LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Dec 2010, 13:22

In numele cui vorbeste Stefan Dinu? CSPR nu este inregistrat nici Registrul Sportiv si nici in Registrul National ONG.
Cluburile infiintate in carciumi nu intra in vederea noastra. Cum a ajuns in conducerea LRS?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Dec 2010, 13:55

apsalba scrie:In numele cui vorbeste Stefan Dinu? CSPR nu este inregistrat nici Registrul Sportiv si nici in Registrul National ONG.
Ai mai zis chestia asta si cu LRS-ul ... ce faci daca iti arat CIS-ul CSPR? Faci ca Postelnicu?

apsalba scrie:Cluburile infiintate in carciumi nu intra in vederea noastra. Cum a ajuns in conducerea LRS?
Asta chiar nu e treaba ta!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 13 Dec 2010, 14:17

apsalba scrie:In numele cui vorbeste Stefan Dinu? CSPR nu este inregistrat nici Registrul Sportiv si nici in Registrul National ONG.
Cluburile infiintate in carciumi nu intra in vederea noastra. Cum a ajuns in conducerea LRS?

baniiii baaaahhhhhhhhhhh!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Dec 2010, 14:24

Lasa-l mai omule! Nu înţelegi? Nu-i mai are! Si gata! Dar vine acum ceva pe Federaţie şi dacă mai rămâne ceva ... poate ... poate ... Dar numai daca mai ramane ceva!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 13 Dec 2010, 14:37

poate cei care au inceput sa-l "albeasca" (desi cred ca-n spatele acestei actiuni...stau tentativele fiecaruia de a pune copita pe cite-o functie in federatia fara argumente) vor pune mina de la mina si ii vor plati datoriile. nu asa ar fi onest? :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 13 Dec 2010, 14:57

1.Stiu ca a infiintat FNPSR si mai stiu ca si clubul CPR din care faceam parte la acea data a fost membru acolo timp de 1 an.
Am iesti impreuna cu CPR dupa 1 an dintr-un motiv foarte simplu ,nu s-au respectat deciziile AG-ului ceea ce nu a fost deloc OK.
niciodata CPR nu a fost membru FNPSR
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Dec 2010, 15:01

Orice zboară şi mai ales tot ce zboară se mănâncă ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2010, 15:57

Dar d--ta in numele caror pescari infiintezi federatia??Citi pescari reali ai??Nu din aia pe hirtie...Asociatii de carton,asociatii tip chioscuri??
Saicem ca afci federatia.Ok.Cine v-a participa la concursuri?"Pescarii "care exista doar pe hirtie??Un nume scris pe hirtie nu poate tine in mina o rubesiana,nici nu poate anima un jig..Deci......tot de actualii pescari decompetitie cam depinzi...Avind insa in vedere cum ii tratezi-impui,dai ultimatumuri,nu-ti ceri scuze pentru situatii penibile-zau ca nu stiu ce viitor competitional o sa ai si cu cine.Si nu pot pricepe de ce zici ca te intereseaza pescuitul de competitie,in timp ce afirmai anterior ca nu te intereseaza pescuitul(in general,daramite ala de competitie),ci mai degraba protejarea resurselor vii...Trebuie sa te hotatarasti,ori pescar,ori ecologist...Desi calitatatea asta din urma nu prea pusca cu mutilarile facute de balastiere...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 13 Dec 2010, 16:28

pt
apsalba

Fane ,
vrei sa intram in discutii ce nu-si au rostul? Nu mai manca de *** CSPR ca efectiv nu ai treaba cu acest club , fii barbat si comporta-te asa cum ti-am sugerat de atatea ori .
nu mancand de *** la sugestia unor perdanti pe altii vei reusi ce vrei sa faci ...stii ca noi am mai avut discutii ...vorbeste mai putin si fa ce vrei ca e mai sanatos.
As prefera ca macar in ce priveste CPR sa ai aceeasi atitudine pe care eu am avut-o fata de tine in toti acesti ani de cand ne stim ....cred ca ar fi mai onorabil ....
Te asigur ca CPR este infiintat cu acte in regula ...
nu ne purta de grija te rog ca nu ti-am cerut nimic ...corect ?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Dec 2010, 16:42

Nu stiu de ce, insa cand am citit denumirea "Federatia Romana de Pescuit si Castig" (atentie, nu casting :) ) mi-au fugit imediat ochii pe ultimul cuvant, care poate fi imediat incodeiat cu diacritice.
Astfel, organizatia sus amintita devine nici mai mult nici mai putin decat
"Federaţia Română de Pescuit şi Câştig".:shock: :lol:
Am sau n-am dreptate? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns