Domnule coleg'old_radu scrie:...sa-mi fie cu iertare , dar de aici se poate intelege ca esti de acord cu el ?valistrati scrie:...Popescu ,omul pe care multi dintre voi nici macar nu-l cunoasteti si pe care vi sa pus "pata" ca trebuie injurat.
miza acestei discutii este cu totul alta .....de unde pina unde discutia despre infiintarea federatiei de pescuit sa transformat in pro sau contra lui Popescu....nu are nici cea mai mica legatura.
Daca intrebare ta se refera la acordul meu pt.necesitatea infiintari federatiei chiar daca o face Popescu atunci raspunsul meu este cu siguranta DA.
Daca te referi la alte actiuni ale lui Popescu de ex. neplata premiilor la stationar si crap ,sau de neplate facturii cu popularea atunci raspunsul meu este cu siguranta NU.
NU sunt eu avocatu lui si nici nu imi doresc asta ,discutia in acest topic era cu totul alta ,pina sa intervina vuvuzelele din vestul tarii acompaniati de tot felul de "tiritoare " din tara lui Mitica.
"Avocati" si Gica Contra sunt din ce in ce mai multi mai nou si colegi de club

De citeva pagini tot incerc sa aflu daca acesti "domni' au cumva argumente la ceea ce incerc sa discutam aici.
Din pacate nu le gasesc. Poate pina de anul nou