LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Dec 2010, 15:22

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Trentea pe Decembrie 19th, 2010, 3:04 pm

[/quote]

Deobicei ramane in memoria colectiva ce se realizeaza bun.
[/quote]

Aici va contrazic. Cornel Rosioru va ramane de-a pururi in memoria crapistilor ca omul care a bagat mana la caraiman, 2500 euro din banii crapistilor APCR. O fi facut si lucruri bune, dar...
Pana una alta domnule Popescu sunteti perceput ca un om care nu-si onoreaza promisiunile.

Pescarii de competitie valorosi sunt interesati de participarea la campionatele mondiale, indiferent cine va avea girul de a organiza campionatele nationale, si implicit recunosterea CIPS / FIPS-ed. Deocamdata AGVPS are acest gir, fiind membru fondator CIPS. Daca Federatia va obtine recunosterea CIPS in dauna AGVPS, atunci toate cluburile importante vor migra catre Federatie. Pana atunci, nu.

Cu respect,''''

Care va sa zica ,noua federatie ca sa fie si ea bagata in seama de CIPS-FIPS,trebuie sa demonstreze ca are activitate competitionala,altfel nu va fi altceva, decit cam asa ca, miuta din fata blocului.Dupa cum se vede ,F.F.F.,ARE MAI MULTA NEVOIE DE PESCARII VALOROSI DE COMPETITIE DECIT AU ACESTIA DE EL,pentru ca ei isi pot continua bine mersi activitatea ca si pina acuma...In acest context,apelurile de genul"ca cine vine ulterior trebuie sa platesca nu stiu cit", tonurile ultimative,nu sint altceva decit apeluri disperate ,acompaniate discret in dulci cintece de sirena cu teme ca"membrii fondatori"etc...Desigur mai ramine si "trompetica ruginita",care insa biata de ea nu face fata unor vuvuzele bine antraenatae ,in araenae virtuale..... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Dec 2010, 13:04

Am avut curiozitatea sa citesc statutul Federatiei Romane de Pescuit Sportiv...etc
Mi se par extrem de interesante urmatoarele prevederi:
Art. 17. Adunarea generală este:
- Adunarea Generală Ordinară;
- Adunarea Generală Extraordinară;
- Adunarea Generală de Alegeri.
...
Art. 22. Adunarea Generală de Alegeri se desfăşoară o data la 4 ani şi va fi convocată de Birou cu cel puţin 30 de zile înainte de data fixată pentru desfăşurarea ei, ocazie cu care se transmite membrilor afiliaţi, in scris (fax, posta,e-mail, etc) ordinea de zi.
....

Art. 29. Preşedintele are următoarele atribuţii:
...
29.2. Este persoana oficială care reprezinta F.R.P.S. şi este ales de către Adunarea Generală pe o perioadă de 4 ani;

Art. 46. F.R.P.S. deţine exclusivitatea privind:
- dreptul de folosinţă asupra siglei, steagului şi emblemei proprii;
- dreptul de reclamă, de publicitate şi de transmisiuni televizate şi/sau radiofonice la toate competiţiile de pescuit sportiv organizate pe teritoriul României;

Daca am inteles eu bine, Presedintele este ales pe 4 ani doar de AGA de alegeri, care se convoaca o singura data la 4 ani, fara posibilitatea de a convoca AGA Extraordinara de ALEGERI.
AGA ordinara sau Extraordinara nu are in atributiile statutare alegerea sau revocarea presedintelui.
Asadar, odata ales, e batut in cuie pe scaun timp de 4 ani.
Am inteles eu bine?
De mentionat ca n-am mai auzit pana acum de AGA de ALEGERI...

Iar art 46 e de-a dreptul abuziv...ma rog, in masura in care produce efecte..ceea ce nu cred.
Adica daca eu fac un concurs amical de pescuit, in afara FRPS, drepturile de reclama revin Federatiei? Nici chiar asa...
Bagam si noi in statutul clubului ca drepturile de reclama din orice competitie revin clubului nostru, se pune? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Dec 2010, 13:09

In anunut ca federatia este o structura privata si accesul altor persoane (...)

pai privata, bugetata de MTS, a mea, dar a tuturor... nu mai inteleg nimic...
ori suntem golani ori nu mai suntem

in alta ordine de idei... de ce sa fie privata? sa ajunga la lrs? de ce se ascunda unele sau altele? daca faci o federatie ce va apartine statului nu mai poti spune ca 'e a mea' si 'nu'ti convine pleaca'
Ultima oară modificat 22 Dec 2010, 13:17 de către Ionut the carp, modificat 1 dată în total.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Dec 2010, 13:11

Nea Fane, serios astept o explicatie legata de cele doua probleme, n-as vrea sa trag concluzii pripite, desi ma cam mananca limba.
Musca 13

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Dec 2010, 17:04

Drăguţ este ca deşi este super-anunţată mare adunare de la Alba Iulia in data de 15 ianuarie, pe data de 7 ianuarie (sau 8 ianuarie) mai este programata o întâlnire pentru "alegerea conducerii".
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Dec 2010, 18:03

Tavi scrie:Nea Fane, serios astept o explicatie legata de cele doua probleme, n-as vrea sa trag concluzii pripite, desi ma cam mananca limba.

Explicatii de la aburitorii de profesie??....Hai ca asta-i buna..Trompetica lu nea Fane ,zicea ca ,odata formata federatia cine ii impiedica pe pescarisa-l schimbe pe presedinte...ca doar nu-i nituit pe scaun,nu-i asa.......Ei iaca ca Tavi ,ne lumina pe toti cind expira "niturile"-dupa 4 ani... :lol: :lol: Ce mai ,ca-n politica:tre sa fii destept 5minute sa-i fraieresti pe multi si dupa aia 4 ani,nu mai scapa de tine,oricit ar vrea...Si daca esti maestru emerit mai stai patru ani si dupa aia inca patru ca prim ministru...Deci 12 ani ,luuungi si chinuitori,pentru 5minute de prostie.Sper ca cei care se gindesc sa-i dea votul prin prezenta ,in 15 ianuarie lui F.F.F.,SA SE GINDEASCA BINE CE FAC...

Io unu ,daca se constituie federatia ,organizez" concursul voblerelor vopsite",sa vad cum ma condamna F.F.F.si "boc"al lui,ca il fac fara acordul lor... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 22 Dec 2010, 18:59

Tavi, :o :o :o :o :o :o :o :roll:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Dec 2010, 19:03

fan G E R U L A scrie:Tavi, :o :o :o :o :o :o :roll:
Handbalul este un sport ce se desfăşoară într-o sala şi prevederea se pretează la genul asta de activitate. Ce facem cu competiţiile desfăşurate în spatii publice ... sa spunem o apa publica? Ma rog ... este chiar neimportanta chestiunea.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Dec 2010, 19:17

Fan Gerula,
Nu am o problema cu competitiile organizate de FRPS ci cu celelalte, mai citeste odata ce am scris.
Te rog sa postezi articolul din statut unde scrie ca AGA schimba presedintele.

Stefan, e extrem de importanta chestiunea. Daca FRPS obtine exclusivitatea drepturilor de reclama pentru, citez inca o data din statut: "toate competiţiile de pescuit sportiv organizate pe teritoriul României; ", deci toate, nu doar cele organizate de federatie, atunci celelalte concursuri au o mare problema financiara.
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 22 Dec 2010, 19:23

Dinule, :o :o :o :o :o :o :o
Tavi, :o :o :o :o :o :o :o :roll:

Scrie răspuns