LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 18:54

old_radu scrie:
valistrati scrie:...Popescu ,omul pe care multi dintre voi nici macar nu-l cunoasteti si pe care vi sa pus "pata" ca trebuie injurat.
...sa-mi fie cu iertare , dar de aici se poate intelege ca esti de acord cu el ?
Domnule coleg'

miza acestei discutii este cu totul alta .....de unde pina unde discutia despre infiintarea federatiei de pescuit sa transformat in pro sau contra lui Popescu....nu are nici cea mai mica legatura.

Daca intrebare ta se refera la acordul meu pt.necesitatea infiintari federatiei chiar daca o face Popescu atunci raspunsul meu este cu siguranta DA.

Daca te referi la alte actiuni ale lui Popescu de ex. neplata premiilor la stationar si crap ,sau de neplate facturii cu popularea atunci raspunsul meu este cu siguranta NU.

NU sunt eu avocatu lui si nici nu imi doresc asta ,discutia in acest topic era cu totul alta ,pina sa intervina vuvuzelele din vestul tarii acompaniati de tot felul de "tiritoare " din tara lui Mitica.

"Avocati" si Gica Contra sunt din ce in ce mai multi mai nou si colegi de club :roll: ,deci nu pot cinta decit pe ceasi voce asa cum le dicteaza cel mai mare in grad.:lol: :lol: :lol:

De citeva pagini tot incerc sa aflu daca acesti "domni' au cumva argumente la ceea ce incerc sa discutam aici.

Din pacate nu le gasesc. Poate pina de anul nou :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Dec 2010, 18:55

mah baetz,
pe mine ma distreaza de pe acum ce se va intampla daca popescu reuseste.

:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Dec 2010, 19:02

Tavi scrie:pe mine ma distreaza de pe acum ce se va intampla daca popescu reuseste.
Dar eu chiar vreau sa reuşească. Fara nici un fel de caterinca si gluma.
Am o singura problema: urmarea este limpede pentru toţi şi implicit pentru el. Care este contramăsura lui?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 19:02

Mah da unde am auzit io de vuvuzele.....mah da unde... :lol: :lol: :lol: ???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 19:08

semlecangheorghe scrie:Mah da unde am auzit io de vuvuzele.....mah da unde... :lol: :lol: :lol: ???
De la campionatul Mondial de fotbal din Africa de SUD :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 19:10

Si acu ca veni vorba de argumente ,si lasind glluma la o parte il intreb pe d-l Vali,cum comenteaza faptul ca d-l Popescu a mai infiintat o FEDERATIE,ce rezultate a aavut aceasta federatie,si ce s-a intimplat cu ea??A fost aruncata la gunoi,asa ca si o manusa veche?Pai de ce?N-a avut performante?Daca a avut care sint alea??Mergind pe precedentul acesteia din urma ,precum si pe ultimele "ispravi de la stationar,de ce ar trebuii sa spuna lumea,"da"unei noi federatii infiintata de vestitul ...F.F.F.?????Nu luam in considerare decit argumentele ,loviturile sub centura cu care sintem, obisnuiti,ne fac sa ridem bine ...la o bere...asa ca dati-ne motiv.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Dec 2010, 19:57

valistrati scrie:...

Daca intrebare ta se refera la acordul meu pt.necesitatea infiintari federatiei chiar daca o face Popescu atunci raspunsul meu este cu siguranta DA....
...socanta increderea ca acest individ va face ceva care sa slujeasca si altora nu numai intereselor lui strict personale
...am citit destule despre el si nu cred ca merita nici o incredere
...in rest ....federatie sa fie

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 20:00

Gigi iti raspund punctual fara nici o problema si sincer.

1.Stiu ca a infiintat FNPSR si mai stiu ca si clubul CPR din care faceam parte la acea data a fost membru acolo timp de 1 an.
Am iesti impreuna cu CPR dupa 1 an dintr-un motiv foarte simplu ,nu s-au respectat deciziile AG-ului ceea ce nu a fost deloc OK.

2. Sincer nu am urmarit performantele FNPSR pt. ca am avut treaba in alt proiect cel al LRS. Neperformatele FNPSR cred ca se datoreaza in acelasi timp si membrilor care nu au fost in stare sa gestioneze problemele nu numai ale unui singur om.

3. Despre ceea ce sa intimplat cu stationarul ,nu pot sa zic decit ca era de evitata o asemenea situatie.
Eu sper sa se plateasca cit mai repede premiile oamenilor care au cistigat si bineinteles scuzele de rigoare pt. intirziere .
Personal asa asi face .
Din pacate acest lucru a aruncat o lumina nefavorabila si asupra proiectului fedratiei din simpla cauza ca la mijloc e vorba despre acelasi om.

4. Cel mai puternic argument ar fi acela ca numai din interior si cu oameni pasionati se va putea urni caruta federatiei.
Ca sa poata FUNCTIONA corect si pe baze sanatoase e nevoie de cit mai multi oameni din toate ramurile pescuitului sportiv ce au habar despre competitie ,despre cum se face incepind de la regulamente si treminind cu concursurile in sine.

De pe margine nu se va putea schimba niciodata nimic .

Asta si a privi cum se desfasoara ostilitatile sau daca omul isi rupe gitul sau nu e tare pagubos ...parerea mea.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Dec 2010, 20:04

Stăteam şi mă întrebam: în 2011 cine va organiza Campionatul Naţional de Spinning?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 20:13

Vom afla la anu care vine.

In principiu cred ca federatia de profil este indreptatita prin lege sa faca acest lucru.

Dar cum traim in RO. si asta ne ocupa tot timpul ....raspunsul in 2011 :P

Scrie răspuns