Sa dai mana cu Popescu sau cu AGVPS?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Oare la acelasi fel de competitie la care ai participat si tu in 2008?evin scrie:Tricoul de campion e praf in ochi daca nu participa la mondiale. Sau revine in forta "cupa mondiala la stiuca"?
"Prin comparaţie cu anul 2009, la unele federaţii sportive naţionale bugetele au scăzut cu cel puţin jumătate. "razvan m. scrie:Si daca ne place adevarul, iata un articol despre bugetele federatiilor sportive din Romania pe 2010:
http://www.gsp.ro/sporturi/altele/ants- ... 81676.html
Zice Gazeta Sporturilor: "Cel mai mare buget a fost repartizat Federaţiei Române de Atletism - 6.000.000 lei, urmată de FR Canotaj - 5.800.000 lei şi FR Handbal - 4.800.000 lei. La polul opus, cei mai puţini bani vor primi federaţiile de scrabble şi radioamatorism, câte 80.000 de lei."
Deci "informatia" ce ni s-a fluturat pe la nas cu cei minimum 200.000 lei e fie urechistica, fie pura vrajeala.
Pe 2011 se zvoneste insa ca sumele vor fi si mai mici. Ramane de vazut cat de importanta va fi federatia de pescuit sportiv in ochii guvernantilor.
Oooooo bine ati venit colegu' TudoseStefan Tudose scrie:Cainii latra, caravana trece, Vali.
Tudosica esti glumet .Stefan Tudose scrie:Vali,
tu esti omul abandonurilor:
Pro Spinning
CPR
Clubul Singur
Abrevis ( inca actual)
Dupa abandonul de la Liga, ai inceput la FNPSR. Cei care te cunosc stiu ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa abandonezi si acest proiect.
Tine minte acest post, pentru ca eu o sa-l tin si o sa ti-l arat cand va veni vremea.
Eu stiu si am expliatii pt. multe domnule coleg' si stii de ce pt.simplu fapt ca eu eram pe la concursuri pe cind TU prindeai reginute pe vale.Stefan Tudose scrie:Eram sigur ca ai explicatii pentru fiecare.
Gata cu prostiile, nu mai am timp de trompete, spor la treaba cu federatia.