LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Dec 2010, 11:34

In mod cert înfiinţarea federaţie sportive de pescuit sportive nu este un lucru rău.
Trec peste personajul SP, peste zoaiele lăsate peste tot pe unde ajunge. Făceam observaţia acum 2-3 ani ca multi oameni au fost alaturi de el dar când l-au cunoscut cu adevărat l-au abandonat.
Insa, deşi pricepe greu şi foarte greu, personajul amintit are un instinct foarte bine antrenat în ceea ce priveşte jocurile de culise. Si nu il pot considera chiar atât de prost în cat sa nu înţeleagă ca face o jucărie şi alţi îl lasă fără ea.

Apoi vine chestia asta:
valistrati scrie:E o falsa problema asta cu "federatiea lui Popescu" nu va fi niciodata a lui si nici a altei persoane ,asa cum LRS nu a fost a mea in timpul mandatului meu cum nu va fi nici a "leaderului" Dinu in eventualul lui mandat ......
- asta este Vali: mistouri ieftine şi băşcălie.

Dar este urmata de:
valistrati scrie:Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere.
- asta deja e bulÅŸet ... e campanie electorala. OK ... dar campanie electorala la ce?

Următoarea întrebarea pe care mi-am pus-o a fost: cine o sa fie Harap-albul, greuceanul, eroul, el hombre con cojones de piedra care o sa ne salveze de răul, de bestia, de zmeul şi infamul Popescu? Cine va fi acest Sf. Gheorghe care o sa ucidă balaurul?
Este posibil ca din zare, în aburii dimineţii, salvarea sa vina de pe plaiurile ardelene? Este posibil ca un clujean sa salveze, încă odată, naţia romana de la dezastrul?Daca este asa, legendele vor povestii despre el şi va fi cunoscut drept "El lider maxino", "El presidente", iar Popescu va fi cunoscut drept "El fundator" sau "El padrino".

Revenind din vremurile de legenda dacă va întrebaţi "este doar o poveste şi în culise sunt alte jocuri?" sau "este un scenariu plauzibil?" sau şi mai rău "cum ii va întoarce el lider maximo favorul lui el padrino?" atunci trebuie ca legenda sa devina realitate şi poveştile adevăruri istorice. Doar atunci vom vedea ce si cum!

THE END
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 12:37

Interesant punct de vedere...Timpul le rezolva pe toate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Dec 2010, 13:22

200.000 lei de la buget pentru Federatie par o caruta de bani. Insa daca stam putin sa judecam, in Federatie vor fi mai multe campionate: cel putin stationar, crap, spinning, fly. Poate chiar si de casting si pescuit marin, ca asa spune denumirea.
200.000 impartiti la 4 discipline inseamna 50.000 lei pentru fiecare.
Din cei 50.000 lei cat ii vor reveni spinningului, vor putea fi organizate 4-5 etape (cu un buget de 10.000 sau 12.500 lei / etapa), astfel incat participantii sa nu mai plateasca taxa de participare ? Cam greu, va spun eu care am participat direct la organizarea de concursuri din 2007 si pana in 2010. Eventual pe ape unde nu se va plati nicio taxa, deci pe ape publice, adica de cacao. Asta daca pana atunci nu va fi deja escavat balastul din baltile lui Fane, care acum sunt inca in proiect.
Nu mai vorbim de alte costuri ale concurentilor, cum ar fi cheltuielile de deplasare, a caror decontare se promite. Nu mai vorbim de organizarea din banii astia a concursurilor pentru doua divizii / disciplina (cum e cazul deja la stationar, spinning etc). Nu mai vorbim de deplasarile loturilor nationale la competitiile internationale.
Si salariile conducerii, si contabilitatea, si juristul federatiei, si procesele federatiei din ce bani se vor acoperi ?

E vrajeala, fratilor ! Vrajeala cum am mai tot auzit de la Fane Facatura !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Dec 2010, 13:26

eu sint tare curios cum se vor desfasura concursurile, daca in primul an de la infiintare toti concurestii vor fi in aceeasi divizie valorica, nu va exista taxa de participare...deci, preconizez cel putin 300 de concurenti. oare se vor face etapele pe marea neagra?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Dec 2010, 13:41

Daca cineva crede ca Popescu se zbate sa faca Federatia ca sa ia banii de la stat si sa ii imparta la pescarii saraci ala e de o naivitate copilareasca. Mai plauzibila este varianta complicitatii.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Dec 2010, 13:47

:wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 14:51

razvan m. scrie:200.000 lei de la buget pentru Federatie par o caruta de bani. Insa daca stam putin sa judecam, in Federatie vor fi mai multe campionate: cel putin stationar, crap, spinning, fly. Poate chiar si de casting si pescuit marin, ca asa spune denumirea.
200.000 impartiti la 4 discipline inseamna 50.000 lei pentru fiecare.
Din cei 50.000 lei cat ii vor reveni spinningului, vor putea fi organizate 4-5 etape (cu un buget de 10.000 sau 12.500 lei / etapa), astfel incat participantii sa nu mai plateasca taxa de participare ? Cam greu, va spun eu care am participat direct la organizarea de concursuri din 2007 si pana in 2010. Eventual pe ape unde nu se va plati nicio taxa, deci pe ape publice, adica de cacao. Asta daca pana atunci nu va fi deja escavat balastul din baltile lui Fane, care acum sunt inca in proiect.
Nu mai vorbim de alte costuri ale concurentilor, cum ar fi cheltuielile de deplasare, a caror decontare se promite. Nu mai vorbim de organizarea din banii astia a concursurilor pentru doua divizii / disciplina (cum e cazul deja la stationar, spinning etc). Nu mai vorbim de deplasarile loturilor nationale la competitiile internationale.
Si salariile conducerii, si contabilitatea, si juristul federatiei, si procesele federatiei din ce bani se vor acoperi ?

E vrajeala, fratilor ! Vrajeala cum am mai tot auzit de la Fane Facatura !
Frumoasa dizertatie ai domnule avocat Mihuta si spui multe "adevaruri" dar numai pe jumatate.

Hai sa la luam pe rind sa nu ramina lumea cu impresia ca ceea ce scrii e adevarul absolut:

1. Nu stie inca nimeni care va fi bugetul noii federatii ,eu am spus doar ca cea mai saraca fedratie are un buget anual de 2 miliarde lei.
Cu siguranta banii obtinuti vor trebui impartiti in mod egal intre disciplinele care vor avea competitori in 2011.Daca va exista disciplina care nu are concursuri mi se pare normal sa nu aibe nici buget .
O fi corect?

2.Ceea ce ai organizat TU impreuna cu clubul din care faci parte sunt de fapt 2 piste mari si late :lol: ,Ghiorocul in 2007 cu taxa egala cu 0 pt . ca era apa publica si apoi Sarulestiul in 2008,2009 cite 1 etapa si in 2010, 2 etape .Etapele de la Sarulesti au fost cu "casa inchisa" iar taxa de balta anunata de voi(doar verbal) era de 20.000 roni iar taxele de inscriere la etapa pe masura.

3. Faci referire la etape organizate pe medie cu sume cuprinse intre 10.000-12.500 roni ...eu iti zic ca-i FALS....iata citeva din sume platite pe pistele LRS :

Sarulesti -20000roni,V.Argovei-5000 roni,Belis 1000 roni,Minjesti 3000-4000 roni.Siriu -2000 roni .....

Fa tu socoteala poate de data asta iti iese.....

In plus vad si in lista de mai sus ape publice ...nu-i cumva tot de cacao?? :lol: :lol: :lol:

4. Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu plata transportului concurentilor la etape ...nu cred ca a enuntat-o nimeni in afara de tine. :lol: :lol:

5. Nu cred ca se pune in prima instanta problema a 2 divizii/ disciplina , decit daca numarul potetialilor concurenti va fi suficient de mare ...

6. Asa cum orice organizatie legal constituita poate incheia parteneriate de orice fel pt. atragersa de fonduri ,cred ca si noua federatie o va putea face.

7.Bani pt functionarea fedratiei pot fi atrasi din mai multe surse,din taxa anuala a cluburilor membre ,din taxa de insriere a noilor membrii, procent din bugetul alocat de catre MTS,sponsorizari , drepturi provenite din imagine ,etc.

8. Echipele nationale pe fiecare disciplina vor trebui sa fie si ele bugetate cu siguranta .De unde si cum .?..Probabil din aceleasi surse mai sus mentionate ,sau de ce nu fiecare disciplina o sa poata sa-si atraga un sponsor pt. echipa lui ,de pilda Bonux sau Fax ....dupa modelul echipei nationale feminine de handbal care e "brenduita" cu Persil.

Cam asa ar trebui sa functioneze "jucaria " numita Federatie .
Daca va reusi sau nu ramine de vazut. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Dec 2010, 15:49

Ma intrebi de unde am scos-o pe asta cu plata transportului concurentilor la etape. Pai chiar din programul tau electoral:
valistrati scrie: ......
Personal ma intereseaza prea putin faptul ca a infiintat Popescu sau Ionescu Federatia de pescuit pot trai linistit cu asta ,in primul rind ma intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:

Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.

Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
Nu am timp acum si nici chef sa continui cu tine polemicile privind ce-o fi si ce-o pati proiectul asta al lui Popescu.
Iti urez succes pe calea pe care ai apucat-o !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 16:17

Avocatu' "poporului" bine ca sunt bune "adevarurile " tale ....

Ceea ce ai subliniat sunt consideratii de ordin personal,asa mi-asi dori eu daca poti sa intelegi , nu reguli cuprinse in statutul Fedratiei... :lol: :lol: :lol: dar ma rog de la tine ma astept la orice :wink:

Ca si in cazul taxei de la Sarulesti :lol: care trebuia marita cu 50 roni din cauza cursului valutar... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Dec 2010, 16:20

parca imi suna cunoscut tiparu' asta: cind nu mai ai argumente, incepi sa arunci cu acuze. :lol:

Scrie răspuns