LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Dec 2010, 22:56

Oare ce e "mai imoral"?
Sa dai mana cu Popescu sau cu AGVPS? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 22:58

"Neperformantele"F.N.P.S.R.,nu cred ca au fost datorate unei vine colective,ci,datorita faptului ca cel care conducea pe acolo era nitel cam "dictator".Acest lucru reiese din spusele unui user ,pe forumul de stationar,care afirma ca ar fi avut o initiativa ,care nicidecum nu a fost luata in considerare de maretul nostru "pescar"F.F.F.Si cica nu era ceva singular..

Pai uitati-va la Gerula....mindrete de terminator ,rosu in obraji,baga roabe la greu in balastierele lui F.F.F.Acusica face saptamina de cind nu a mai postat,ca de, baga ore suplimentare... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 09:34

evin scrie:Tricoul de campion e praf in ochi daca nu participa la mondiale. Sau revine in forta "cupa mondiala la stiuca"?
Oare la acelasi fel de competitie la care ai participat si tu in 2008? :lol: :lol: :lol:

Bine ai revenit colegu ' evin ati fost "ractivat" :lol: :lol: :lol: e din nou loc de scandal ,poftiti va rog... :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 13 Dec 2010, 09:55

Cainii latra, caravana trece.
Ultima oară modificat 13 Dec 2010, 09:58 de către Stefan Tudose, modificat 1 dată în total.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 09:57

razvan m. scrie:Si daca ne place adevarul, iata un articol despre bugetele federatiilor sportive din Romania pe 2010:

http://www.gsp.ro/sporturi/altele/ants- ... 81676.html

Zice Gazeta Sporturilor: "Cel mai mare buget a fost repartizat Federaţiei Române de Atletism - 6.000.000 lei, urmată de FR Canotaj - 5.800.000 lei şi FR Handbal - 4.800.000 lei. La polul opus, cei mai puţini bani vor primi federaţiile de scrabble şi radioamatorism, câte 80.000 de lei."

Deci "informatia" ce ni s-a fluturat pe la nas cu cei minimum 200.000 lei e fie urechistica, fie pura vrajeala.

Pe 2011 se zvoneste insa ca sumele vor fi si mai mici. Ramane de vazut cat de importanta va fi federatia de pescuit sportiv in ochii guvernantilor.
"Prin comparaţie cu anul 2009, la unele federaţii sportive naţionale bugetele au scăzut cu cel puţin jumătate. "

Mergind pe logica acestei informatii se poate presupune ca si cei de la radioamatorism si scrabble au avut cam acelasi buget de care faceam eu vorbire ....adica 80000x2 :lol:

Lasind gluma la o parte ma gindesc ca suma alocata de MTS va fi in raport cu numarul de etape organizate de numarul de concurenti ,etc.

Ma bucr ca Razvanel este atit de scrupulos ....ceea ce e naspa e ca nu-i consecvent. :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 09:59

Stefan Tudose scrie:Cainii latra, caravana trece, Vali.
Oooooo bine ati venit colegu' Tudose :lol: :lol: :lol:
Chiar ma intrebam cind o sa apareti....ne era dor sincer .

Adevarata treaba si cu ciini si cu caravana...dar de ai modificat mesajul , nu doresti sa vorbesti cu mine? :roll:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 13 Dec 2010, 10:03

Vali,
tu esti omul abandonurilor:
Pro Spinning
CPR
Clubul Singur
Abrevis ( inca actual)

Dupa abandonul de la Liga, ai inceput la FNPSR. Cei care te cunosc stiu ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa abandonezi si acest proiect.

Tine minte acest post, pentru ca eu o sa-l tin si o sa ti-l arat cand va veni vremea.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 10:17

Stefan Tudose scrie:Vali,
tu esti omul abandonurilor:
Pro Spinning
CPR
Clubul Singur
Abrevis ( inca actual)

Dupa abandonul de la Liga, ai inceput la FNPSR. Cei care te cunosc stiu ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa abandonezi si acest proiect.

Tine minte acest post, pentru ca eu o sa-l tin si o sa ti-l arat cand va veni vremea.
Tudosica esti glumet .

Pro Spinning- nu a existat(a fost doar un concept)

CPR - o etapa din viata

Clubul singur- doar metafora
:lol: se pare prea subtila pt mintea ta.

Abrevis - nu inteleg ce vrei sa spui

Cit priveste abandonul de la Liga ...sincer TU nu esti in masura sa faci nici o referire la acest lucru si stii de ce ?

Pt. ca atunci cind ai tinut loc de presedinte LRS in 2008 ,cind de fapt LRS nici nu exista juridic ,nu ai avut nici macar verticalitatea sa faci o minimala dare de seama a activitatii tale .....care a fost una minimala daca e sa o analizam ....nu e cazul si nici locul aici ,dar se stie si exista oamenii cu care trebuia sa colaborezi si ei stiu exact cum ai colaborat si cind. :oops:
Ceea ce ai facut TU se numeste ABANDON....eu am apelat la Demisie dupa ce mi-am terminat treaba.

Din cite stiu sunt membru al LRS exact ca si tine ,mici mai mare in grad nici mai mic ....

Iar afirmatia ca TU ma cunosti ...e doar o gluma proasta.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 13 Dec 2010, 10:28

Eram sigur ca ai explicatii pentru fiecare.
Gata cu prostiile, nu mai am timp de trompete, spor la treaba cu federatia.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2010, 11:16

Stefan Tudose scrie:Eram sigur ca ai explicatii pentru fiecare.
Gata cu prostiile, nu mai am timp de trompete, spor la treaba cu federatia.
Eu stiu si am expliatii pt. multe domnule coleg' si stii de ce pt.simplu fapt ca eu eram pe la concursuri pe cind TU prindeai reginute pe vale. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns