Trec peste personajul SP, peste zoaiele lăsate peste tot pe unde ajunge. Făceam observaţia acum 2-3 ani ca multi oameni au fost alaturi de el dar când l-au cunoscut cu adevărat l-au abandonat.
Insa, deşi pricepe greu şi foarte greu, personajul amintit are un instinct foarte bine antrenat în ceea ce priveşte jocurile de culise. Si nu il pot considera chiar atât de prost în cat sa nu înţeleagă ca face o jucărie şi alţi îl lasă fără ea.
Apoi vine chestia asta:
- asta este Vali: mistouri ieftine şi băşcălie.valistrati scrie:E o falsa problema asta cu "federatiea lui Popescu" nu va fi niciodata a lui si nici a altei persoane ,asa cum LRS nu a fost a mea in timpul mandatului meu cum nu va fi nici a "leaderului" Dinu in eventualul lui mandat ......
Dar este urmata de:
- asta deja e bulÅŸet ... e campanie electorala. OK ... dar campanie electorala la ce?valistrati scrie:Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere.
Următoarea întrebarea pe care mi-am pus-o a fost: cine o sa fie Harap-albul, greuceanul, eroul, el hombre con cojones de piedra care o sa ne salveze de răul, de bestia, de zmeul şi infamul Popescu? Cine va fi acest Sf. Gheorghe care o sa ucidă balaurul?
Este posibil ca din zare, în aburii dimineţii, salvarea sa vina de pe plaiurile ardelene? Este posibil ca un clujean sa salveze, încă odată, naţia romana de la dezastrul?Daca este asa, legendele vor povestii despre el şi va fi cunoscut drept "El lider maxino", "El presidente", iar Popescu va fi cunoscut drept "El fundator" sau "El padrino".
Revenind din vremurile de legenda dacă va întrebaţi "este doar o poveste şi în culise sunt alte jocuri?" sau "este un scenariu plauzibil?" sau şi mai rău "cum ii va întoarce el lider maximo favorul lui el padrino?" atunci trebuie ca legenda sa devina realitate şi poveştile adevăruri istorice. Doar atunci vom vedea ce si cum!
THE END