LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 18:04

apsalba scrie:
StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Dl. Musteata si-a facut club; Clubul Sportiv Manjesti. Azi am avut o discutie cu dansul si mi-a confirmat ceea ce intuiam. Deja pescarii de spinning au inceput sa vina sa se legitimeze. Asta ca sa stii cum stai. Pescarii sportivi se duc acolo unde legea stabileste, nu unde cred unii ca-i pot tine cu forta sau cu vrajeli. Avem deja suficinte cluburi in care sa legitiman toti sportivii de competitie, fara a mai apela la alte cluburi. Interesant, nu?
Nicidecum ... sunt declaratiile tale pe care nimeni nu le poate confiorma sau infirma. Ca daca ii dau lui Mustata telefon (desi exemplu este total nesemnificativ) o sa spuna ca s-au inscrie 3 pescari de spinning: el, baiatul lui si ginerele!
Ce te opreste sa-i dai un telefon? :lol: :lol: :lol: :lol:

semelcan,
daca pe tine te injura unul, tu il chemi si il pui la masa?
Una este,popescu, sa-l pui la masa ,alta este sa sa ii ingradesti un drept dat egal altora,folosindu-te de functia pe care o ai.Ca si om,de acord, nu-l chemi la masa,dar ca presedinte nu ai nici un drept sa ii interzici accesul la open.Daca era numai F.N.P.S.R.,mai ziceam....Eu te intreb ,al fel te vei purta si in noua federatie?? :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 18:07

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De unde stii ca nu exista? Asteapta si tu putin si o sa vezi generalii.

PS AGVPSR nu mai exista. O sa afli si tu asta in curand. Ai facut un protocol cu un mort. :lol: :lol: :lol:
PPS Procesul verbal de pe www.lrs.ro spune altceva, si anume ce sustin eu. De ce nu s-au facut alegeri la AG de la Doripesco? :lol: :lol: :lol:
De aia. :lol: :lol: :lol:
Si mai explica-ne un lucru astora mai prejos de domnia ta,daca A.J.V.P.S.-UL este mort si numnai exista ,cum naiba ai pierdut un proces in fata lor si le datorezi nu stiu citi bani??Cum poti pierde un proces in fata cuiva care nu exista??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 18:07

De unde stii daca voi fi ales presedinte? Ai o intuitie feminina? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 18:12

semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De unde stii ca nu exista? Asteapta si tu putin si o sa vezi generalii.

PS AGVPSR nu mai exista. O sa afli si tu asta in curand. Ai facut un protocol cu un mort. :lol: :lol: :lol:
PPS Procesul verbal de pe www.lrs.ro spune altceva, si anume ce sustin eu. De ce nu s-au facut alegeri la AG de la Doripesco? :lol: :lol: :lol:
De aia. :lol: :lol: :lol:
Si mai explica-ne un lucru astora mai prejos de domnia ta,daca A.J.V.P.S.-UL este mort si numnai exista ,cum naiba ai pierdut un proces in fata lor si le datorezi nu stiu citi bani??Cum poti pierde un proces in fata cuiva care nu exista??
CARE PROCES? Eu stiu ca procesul este pe rol, suspendat temporar pentru o exceptie de neconstitutionalitate ridicata de AGVPSR.

PS Ai observat ce este mort? De acum incolo altfel se pune problema. Ai auzit termenul de nulitate de drept? Pe aici pe undeva se invarte problema. Chestia este ca am aflat de desfiintare cam tarziu, dar Hortararea este definitiva si irevocabila. Aia prin care s-au desfiintat. Urmatorul termen are si doi martori citati. Isarescu si Nastase. Domnii respectivi habar nu au ce a facut in spatele lor Selaru, fiind folositi pe post de bunica lui Bula din bancul ala cu pensia. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 18:17

StefanDinu scrie:Tradatori si curve sunt peste tot ... nu o sa fac eu acum politie. Astea sunt metodele tale. Acum cum au tradat o odata or sa te tradeze si pe tine. Oricum pseudo-federatia ta este doar o lupta ...
Eu vorbeam de partenerul AGVPSR cu care ati semnat un protocol.

PS Eu nu fac politie, ci vreau sa se aplice legea, egal pentru toti. Daca in Romania s-a furat cu legea in brate, in cazul de fata nu au reusit decat partial. Ar fi cazul ca vinovatii sa platesca. Nu esti de acord?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 18:18

Auzi ,aici pe site a fost afisat un act judecatoresc prin care ,A.P.S.Alba,pierduse un proces intentat A.J.V.P.S.,si trebuia sa plateasca o gramada de bani.Eu atita stiu...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 18:22

semlecangheorghe scrie:Auzi ,aici pe site a fost afisat un act judecatoresc prin care ,A.P.S.Alba,pierduse un proces intentat A.J.V.P.S.,si trebuia sa plateasca o gramada de bani.Eu atita stiu...
APS Alba a castigat recursul, iar pretendentii s-au ales cu praful de pe toba. :lol: :lol: :lol:

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwMzM2MTk*

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 18:26

Asta n-am stiut.Mai ramine o bagatela:procesul intentat de baietii de la stationar.S-au cel putin ei asa zic..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Ian 2011, 18:28

Bine zis, asa zic ei. Chiar nu pricepi ca nu are obiect? Nu era cazul sa fim citati pana acum? N-am fost.

E tare asta cu AGVPSR?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 19:26

Faptul ca n-ati fost citati,nu schimba faptul ca premiile n-au fost platitte..

.

Scrie răspuns