LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2010, 17:02

Vax ! Astea sunt minciuni din campaniile electorale trecute... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Dec 2010, 17:40

gigi

adauga aici si formele parsive si mizerabile ale acestui personaj metode de manipulare in masa folosite repetitiv si obsesiv. Ameninta oamenii sa aiba grija ca raman pe dinafara, ca o sa vada ei daca nu se alatura acum la prostia lui :lol: :lol: :lol: plus jignirile de rigoare adresate cu ani in urma catre toti cei care au contribuit la popularea cu pestravi

el este un fel de

http://www.youtube.com/watch?v=VXA6lNqNff4

sau

http://www.youtube.com/watch?v=LKbUOeMuvtk

apare doar la poze si dispare fara sa fi facut nimic

:lol: :lol: :lol:

io cred ca se incadreaza la capitolul Mister Fishing Universe Romania
Faneee, ia d'aci cu dedicatie

http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2010, 18:04

[quote="sorin tot"]La scurt timp dupa infiintarea apsalba, scarbit de trantorul ajvps din judetul meu, am simtit nevoia unei schimbari. Dincolo de vanzarea de permise se vorbea despre ecologizari, populari si cursuri de initiere in pescuit pt copii. Imi doream sa particip si am participat.
Am strans multi saci de gunoaie, dar Stefan (voi il stiti mai bine ca Fane, Fane Facatura etc) nu a mai trimis masina care trebuia sa le ridice, asa cum ne-a fost vorba. Fotografiile pentru site si cativa membri noi pt asociatie au fost suficienti.
Am iesit cu cei mici pe malul apei pt a tine cursurile de initiere in pescuit. Era nevoie de o varga, o pluta, un carlig...Am donat toate sculele mele, iar cand s-au terminat Stefan s-a facut nevazut. Pozele i-au fost suficiente.
Populari...canci!

Fane de asta ce zici???Asta-i parerea concitadinilor tai depsre tine???Si ei s-au trezit vorbind??Si lor le place sa vorbeasca in "oglinda"??Ei ,dragule ,noi sintem "oglinda "ta.Uita-te bine,chiar daca nu-ti place ce vezi...

Sorin ,eu am sesizat demult cliseul.Daca o sa urmariti filmuletul de la premiera concursului Baracuda,ve-ti vedea ,ca , defapt,el "pozeaza",si folosindu-se de aceasta "imagine"creata pe spatele participantilor,spera sa ia haturile competitionale......
Cum este posibil ,ca unul care are un proces in spate ca n-a platit premiile,sa infiintezeze o federatie.??? :shock:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2010, 18:07

pikeman scrie:gigi

adauga aici si formele parsive si mizerabile ale acestui personaj metode de manipulare in masa folosite repetitiv si obsesiv. Ameninta oamenii sa aiba grija ca raman pe dinafara, ca o sa vada ei daca nu se alatura acum la prostia lui :lol: :lol: :lol: plus jignirile de rigoare adresate cu ani in urma catre toti cei care au contribuit la popularea cu pestravi

el este un fel de

http://www.youtube.com/watch?v=VXA6lNqNff4

sau

http://www.youtube.com/watch?v=LKbUOeMuvtk

apare doar la poze si dispare fara sa fi facut nimic

io cred ca se incadreaza la capitolul Mister Fishing Universe Romania
Faneee, ia d'aci cu dedicatie

http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0

Pikeman ,foarte sugestiv filmuletul.. :lol: :lol: :lol: :lol: Unde naiba l-ai gasit,parca ii facut la comanda.. :lol:

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2010, 18:13

zamfi scrie:
Totusi eu am sa va doresc la toti un sincer La Multi Ani (fara sa se auda scrasnet de masele... :lol: ) si sper ca Cel de sus sa va dea puterea de a va intelege unii pe altii .
O zi deosebita!

Tulai Zamfi, tocmai la pagina cu numarul magic 69ai vrut tu sa transmiti un mesaj de" sa va aveti ca fratii" :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2010, 18:22

Faza e ca noi il intelegem, el insa nu vrea sa ne inteleaga nicicum. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2010, 18:32

elias scrie:
zamfi scrie:
Totusi eu am sa va doresc la toti un sincer La Multi Ani (fara sa se auda scrasnet de masele... :lol: ) si sper ca Cel de sus sa va dea puterea de a va intelege unii pe altii .
O zi deosebita!

Tulai Zamfi, tocmai la pagina cu numarul magic 69ai vrut tu sa transmiti un mesaj de" sa va aveti ca fratii" :lol: :lol:

.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Dec 2010, 18:35

zamfi scrie:
PS Am onoarea sa ma bucur de prietenia ta. Explica-i asta si lui razvan m.
Pai nu prea am ce sa explic Fane...Ca eu zic ca ,totusi, e mult spus prietenie..............
bine draqu ca ai facut precizarea asta, ca deja te taiasem de pe lista cu urari de bine :lol: :wink:

p.s. doamne ce francez cretin si idiot, cata dreptate avea gigi si cu pikeman :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2010, 21:08

elias scrie:
zamfi scrie:
O zi deosebita!

Premeditat frate... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2010, 21:15

adiwolf scrie:
zamfi scrie:
PS Am onoarea sa ma bucur de prietenia ta. Explica-i asta si lui razvan m.
Pai nu prea am ce sa explic Fane...Ca eu zic ca ,totusi, e mult spus prietenie..............
bine draqu ca ai facut precizarea asta, ca deja te taiasem de pe lista cu urari de bine :lol: :wink:

p.s. doamne ce francez cretin si idiot, cata dreptate avea gigi si cu pikeman :D
Hai mai Adi ca de la tine aveam pretentii...Pe om il cunosc din vremurile cand totul parea normal in pescuit ,cand ne intalneam la Alba cu Vali,Teo, 14, Gyorg,Dady,etc ...Pe vremea aceea chiar credeam ca se poate face ceva in tara asta...Din pacate ,pentru mine, vremurile acelea au apus de mult :cry: Altii inca se lupta!Si cred! E dreptul lor :wink:

Legat de prietenie...Doamne ce usor ne jucam ,uneori, cu cuvintele ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns