LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Dec 2010, 17:18

razvan m - Daca cineva crede ca Popescu se zbate sa faca Federatia ca sa ia banii de la stat si sa ii imparta la pescarii saraci ala e de o naivitate copilareasca ...
vor crede tot aia care au crezut cand FFFF-ul a spus ca doteaza cu echipament pescarii inscrisi in cluburile sportive.
valistrati
P.S. Va intreb pe fiecare dintre voi asa :
cind crede-ti ca veti intra in viitoare federatie ca persoane sau ca si cluburi?
la infiintare ,dupa 2 luni .6 luni,2 ani sau niciodata?
poate cand nu-si va mai aminti nimeni ca la infintare a "pus umarul" FFFF ... adica dupa muuult timp.
Popescu ,omul pe care multi dintre voi nici macar nu-l cunoasteti si pe care vi sa pus "pata" ca trebuie injurat.
pai dupa cativa ani de postat tampenii pe diverse forumuri il cam cunoaste lumea :lol:
de unde pina unde discutia despre infiintarea federatiei de pescuit sa transformat in pro sau contra lui Popescu....nu are nici cea mai mica legatura.
Nimic din ce atinge FFFF nu are legatura cu bunul simt sau cu realitatea si in niciun caz cu pescuitul :lol:
Cel mai puternic argument ar fi acela ca numai din interior si cu oameni pasionati se va putea urni caruta federatiei.
Ca sa poata FUNCTIONA corect si pe baze sanatoase e nevoie de cit mai multi oameni din toate ramurile pescuitului sportiv ce au habar despre competitie ,despre cum se face incepind de la regulamente si treminind cu concursurile in sine.
corect cu o singura observatie .. in interior sa nu fie nicio urma de Facatura FFF
Tavi - Oare ce e "mai imoral"?
Sa dai mana cu Popescu sau cu AGVPS?
asta da intrebare hamletiana :lol:

leba felicitari pentru atentie cu care ai studiat denumirea federatiei :lol: :lol: :lol: federatie de câstig :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2010, 17:25

:lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Dec 2010, 17:31

leba scrie:Nu stiu de ce, insa cand am citit denumirea "Federatia Romana de Pescuit si Castig" (atentie, nu casting :) ) mi-au fugit imediat ochii pe ultimul cuvant, care poate fi imediat incodeiat cu diacritice.
Astfel, organizatia sus amintita devine nici mai mult nici mai putin decat
"Federaţia Română de Pescuit şi Câştig".:shock: :lol:
Am sau n-am dreptate? :twisted:
:D :D :D
uite o minte hodinita :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 13 Dec 2010, 19:08

valistrati scrie:
evin scrie:Tricoul de campion e praf in ochi daca nu participa la mondiale. Sau revine in forta "cupa mondiala la stiuca"?
Oare la acelasi fel de competitie la care ai participat si tu in 2008? :lol: :lol: :lol:

Bine ai revenit colegu ' evin ati fost "ractivat" :lol: :lol: :lol: e din nou loc de scandal ,poftiti va rog... :lol: :lol: :lol: :lol:
N-am inteles nimic din postarea asta.
Esti beat?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 19:08

ovidiu14 scrie:
1.Stiu ca a infiintat FNPSR si mai stiu ca si clubul CPR din care faceam parte la acea data a fost membru acolo timp de 1 an.
Am iesti impreuna cu CPR dupa 1 an dintr-un motiv foarte simplu ,nu s-au respectat deciziile AG-ului ceea ce nu a fost deloc OK.
niciodata CPR nu a fost membru FNPSR
Corect ,mea culpa este vorba de APR ca pe vremea aia nu exista CPR ... in definitiv aceasi Marie dar cu alta palarie. :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Dec 2010, 19:22

Sorin scrie:
leba scrie:Nu stiu de ce, insa cand am citit denumirea "Federatia Romana de Pescuit si Castig" (atentie, nu casting :) ) mi-au fugit imediat ochii pe ultimul cuvant, care poate fi imediat incodeiat cu diacritice.
Astfel, organizatia sus amintita devine nici mai mult nici mai putin decat
"Federaţia Română de Pescuit şi Câştig".:shock: :lol:
Am sau n-am dreptate? :twisted:
:D :D :D
uite o minte hodinita :D
ntzz, am oleaca de timp ca-ngheata apele, deci mai citim si prostioarele de pe internet :D
de fapt stiu si de ce ingheata apele...citeste mai sus! :D :twisted:

Taicanoe, sunt atent la denumir, sa nu se suprapuna cu rezervarile mele de denumire, am vreo 10 variante, una macar o fi buna de dat peste bot la mincinosi! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 19:39

"N-am inteles nimic din postarea asta.
Esti beat?"

Citeste cind esti treaz .. :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Dec 2010, 08:45

...

ps
editarea a fost generata de realizarea nonsensului discutiei .
si imi apartine
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Dec 2010, 16:40

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Dec 2010, 18:55

Fan-e ,hic aluna.. :lol: :lol: Stai numa ca vine Adelin...Pe unde umblasi,clonatule maria-ta??Nu pre ii faci cinste lui Gerula...ultima data link-urile tale duceau la Balaceanca...sa inteleg ca aveti abonament pe acolo...??

Lasati brae,nu-i mai tot dat inainte cu taxa de inscriere ulterioara ca iarasi seamana a ulimatum disperat-fortat,care-i problema voastra???Faceti federatia daca sinteti asa de tari,ca aveti asociatii si pescari girla.Pe foaie.Si aia deabia asteapata sa participe la concursurile voastre..Numa sa faceti concursuri d-alea cu clopotei pa bat si cu coropisnite pe cirlig,..ca virgula io cred ca ala ii nivelul "pescarilor"din cluburile (multe la numar)care au aderat deja..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns