LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2010, 09:24

Aha drace ,acolo erai???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2010, 09:31

...Hai ca asta-i buna ,in raport cu o federatie care nu exista,L.r.s.,este ilegala ,cica, dupa citiva ani de concursuri,bine organizate,cu premii onorate,si in crestere ,judecind dupa numarul mai mare de participanti:master+open..

F.F.F.-...PREMIILE FRATE,DA PREMIILE,SI CERE-TI SCUZE PUBLIC ,IN ZIAR SI LA T.V.,SI POATE peste vreo 10 ani,mai ai ceva sanse la vreun amical organizat pe Lancram...

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 16 Dec 2010, 10:05

Popescule,
Analizând tendinţa ta de a scotocii peste tot şi a bănui pe toată lumea de potlogarii am ajuns la o concluzie: fie ai dat multe tepe fie ai luat multe tepe. Cred ca prima varianta e cea mai valida!
Apoi reflexul de a scotocii prin kkt si gunoi ne mai spune ca ai fost un mare securist sau, de ce nu, un mare turnător. Şi cum la Secu nu exista trecut ci numai "prezentul continuu" cred ca eşti încă securist! Tu ce zici? Ca restul lumii ştiu ce zice!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Dec 2010, 21:44

oare si cei care il incurajeaza au aceleasi apucaturi? :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 16 Dec 2010, 21:47

da lasati'l ma sa'si faca federatie... sa fie sanatos... cainii latra, ursu merge... daca aveti timp liber va puteti ocupa si voi...

p.s. oricum nu are nici o sansa de izbanda!
p.p.s oricum i-a expirat rezervarea de denumire :?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Dec 2010, 21:56

probabil asta e motivul pt care a tacut si trompeta. 3xF nu mai prezinta interes.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2010, 22:10

Desi intial anuntase data de 1noiembrie ca data de infiintare ,3F,anunta acum 1ianuarie.Si anunta ca va fi greu.La fel cum ne-a anuntat d-l Boc,inainte sa puna mina pe "coasa".

Iar l-a intrebarea ce se doreste a fi retorica ,a d-lui "champion.of Rogojesti",cum ca, de ce il injura unii pe 3F.,eu ii raspund ca nu il injura nimeni pe acesta,atita ca unii n-au creierele spalate ,sa nu vada falsitatea din spusele domniei sale,falsitate dovedita si de faptele dumnealui ,pe care nu mai vreau sa le enumar ca mi s-au umflat degetele cit cremvustii si cine stie ce mai scriu pe aici....
Asa ca Gerulikkkka draga ,io zic sa iti iei pastilutele in continuare,si ai grija sa nu disparii vreo 40 de ani ,....stii tu ca pestele ala..Pa :wink:

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Dec 2010, 22:29

mah...unii il injura pe 3xF pt ca nu au avut onoarea de a-l cunoaste pesonal. de aceea eu propun sa-l invitam fiecare acasa, musai pe rind, si sa lasam si neste banet pe masa...ca sa-l putem cunoaste personal. dupa aceea...sint ferm convins, ca sustinatorii vor face pe dracu-n patru sa-i realbeasca imaginea deja murdara si puturoasa.
cine se baga? in afara de baietii de la stationar:P

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2010, 11:51

Mah,io l-as invita pe F.F.F.,la o partida de pocher ca vad ca-i place mult jocul asta...Asta judecind dupa metodele"la cacealma"pe care le foloseste...Cica are" doi asi" in mineca,si mai inca doi o sa-i vina la prima extragere... :lol: Si daca nu joaca la cacealma si chiar ii are, tot nu ma mir ,asta dupa ce am vazut ca poate sa faca Bivolaru cu oamenii... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2010, 17:44

Scrie un răspuns 41 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Decembrie 18th, 2010, 5:12 pm

taica noe,
Ti-am raspuns pe privat. Sper ca ai inteles. E purul adevar.

Am ramas surprins sa constat ca exista si alte cluburi de care nu s-a pomenit, care au si sectii de pescuit sportiv pe langa alte activitati sportive si care vor sa intre in federatie, ca membri fondatori. Asa ca grija unora ca nu vor fi suficiente cluburi daca nu ne onoreaza cu prezenta este inutila.popescu stefan
membru nou

Nah ,acu chiar m-ai facut curios...Sa vedem citi membrii din cluburile astea" surpriza" au dotarea necesara sa participe la concursuri:platforma,rubesian,match,fixe,barci ,motoare,sonare,lansete ,rodpoduri,lansete de crap,spod-uri,markere,aditivi,etc..???Sa nu imi spui ca ii dotezi pe toti...Basca logistica,cazarea ,arbitrii,accesul,media etc.
Da ai un ajutor pretios in persoana terminatorului..asta stie sa imblinzeasca si cele mai rebele forme de relief...BAFTA..

.

Scrie răspuns