LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si de aici se vede cat il intereseaza pe Fane de fapt pescuitul de competitie. Daca il preocupa cat de cat, firesc era sa organizeze competitii (mai exact campionate pe ramuri de pescuit sportiv) timp de minim trei si apoi isi putea pune problema constituirii federatiei. E clar ca pe el il intereseaza altceva. De fapt a si declarat in presa ca nu il prea pasioneaza pescuitul, ci managementul resursei (a se citi al masei de fraieri) ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Domnule Mihuta,razvan m. scrie:Si de aici se vede cat il intereseaza pe Fane de fapt pescuitul de competitie. Daca il preocupa cat de cat, firesc era sa organizeze competitii (mai exact campionate pe ramuri de pescuit sportiv) timp de minim trei si apoi isi putea pune problema constituirii federatiei. E clar ca pe el il intereseaza altceva. De fapt a si declarat in presa ca nu il prea pasioneaza pescuitul, ci managementul resursei (a se citi al masei de fraieri) !
Ma cheama Popescu, iar fane sunt pentru prietenii apropiati. Nu-mi aduc aminte sa va numarati printre ei.
Se vede din abordarea dumneavoastra ca nu intelegeti scopul unei federatii sportive. Atfel erati pana acum unul dintre initiatorii constituirii ei. Nici cu legea nu va descurcati bine, desi unii au pretentii de la dumneavoastra prin prisma meseriei pe care o profesati.
Daca considerati ca o federatie (uniune de persoane juridice) se confunda cu un om, sunteti intr-o eroare regretabila. O sa constatati ca in structura de conducere a federatiei se vor gasi oameni care au ceva de spus in domeniul competitiei, dar si oameni care vor trebui sa-si dedice integral timpul acestui scop. Sunt convins ca pentru dumneavoastra nu conteaza decat competitia, partea de organizare a structurii in sine fiind pe planul doi. Daca pescuitul sportiv in Romania nu produce pescari sportivi de performanta este si pentru faptul ca pescuitul sportiv juvenil practic nu exista. Eforturile catorva entuziasti nu sunt suficiente.
Oricum, federatia ce se va infiinta stie ce obiective are si ele vor fi duse la indeplinire. Cu sau fara voia dumneavoastra. Nu ar strica sa mai faceti o lectura a legii nr. 69/2000, in integralitatea ei, nu doar la capitolul constituirii structurilor sportive. Ar fi instructiv.
La multi ani!
- semlecangheorghe
- veteran
Fane, fiind forumist de ani buni, nu cred ca mai e nevoie sa iti spun eu ca in discutiile virtuale uzanta e ca interlocutorii isi vorbesc la persoana a doua singular, fara formule sau pronume de politete inutile sau alte floricele, care ar ingreuna inutil comunicarea.
Acesta fiind obiceiul si atat timp cat noi doi nu am convenit sa procedam altfel, te rog nu te mai obosi sa imi vorbesti cu domnule si dumneavoastra.
Pe de alta parte, eu ti-as fi spus pe nickname, adica apsalba, daca nu as fi stiut ca acesta e numele unei asociatii pe care nu o mai reprezinti din motive cunoscute. Am vazut ca baietii iti spun Fane, Fane Factura, Fane Facatura, Fane Factura Facatura etc fara sa te superi pe vreunul. Eu ti-am zis mai simplu, Fane. Popescu mi se pare prea cu "escu".
Dar daca modul inedit in care mi te-ai adresat nu vine din considerarea pe care mi-o porti, ci este o incercare de a ma pune la respect, atunci ma vad constrans sa iti spun franc ca respectul nu se castiga prin revendicari de genul acesta, ci prin fapte. Iar faptele ti le stim...
Acesta fiind obiceiul si atat timp cat noi doi nu am convenit sa procedam altfel, te rog nu te mai obosi sa imi vorbesti cu domnule si dumneavoastra.
Pe de alta parte, eu ti-as fi spus pe nickname, adica apsalba, daca nu as fi stiut ca acesta e numele unei asociatii pe care nu o mai reprezinti din motive cunoscute. Am vazut ca baietii iti spun Fane, Fane Factura, Fane Facatura, Fane Factura Facatura etc fara sa te superi pe vreunul. Eu ti-am zis mai simplu, Fane. Popescu mi se pare prea cu "escu".
Dar daca modul inedit in care mi te-ai adresat nu vine din considerarea pe care mi-o porti, ci este o incercare de a ma pune la respect, atunci ma vad constrans sa iti spun franc ca respectul nu se castiga prin revendicari de genul acesta, ci prin fapte. Iar faptele ti le stim...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Ce fapte sti? Astea vehiculate pe forum?
PS Sunt membru fondator al APS Alba, nu am renuntat si nu mi s-a retras aceasta calitate. Faptul ca nu mai detin functia de presedinte denota faptul ca democratia functioneaza. Nimeni nu se naste si nu moare intr-o functie.
PPS Oamenii inteligenti dezbat idei; oamenii medii discuta despre evenimente; mediocrii discuta despre altii. Ghicesti citatul?
PS Sunt membru fondator al APS Alba, nu am renuntat si nu mi s-a retras aceasta calitate. Faptul ca nu mai detin functia de presedinte denota faptul ca democratia functioneaza. Nimeni nu se naste si nu moare intr-o functie.
PPS Oamenii inteligenti dezbat idei; oamenii medii discuta despre evenimente; mediocrii discuta despre altii. Ghicesti citatul?
Asta este o chestie interesantaPopescu mi se pare prea cu "escu".

Fane nici la tine nu ma refeream ( sa nu ma pui sa-ti zic d-le Popescu ca mor!

La multi ani!
Ps:Fane cand faci federatia aia sa ma inviti si pe mine si pe Razvan si pe Semlecan sa bem un pahar de vin bun! Daca nu aduc ei vin de Minis (cadarca ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Stii ca esti binevenit tot timpul. Apropo, am infiintat Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia, cu CIS, autorizatie si celelalte, pentru pescuit de competitie. Vezi ca saptamana viitoare dam un anunt la ziar pentru inscrieri. Infiintam si primul centru de pescuit pentru copii. Avem deja locatia. Balta de la Cerbu Arini, pe malul raului Sebes. Intre Alba Iulia si Sebes.
La multi ani!
PS Am onoarea sa ma bucur de prietenia ta. Explica-i asta si lui razvan m.
La multi ani!
PS Am onoarea sa ma bucur de prietenia ta. Explica-i asta si lui razvan m.
- semlecangheorghe
- veteran
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Decembrie 29th, 2010, 1:54 pm
Pot dovedi ca nu este asa, aderand la FRPS, singura forma legala de asociere. Invitatia le-a fost tranmisa si lor, ca la toate celelalte cluburi din LRS.popescu stefan
membru nou
Asta-i mai nou, noua metoda de "convertire"Deci ,mesajul ar cam fi asta:dovedeste ca esti "liber" aderind la F.R.P.S.Asta da metoda de politician abil.Si folosita si de catre ziaristi(ratati in general).Pot sa va mai dau un exemplu:
_"Orice om inteligent ,isi da seama ca....."Deci, daca tu ,auditoriul ,esti cumva de alta parere,adio,nu mai esti inteligent,esti opusul,adica prost..Deci vrind nevrind cel care foloseste tactica asta iti impune abil propria viziune asupra unui subiect...
Ei, asta este metoda folosita si mai sus,"dovedeste ca esti liber,aderind la noi"
Si io care cedeam ,in naivitatea mea,ca argumentele la infiintarea unei federatii seriaose(au mai fost ele pina acu ,da n-au fost serioase nu s-au tinut de treaba),ar fi competenta ,seriozitatea,realizarile recente...Cum ar fi organizarea si efectuarea de campionate,sisteme organizatorice in continua perfectionare etc..Nitt,argumentele NU SINT FAPTE,argumentele sint de fapt MANIPULAREA,si firesc se ridica intrebarea;ce se ascunde in spatele intentiilor declarative aparent onorabile ,sustinute insa din spate de o manipulare josnica a "gruparii Popescu-Niculae",si nu de fapte concrete ,palpabile..???
de popescu stefan pe Decembrie 29th, 2010, 1:54 pm
Pot dovedi ca nu este asa, aderand la FRPS, singura forma legala de asociere. Invitatia le-a fost tranmisa si lor, ca la toate celelalte cluburi din LRS.popescu stefan
membru nou
Asta-i mai nou, noua metoda de "convertire"Deci ,mesajul ar cam fi asta:dovedeste ca esti "liber" aderind la F.R.P.S.Asta da metoda de politician abil.Si folosita si de catre ziaristi(ratati in general).Pot sa va mai dau un exemplu:
_"Orice om inteligent ,isi da seama ca....."Deci, daca tu ,auditoriul ,esti cumva de alta parere,adio,nu mai esti inteligent,esti opusul,adica prost..Deci vrind nevrind cel care foloseste tactica asta iti impune abil propria viziune asupra unui subiect...
Ei, asta este metoda folosita si mai sus,"dovedeste ca esti liber,aderind la noi"

Si io care cedeam ,in naivitatea mea,ca argumentele la infiintarea unei federatii seriaose(au mai fost ele pina acu ,da n-au fost serioase nu s-au tinut de treaba),ar fi competenta ,seriozitatea,realizarile recente...Cum ar fi organizarea si efectuarea de campionate,sisteme organizatorice in continua perfectionare etc..Nitt,argumentele NU SINT FAPTE,argumentele sint de fapt MANIPULAREA,si firesc se ridica intrebarea;ce se ascunde in spatele intentiilor declarative aparent onorabile ,sustinute insa din spate de o manipulare josnica a "gruparii Popescu-Niculae",si nu de fapte concrete ,palpabile..???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
semelcangheorghe,
Esti impotriva infiintarii federatiei sau impotriva celor care au preluat acest demers?
Rapunsul la aceste doua intrebari ar elucida multe.
Daca esti impotriva infiintarii federatiei ar trebui sa ai un mptiv serios, bazat pe argumente solide. Nu vad care ar fi acelea.
Daca esti impotriva celor care se ocupa de asa ceva, tine doar de subiectivism si nu poate fi argumentat logic. Parerea mea este ca vorbeste gura fara tine. Cred ca iti place sa te auzi vorbind. Incearca la oglinda.
Esti impotriva infiintarii federatiei sau impotriva celor care au preluat acest demers?
Rapunsul la aceste doua intrebari ar elucida multe.
Daca esti impotriva infiintarii federatiei ar trebui sa ai un mptiv serios, bazat pe argumente solide. Nu vad care ar fi acelea.
Daca esti impotriva celor care se ocupa de asa ceva, tine doar de subiectivism si nu poate fi argumentat logic. Parerea mea este ca vorbeste gura fara tine. Cred ca iti place sa te auzi vorbind. Incearca la oglinda.