la federaţie pentru a exista unica legitimare. Dar este o practica şi nu o reglementare legala.

Eu ma refeream însă la ART. 28:
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Dec 2010, 13:34

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Daca -i asa treaba ,faceti voi federetia,si aratati-ne pe cine o sa legitimati drept pescari sportivi de competitie.....Daca merge bine,o sa ma inscriu si eu ,este dreptul meu ,nu???? :lol:
Nu ai niciun drept. Daca se gaseste vreun club sa te inscrie la cerere si in baza unui act semnat intre parti sa-ti solicite legitimarea, este altceva. Doar cluburile pot solicita legitimarea sportivilor. Este un pic mai complicata chestia asta cu federatia. Sportivii legitimati de cluburi au drepturi si obligatii.
Sa nu confunzi membrii cluburilor cu sportivii legitimati. Ar fi ca si cum Steaua l-ar folosi pe Gigi Becali ca varf de atac.
Interesant, nu?

Pai normal ca printr-un club ,nici nu ma gindeam atfel...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Dec 2010, 13:37

Art. 28 este fumat demult. Pescuitul sportiv este antic vechi si dedemult, din moment ce ANS elibereaza CIS-uri pentru Cluburi. Singura care lipseste este federatia, pe care unii se codesc sa o infiinteze, ba chiar ii canta prohodul inaite de a se naste.
Nu fiti ingrijorati, se va infiinta la data stabilita.
Vad ca nu pricepi ca nu cluburile legitimeaza sportivii. Dar te vei convinge cu timpul.
PS Daca ai vreun prieten, sportiv legitimat pe la vreun club inscris intr-o federatie, roaga-l sa-ti arate legitimatia. Vezi ce scrie pe ea. Simplu.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Dec 2010, 13:52

Scrie:
"ROMÂNIA
Ministerul sportului
Federaţia Romana de Pescuit Sportiv
Clubul Sportiv "Bafta ÅŸi Succes"
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Dec 2010, 13:54

StefanDinu scrie:Scrie:
"ROMÂNIA
Ministerul sportului
Federaţia Romana de Pescuit Sportiv
Clubul Sportiv "Bafta ÅŸi Succes"

:lol: :lol: Simplu ,nu??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Dec 2010, 14:04

Banuiam eu ca stiti si faceti doar pe naivii.

Multumim de urari. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Dec 2010, 15:12

Ce faci mah hotule de competitie iar ai aparut, sa-ti fie rusine pentru ce ai facut in 2010 si anii anteriori. Anul care vine sa te gaseasca fara nici un ban...furat. Mi-am permis aceste urari pentru ca ne cunoastem personal. Hai pa pa .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Dec 2010, 17:43

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 24th, 2010, 8:20 am
:lol: :lol: :lol:
Care AGVPS? Ca eu stiu vreo trei cu numele asta.

popescu stefan
membru nou

...poate AGVPS-ul ala la care tre sa le platesti daune ,ca ai pierdut procesul cu ei....

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Dec 2010, 20:34

apsalba scrie:. Singura entitate care poate organiza competitii oficiale este federatia. Afilierea la organismele internationale nu se poate face inaintea constituirii si doar dupa si cu avizul ANS. Cred ca este evident. Legea expliciteaza acest aspect..
Bre ,
CIPS FIPS nu specifica decat ca ei accepta o singura entitate dintr-o tara , nu specifica ca ar fi vreo federatie , adica poate fi si o asociatie !
Daca te uiti putin prin lumea sporturilor si ai un minim de normal o sa-ti dai seama ca pescuitul este paralel cu ANS , nu poti sa bagi pescuitul drept sport , eventual castingu .

Oricum , ii hilara faza , avem niste ape de tot rahatu si noi umblam dupa lauri internationali , vorba vine :wink: , daca chiar am dori un pic de apreciere pe afara ar fi destul sa furam mai putin , sa nu aruncam gunoaie in toate raurile din tara si dinastea !
Rupti in fund da cu nasu pe sus , astia sintem :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Dec 2010, 19:19

,,"In buzunarul cui am bagat eu mana? Premiile pentru competitiile din acest an se vor da, fiti convins.""

" Dolce farniente".ai????.Brae, trecu anu si premiile nu se dadura.Asta daca nu le dai cumva pe Revelion.Ca moshu, n-a avut nimic in traista.Si daca le-ai da la anu,se cheama ca ,pentru" competitiile din acest an",premiile se dau ....."mai la anu "........si" La Multi Ani".

Io zic ca asta ar trebuii sa fie in capu listei acolo la prima adunare constitutiva a federatiei.Si la pct-ul doi, Mister Gerula,magnificul,v-a demonstra cum ,M.T.S.,v-a obliga A.J.V.P.S.,sa semneze un parteneriat ,pentru reprezentarea F.I.P.S,-,C.I.P.S.Daca nuuu,atunci ,dragilor v-a trebuii sa demostrati timp de trei ani ca aveti activitate competitionala...Cu nume grele ,CA aDRIAN nICULAE-champion of ...Rogojesti,treaba va fi simpla.....Fir intins asadar,tuturor..

.

Scrie răspuns